Endex139 üzeri kapatir bence..
Printable View
Endex139 üzeri kapatir bence..
Forum, üyelerin paylaşımı için vardır. Başka forumlara, başka sitelere veya e-mail listelerine üye sağlamak amacıyla kullanılmaması gerekir.
dükkanı kapatıyoruz diyorsanız kapatalım.!!
Sayın Güneysu buradaki paylaşımlarım devam edecek buradaki paylasimlarimi kopyala yapıştır yöntemiyle para karşılığında telegram larda paylaşanlar (ziyaretçi) içinde bir önlem almanızı beklerdim.. şu an sağlık sorunları nedeniyle kısa bir süre ara verdim.paylasimlara devam edicem kapatırsanız da yapicak bir şey yok.
Sayın çelik kardeş bende twitter olayına karşıyım sosyal ortamda o akadar örnekleri varken sizin burdaki paylaşımlarımı twetterde paylaşıyorlar diyip kendinize hesap açıp sizi burdan takip edenleri oraya davet etmeniz bana göre yanlış yada etmesenizde burdaki arkadaşların size benide ekle benide ekle demeside tuaf burda paylaşım yapıp yapmamak sizin elinizde elbet lakin twetter olayına KARŞIYIM buzaman kadar yapmış oldugunuz paylaşımlar için tşk rast gele..
Yüzde yüz katılıyorum size.Ben de borsada şirketin bilançosunu,karını,zararını,döviz durumunu,yatırımlarını incelemenin ve araştırmanın grafik okumaktan çok çok daha önemli olduğunu öğrendim.Büyük şirketlere ,üretim yapan şirketlere yatırım yapmanın her zaman kazandıracağını düşünüyorum.Grafik yada teknik dinlemiyor Türk borsası.