Klasik Endeks cosarken geri kaliyor , birazdan Endeks Ilk salmasinda eksiye doner
Printable View
Klasik Endeks cosarken geri kaliyor , birazdan Endeks Ilk salmasinda eksiye doner
Hic guven vermiyor yuzde 2.5 olmus olmasina ragmen . Soyle kutur kutur gidemiyoruz artik 35-40 arasi rakamlarda olmaliyiz su rallinin hakki . Yok mu bu Aq dum sirketinde verilecek bir haber alinacak bir is atilacak bir KAP
Bunu da en güzel endekse rağmen yaparsa yapar yani çıkışlarda değilde korku hakim olan düşüşlerde götürmesi lazım
Sayin sehzade keske olsa da oyle degil maalasef :) bu tahtanin tek derdi var o da fiyati 600 milyon civari max da tutup boyle surundurmek daha . Haber gelecege yakin karar aldiklarinda da anadolu grubu gibi surerler ama ne zaman ona patronlar ve CEO karar verir . Bak Cok basit yapacaklari 35 e cikarsin zaten Cok dokulen olur
40 benim gözümde garanti zaten ama bu paraya dökebileceğini sanmıyorum kimsenin gidecek yeri kalmadı ne alacaksın tekfenini satıp altın mı dolar mı faiz mi başka sağlam hisse mi yoksa araba mı gayrimenkul mü her şey tavanda adamlar güzel çaresizliğe soktu hane halkını kimse kıpraşamıyor zaten amaçta bu her şey aynı anda yukarı herkes para kazandım sanıyor sadece çünkü paranın değeri yok yarın cash is king dediklerinde kimsede para olmyacak neyse yorumlarım kısacılar için değildir onlar alsın satsın hancılarla devam