Hocam gerçeklikten kopmuşsun, hisse fiyatınıh yükselmesi için kanada nüfusunun artmasını beklemek , ne bileyim yani , ne diyeyim, şaşkınım,
Printable View
Kanada 51. Eyalet olarak Amerika’ya bağlanırsa hepten voleyi vururuz o vakit, veeee parayı koyacak yer bulamayız ellaham ki.. Her yerden y( alıyorum)a devamm gençler.. iyice şizofrene bağlandı durum.
Egeen patrona güvenenlerin sonu ortada ne bilem bari müşteri kelle sayısı artarda belki istemeden de satmak zorunda kalır dedim. Ben ne yaptığımı biliyormuyum ki soru soruyorsun. Kafadaki tahtalardan parke yaptık . Kazanmamız için Patron yerine Trump a Kanada ya güvenmek daha mantıklı geldi .
Acaba ağam buradan :ss: bir şey kapar mı
Savunma sektöründe Fransız-Alman ortaklığı: ARQUUS ve Daimler Truck güçlerini birleştiriyor
03.07.2025
Mercedes-Benz Özel Kamyonlar
Versay (Fransa) / Leinfelden-Echterdingen (Almanya) - Fransız askeri araç üreticisi ARQUUS ve Alman ticari araç üreticisi Daimler Truck, proje bazında yakın bir şekilde birlikte çalışmak istiyor. Bu ortaklık, iki şirketin kendi iş faaliyetlerinin ötesinde stratejik işbirliğine hizmet ediyor ve askeri tekerlekli araçlar alanında ortak araç geliştirme, üretim, satış ve servisleri içeriyor. İki şirket, savunma sektöründeki müşterilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için özel ürünler ve süreçler geliştirmeyi hedefliyor ve özellikle Fransız Ordusu'nun lojistik kamyon filosunun gelecekteki modernizasyonuna katkıda bulunmaya odaklanıyor. Bu amaçla ARQUUS ve Daimler Truck, Fransa ve Almanya'daki tesislerinde uzmanlıklarını ve yeteneklerini birleştiriyor.
Emmanuel Levacher, ARQUUS CEO'su: "Bu ortaklık bizi birlikte ileriye taşıyacak. Her iki şirket de silahlı kuvvetlerin ihtiyaçlarını çok iyi biliyor ve birbirlerinin uzun yıllara dayanan deneyimlerinden de faydalanacak. Bunun ortak araç geliştirme, üretim uzmanlığı alanındaki sinerjiler ve müşterilerimiz için optimize edilmiş hizmet üzerinde olumlu bir etkisi olacak."
Daniel Zittel, Savunma Satışları Başkanı, Daimler Truck: "Askeri ticari araçlar alanında çok fazla deneyim ve uzmanlığa sahip bir şirket olan ARQUUS ile ortaklıktan büyük mutluluk duyuyorum. Birlikte iyi giden şey burada birlikte büyür: Şirketlerimiz uzun süredir Fransa ve Almanya'da üretim yapıyor, ürünlerimiz son derece uyumlu, savunma sektöründeki yaklaşımlarımız, fikirlerimiz ve hedeflerimiz örtüşüyor. Şimdi askeri ticari araçlar konusunda güçlü yönlerimizi birleştiriyoruz ve yakın işbirliği içinde iki ülkemizin savunma hazırlığına belirleyici bir katkıda bulunmak istiyoruz."
Fransa ve Almanya'da araç üretimi
ARQUUS ve Daimler Truck, Fransa ve Almanya'da Savunma araçları üretimi için ilgili üretim tesislerini sürdürüyor. Fransız askeri uzman, yalnızca Versay'da bulunan genel merkezinin bulunduğu ülkede üretim yapıyor. ARQUUS'un üretim tesisleri, Fransa'nın merkezindeki Garchizy ve Limoges'te bulunuyor. Daimler Truck, Savunma araçlarını Fransa sınırına yakın Wörth am Rhein'da ve Molsheim'daki (Alsace, Fransa) tesisinde monte ediyor. Molsheim tesisi, toplamda 3.000'den fazla kişiyi istihdam eden Daimler Truck'ın Fransa'daki endüstriyel operasyonlarına entegre edilmiştir. Gelecekte, Fransız-Alman ortak projesi, komşu ülkelerdeki tesislerin güçlendirilmesine de katkıda bulunmalıdır.
Sayın hissedaslar, Birseyi merak ettim ve bilgi almak istiyorum. Acaba sirket yönetim kurulu üyesinin ikinci ceyrek bilancosunun durumunu görerek bilanco öncesinde yukluce hisse satışı insider trading olmuyor mu?
Yoksa bu yasak onlar için gecerli degil midir?
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsa 1 düştüğünde 2 düşer, borsa 2 yükseldiğinde 1 yükselir ki F/K mız artıp pahalı görünmeyelim. Öyle insan evladıdır kotlu İvedik efendi. Bizim gibi cahal tiplerde koyacak bir teknik çiziktirik namevcut..Höstttt datlarımız, teknik krafikerlerimiz, bööyyyüükk proffessör ortaklar ne derler durumlara acep ? Varsa elinizde teknik, taktik, verimli analizleriniz bir çiziktirin de görelim; bizleri engin bilgilerinizden mağdur ediyorsunuz böyle yazmayışın.