kanal istanbulda iş alacaksa bu sermaye ile ihalelere girebilir mi, devlet te işin içinde olacak sonucta belirli bir sermaye oranı istenir diye biliyorum devlet işlerinde ( torplliler hariç :) )
Printable View
kanal istanbulda iş alacaksa bu sermaye ile ihalelere girebilir mi, devlet te işin içinde olacak sonucta belirli bir sermaye oranı istenir diye biliyorum devlet işlerinde ( torplliler hariç :) )
Hiç bir bilgim yok ama kapasitesi varsa ,sermaye şartı neden aransın ki ? :))
Birde şöyle birşey var bu kanal istanbul ile ilişkilendirme sosyal medyada baya baya dinlendi ortaya atan bile inandi:)) gerçekten böyle birşey varmi? Yoksa sermaya arttırımı haberi mi dışarı sızdı?
Yada paralı bir grup sığ olduğu için hisseye girdi, biyerden malı boşaltıp gidecek mi ?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kanal istanbul un yazılan ekonomik değerini az cok görmüşsünüzdür, bir çok şirket hatta ülkeden bahsediliyor ( çin-katar vs. ) böyle çok parçalı bir işte hazır beton tedarikçisi olarak iş alabilmesinden kastım, yoksa kapalı zarfla ihaleye girmesi değil, başka bir firmanın altında taşeron olarak girse bile sermaye yeterlilik oranına vs bakılır, en azından kendini garanti altına alan firmalar böyle çalışır..
Haber destekli çıkış olsa süper olur aksi halde vurguncu bir zengin tayfası girdiyse tahtaya duman oluruz...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun hacım fazla önceki gunlere nazaran, sanırım bır mıktar realıze oluyorlar.
yani alan satan veya satıp pişman olup geri alan vs vs hacimde artıyor