https://i.hizliresim.com/8YY3BA.png
Printable View
Bu tahtada dönen bir oYunlar var.Çözmemiz mümkün değil ama hiç bir şey yokmuş gibide davranmamalıyız.
Sn wishwind ve Sn izcinin birbirlerine yazdıkalArını yorumladımmı canım skılıyor
2.38 deki satıcı rakkamı doğruysa bugün orayı geçmemiz zor.
Teknikçi arkadaşlardan dirençleri alabilir miyiz.,
2,30 mudur hala?
Satıcılar bugün için İş,İnfo ve teb.Hepsi 15 er bin.
Alıcılar Vakıf ve garanti.
Tahtada değilim yalnız kimse öküz altında buzağı aramasın kağıt toplu değil sn. İZCİ 'nin iyi niyetinden zerrece kuşkum yok önce şu MEC'satışlarının bitmesi lazım hisseyle ilgilendiğim günden beri söylüyorum o satış varken çıkışı anlamsızdı bence YTD
Denenmesi bedava hepiiniz hesabınızın hangi kurumda olduğunu biribirine yazsın özelden , mal ky'de iş yatırmda
Sn İzciye bende laf söyletmiyorum.Haşa kendimde öyle bir şey düşünmüyorum.
Her zaman söyledim adam ortaya veri koyuyor benimkiler gibi boş laf değil.Hepside doğru,reel ölçülebilir,biraz bilgi ve araştırmayla gözle görülecek veriler.
Dediğim gibi yanlış anlaşılma olmasın.
Ancak wishwind ve Sn İzci bana göre çok çok tecrübeliler.Aralarında geçen sanal diyaloglarda sanki onların tecrübeliler diye görüp bizim göremediğimiz şeyler mi var dedirtiyor.
Sn İzci benim gerçekten çok değer verdiğim bir ortağımdır..Bir alınganlık vs.olması olduysada özür dilerim.
sn.knox, uzun vadeli düşünüyorsanız eğer hiç bir sıkıntı görmüyorum şahsen bu fiyatlamalarda. ancak kısa vadeli düzeltmeye girdiğini teknik analizin üstadları 2.83'te söylemişti. ben anlamadığım konularda güvendiğim kişilerin yorumlarına inanırım hep. düzeltme devam ederse almaya devam ederim çünkü bu hissede vadem uzun. bol kazançlar