hayır düşmedi .hai hayırlı olsun 95 ide gördük
Printable View
Haftalik rapora bakıyorum da.
Portföyün yüzde 40’ı eurobond’da. Geri kalanı yüzde 42 repo ve vadeli, 18 de tahvil olmak üzere TL’de. Doğru mu anlıyorum?
96 hayırlı olsun arkadaşlar.portöy değeri spk sitesinde 243,847,269.05 //1.518358 olarak gözükmekte değişmez ise tabi.
Bu hafta 1 TL'yi görürüz inşallah.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
alıs için aşağılarda bekleyenler aktiflerden mal alsa tavana ramak kalacak, satıştaki toplam miktar :2,747 milyon // alıstaki toplam miktar:1,222 milyon.
aman önce portföy büyüklüğümüzü koruyalım da.. fiyatlama için Şubat sonu genel kuruldaki temettü oranı belirleyici olacaktır. sonrası hacimli bir yükseliş gelebilir. şu an hacim düşük. ama bu avantaj gibi duruyor şimdilik. ben bunu buralarda tuttunma isteği olarak görüyorum. şu an 1,xxli rakamlar hacimli satışı getirebilir. bence daha erken. amaaa olur da 4_6 hafta içinde NAD 1,55i aşarsa işte o zaman tüm kaygıları bir kenara atıp, huzurla Mart sonunu bekleyebiliriz.
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi