Ben patronun 40 milyon lot satacağını sanmiyorum. Portfoyün yarisini bağladım bakalım.
Printable View
Ben patronun 40 milyon lot satacağını sanmiyorum. Portfoyün yarisini bağladım bakalım.
Bu satış çağrı zorunluluğu dogururmu
Doğurursa çağrı fiyatı ne olur
Sesli düşünüyorum. Patron 40 milyon hisseyi 15 tl den satsa, gayrimenkullerini nakite çevirse bütün borçlarını kapatıp enerji yatırımlarını bir an önce bitirse. Şirket yıllık iki milyar kar marjıyla yoluna devam etse yatırımcı kazançlı çıkar. Patron hisse satmasın düşüncesine anlam veremiyorum. patron hisse satmasın hisse basına düşen karı cebine atsın. Banane patronun karından ben şirketin karlılığını isterim.
3.ç karında ertelenmiş vergi gelirinin etkisi var muhtemelen patron bunu hisseyi yukarı sürüp yukarıdan hisse satışı yapmak için kullandı. Son çeyrek bilançosunda gayrimenkullerin değerlemeleri de olacaktır. 150 milyon kar gelse bile bu kadar finansman giderine karşın bugünkü fiyatlarla 2.xx f/k lı bir sanayi şirketi olacak. Tabi önemli olan bu karlılığı sürdürülebilir kılmak sonrasında bakalım piyasa bu 2 f/k ve 1 defter değerini nereye kadar görmezden gelecek.
Piyasa görmezden gelmiyor
Aksine görmeye başlayınca patron faktörü devreye girdi piyasaya vayyy sen benim nahremimi mi gördün diyip iyi bir sopa attı hepimize
Sadece ben istediğim zaman görebilirsiniz dedi özetle