Arka sokakta 2 AVM orası kırmızı sadece .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Arka sokakta 2 AVM orası kırmızı sadece .
bakanın biri virüslü olanları toplamaya çalışıyor... diğeri yaymaya...
En çok marketlerden yayılıyormuş şu anda
valla hastane mastane var mı? var özel hastaneler var bir tane de devlet hast. polikliniği var...yav çin'den dünyaya yayılmış tospiş yanımızdaki hastaneden bize mi gelemeyecek? Allah korusun yani...zaten dün gece marketler corona üretim tesisi gibi çalıştılar hamdolsun :he:
umarım bu salgın sürecinde bu kanal istanbul saçmalığını destekleyen akapeliler in gözü açılmıştr biraz..
kanal istanbul bir emlak projesi.. 6-7 yıldır arap ülkelerinde reklamları var.. zaten kanalın her iki tarafı baştan aşağı emlak.. 2-3 milyon ek nufus ile.. ve ayrıca karşıdan karşıya geçmek için 10 tane köprü yapacaklar!!.. ne kadar aptalca bir proje aslında ama halkın bir kısmı ne yazık ki bunları icraat sanıyor..
şimdi.. umarım halk istanbulun nufusunun artması değil azalması gerektiğini anlamıştır.. bize yuksek gökdelenler veya dar sokaklar üstü üste yaşayan insanlar değil geniş yeşil alanlar ve geniş caddeler lazım..
her yeri beton yaparsan deprem, salgın gibi durumlarda o beton yıgınlarının arasında kalırsın ve nefes alamaszın.. hatta belki yardım bile alamazsın yardımın gelmesi imkansız olacağı için..
o nedenle.. yalanlara hayır diyin ve temel insan ihtiyaçlarını kendiniz ve aileniz için birinci önceliğe taşıyın: yeşil alan, temiz hava, yürünebilir ve yaşanabilir şehirler..
Merhaba,
Forumlara yazmayacağım diyerek ayrıldım. Düşüncemde değişiklik yok. Sadece sosyal sorumluluk gereği tek mesaj için döndüm. Yazıp gideceğim.
Şu anda bir yerde (ki en izole birkaç yerden biridir) bir hastaneden son durumu yazayım ki herkes olayın ciddiyetini anlasın.
Düne kadar negatif sonuç veren antikor testleri ve kitlerden sonra en son gelen kitler kullanılarak yapılan testler sonucunda, BİR GÜNDE covid-19 positif sayısı %55 arttı. Sadece bir günde.
Durum çok ciddi. Uç derecede ciddi.
Bu mesajı ciddiye alın.
Ciddiye alın. Ciddiye alın.
Hoşçakalın.
İnsanlar hafta içi çalışıyor hafta sonu alışveriş yapıyor. Bende bu döneme kadar öyle davranıyordum. Niye insanları anlamamakta ısrar ediyorsunuz çözemiyorum.
Eğer insanlar 2 günlük yasak için 90 yumurta alıyorsa siz iletişimi yönetemiyorsunuz demektir. Bende kendi adıma dün akşamki olaylardan ders çıkardım.
Atatürkten yola çıkarak konuyu bağlayayım. Hükümet seçim kazanırken bu halkla kazandı. Bu virüsle mücadele edilecekse yine bu halkla bu şartlarla mücadele edecek. Şikayet etme insanları suçlama lüksü yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu saatten sonra yapılacak olan yasağı iki haftaya kadar uzatmak ama yapmazlar.
Dün gece enfekte olanlar yasak bitimi ile birlikte başkalarını enfekte etmeye başlayacak.
Bir kişinin de beş altı kişiyi enfekte etme durumu var iken nasıl olacak bu işler?
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.