figüranlardan cevap beklemiyorum
muhatabım as oyuncuydu
yalan söyleyemeyeceğini biliyorum.
Printable View
Yahu akp ile mhp kanlı bıçaklı değilmiydi,baya baya uyumlu koalisyon kurdular.Akp güneydoğuda hdp nin tek rakibiydi,yani akp hdp nin doğal tabanı ile de uzun yıllar koalisyon halindeydi,mhp olmasa reis on dakkada diyarbakırda konuyu bağlardı akp hdp koalisyonu da baya baya halen mümkün.Reisin tabanı reis ne derse o,kendileri fikir beyan etmek için nöronlarını çok zorlamazlar,(malum aya 4 şeritli yol olayı) neyse bu sefer akp gitti,imamoğlu çoktan geldi de kabullenilmesi zaman alabilir.Yakında akp liler akp li olduklarını söylemekten imtina edecekler,ben eminim bizden koyu muhalif olacaklar.
Misal binali istanbulda aday olduğunda bir ay öncesine kadar kimsenin adını bilmediği beylikdüzündeki yerel bir politikacı,reisin bizzat yürüttüğü bir kampanyaya ve tüm devlet desteğine usulsüzlüklere rağmen akp yi rezil etti.Reisin yenilmezlik olayı biteli çok oldu,bizim halkımız yenilecek olanın yanında durmaz.Bunu anlayın arkadaşlar,bu iş bitti.
Bahçeli
15 temmuzu anladı
olan odur
sizlerde anlasanız olacak.
15 temmuz ilerde anlaşılacak,daha çok yeni,hele seçimler bitsin yeni iktidar gelsin herkes 15 temmuzu anlar.Malum 15 temmuz hakkında meclis komisyonu kurulmasını akp mhp beraber reddetti.Yeni iktidar belli olmaz bir komisyon kurar,bu fetö nedir,siyasi ayağı kimler anlarız.Yahu ilaç için bir tane siyasi fetöcülükten yargılanmadı,cidden garip.
15 temmuz
yarım asırda emperylizm tarafından içimizden seçilip yetiştirilip devletin kılcal damarlarına kadar yerleştirilip üzerimize salınan soysuz itlere ve efendilerine hadlerinin bildirildiği 2. milli mücadeledir
kutlu olsun.
yıl dönümünde ne olduğunu kısaca böyle tarif etmişim.
İçimize yerleştirilenler demişken:
https://eksisozluk.com/multeci-guzel...enler--6979874
Bazı isimleri görünce şok olacaksınız :)