Alıntı:
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
Çıkıp sizden şöyle özür dileyecekler. Efendim biz aşı için yanlış antijeni (spike) seçmişiz. Güncelliyoruz yeni hedefimiz nükleokapsid.
Bak adı bilim olan dergiden alıntı yapıyorum uydurmuyorum.
Alıntı:
E peki bu yeni mi keşfedildi? Olur mu muhteremler zaten bu yüzden hadi oluyorsunuz, bari inaktive aşı (riskli grup için) olun dememizin sebebi buydu. Onun da lütfen fazlasını olmayın. Hele geçirdi iseniz hiç olmayın dedik. E Bilim de bizim noktaya geldi. Dahası birşey söyleyelim +
Biz size dedik ki bu yapılan aşıların oluşturduğu antikorlar :
the rapid selection of severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) spike glycoprotein (S) antibody (Ab) escape mutants threatens to delay the return to pre-pandemic conditions
Salgını bitirmez uzatır.
Alıntı:
Niye uzatır? Yukarıda yazıyor işte bak bilim diyorsun bilim dergisinden örnek veriyoruz sanma ki bu referansa bizim ihtiyacımız var. Biz kendimizden eminiz ve 2 yıldır bunu söylüyoruz. Senden ricamız ey nörolog, kardiyolog, yoğun bakımcı siz niye bilmediğiniz şeyin reklamını +
yapıp durdunuz neden bizi buna ikna ettiniz demenizdir. Vallaha kardeşim aslında akıllı olana laf bir kere anlatılır ama şu kifayetsizlerle girdiğim kavgada habire mesaj atmadan da duramıyorum. Birinde anla beni artık.