3 tl eregl ye aktarsa, eregl’de de var kasada 1-1,5 bişeyler 2024ten, o da ateşler bi 2-3 oh
Ytd
Printable View
3 tl eregl ye aktarsa, eregl’de de var kasada 1-1,5 bişeyler 2024ten, o da ateşler bi 2-3 oh
Ytd
84 sayfa finansallarda en güzel cümle
"Şirket’in, raporlama dönemi itibarıyla yasal kayıtlarında kar dağıtımına konu edilebilecek kaynak tutarı
19.724.621 bin TL’dir
.y.t.degildır
Hayatımda ilk defa portföy yaptım dahası eşit ağırlık kullandım böyle boktan piyasada oyak çimento da stop çalıştı biletine kesip gönderdim temeli iyi olmasına rağmen İsdemir açıkladığı son çeyrek bilanço iyi zaten hisse ciddi düşüş yaşamış yükseliş trendi bozulmuş böylesine yüksek enflasyonda bugünde iyi bilançoya rağmen düşüş yaşasaydı biletini kesip gönderecektim lakin piyasanın düşüşüne rağmen pozitif ayrışması olumlu büyük ihtimal portföyümde duracak ytd..
Bankacılık sektöründe kralı olan garanti demir çelik sektörünün kralı İsdemir ytd..
Farklı sektörlerde örnekler çoğaltılır ytd..
Temettü vermesin yüksek enflasyonda temettünün portföye katkısı olmaz o parayı farklı alanlarda kullansınlar önemli olan hissenin yükseliş yaşaması ytd...Zaten 2024 yılında eksi çekmiş hisse durumunda..
Kafam güzel sonra bakarım grafiğe zaman bol boktan piyasada pislik yapmazlarsa pazartesi yükseliş devam eder fiyat vermiyorum kafam güzel ytd..
Benim en iyi tahminim yüzde 135 dağıtma oranı ile 19,725 in tamamını dağıtacak. yani hisse başı 6.8 lira.
olmaz olmaz demeyin. Bu şirket defalarca bunu yaptı.
Fintables isdemir temettü geçmişi yazarsanız dağıtım oranlarını görürsünüz.
keşke temettü vermese yada 1 tl verse...borö ödesinler