Trix görebilen varsa Dudu'nun geliş tarihi orada belli olur :)
Printable View
Trix görebilen varsa Dudu'nun geliş tarihi orada belli olur :)
Dudu'nun selami var: Inanan kalacak, inanmayan gidecek. Sessizlige bakilirsa inanmayanlar cogunlukta idiler ve cogu beyaz atlara binip gittiler..... [emoji1][emoji1]
Ytd
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dudu nun selami var.
Aklimizi alacak, 3 erro, huzur ret tusunda deyyyo
Ankesorlu Telefondan jeton kullanılarak gönderildi.
Dudu dan selam getirdim. Kösele fiyatları ne alemde diye soruyor
Ahtapod adasından dumanla gönderildi
Fort Connekt Media
Kendisini dudu, dudu'nun arkadaşı, dudu'nun yakini vs olarak tanıtıp sizlere hisse al, sat, tut tavsiyesi verenlere, selam gönderenlere, okşayın diyenlere, aşkı nateşi yakar mı şateşi şarkısını söyleyenlere, aklımızı alacak, donumuzu alacak diyenlere inanmayınız. Böyle diyenleri en yakın Fort bayisine bildiriniz.
Fort Media aracılığıyla Fort Hilux 4x3 aracımdan geri fites sensöründen gönderildi.
dudu abiden selam getirdim. ekmek bulamıyorsanız ahtapot yeyin lan, diyor.
Jim Farley kendi pazarlarına odaklandığını çokça ifade ediyor.
Trump tarifeleri konusunda endişeliler.En hazırlıklı olarak kendilerinin olduğunu düşünüyorlar.
Kanaatimce -şahsi düşüncem hiçbir sağlam açıklamaya dayalı değil- Avrupa pazarını ve geleceğini kendi güçlü ortaklığı ve sahibi olduğu ford otosan üzerine şekillendirdiklerini düşünüyorum.
Trump a gelirsek onunla ilgili kanaatim de o herkesle masaya oturabilir abd yi temsil ediyor masaya oturmadan önce masayı deviriyor ve sonra el sıkışıyor.
Kendi etki alanını düzeltmeye çalışıyor abd kıta amerikası ve rusya.Sonra çin e sıra gelecek.
Çin in tüm tedarik şirketlerini abd ye entegre edecek.
Geçen günlerde digital para rezervi sistemini imzaladı.Adım atacaklarını resmi olarak duyurdu.
Abd her masada varız olacağız diyor.
Bu Ay’a indikleri videodan sonra en ikonik adımdı aslında.
Zamanla her şey oturacak.
Abd şirketleri kapitalizmin belkemiği.Kapitalizm yok oluncaya dek Abd etki varlığını arttırarak devam ettirecek.
önce global sonra sektörel sonra şirketsel olarak bakarım her meseleye.
Ytd