-
Beyler konuyu dağıtmayalım evet diyecek dostlarımıza eğer ki evet çıkar ise bu ülkeyi ne gibi tehlikeler ile karşı karşıya kalacağını anlatalım. Bu güzelim ülkenin eğer evet çıkar ise nasıl bölüneceğini nasıl talan edileceğini anlatalım. ABD ve İsrail 'in avuçları ovuşturup referandum dan evet çıkmasını dört gözle beklediğini anlatalım. Bu referandum ile getirilmek istenen eyalet sistemi ile bu ülkenin bölüneceğini anlatalım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
HALK TV DE ,ABDÜLLATİF ŞENER VAR... evet felaket olur çocuklarımız yarın bize lanet eder...
-
#hayır diyenler çukur,haçlı, pkk'lı dediler.
PKK'nın eyalet isteğini halkın önüne getirdiler.
evet mi? hayır mı?
-
Burada particilik yapmayın sadece başkanlığın hele ki getirilmek istenen Türk tipi başkanlığın ki bu başkanlık sistemi değil düpe düz diktatörlük sisteminin bu ülkeye vereceği zararı anlatın.
-
Milli İrade naraları atıpta milletine Et bile yedirmeyenlerin kahinata bile faydası yoktur.
-
Oysa solucanın sıçtığı bile gübre oluyor.
-
Evetçi dostlarımızı rencide etmeden sadece evet denir ise bu ülkeyi bekleyen felaketleri anlatalım. Çünkü evet diyecek dostlar tv ve diğer tüm medya organlarından sadece evet derseniz güçlü Türkiye olacak palavralarını duyuyorlar. Burada bu evetçi dostlarımıza gerçekleri anlatalım ki bir nebze olsun gerçekleri görebilsinler.
-
https://www.facebook.com/karikateist...9940100103135/
17 Nisan...
Referandum'un sonucu %58 EVET...
ATV haber referandum sonrası olanları şimdiden açıklıyor...