Yok,bölünüşe göre oyle gibi,zamanında bende belirtmiştim esas fiatı 20 tl diye,bizimki macera,şu sıralar bende zaten kar zarar eşitlendi,ondan fazla zarar vermeden 164 yarısını postalamıştım stoploss yaparak,zaten zamanında bölünmeden önceden 100 tl cıvarından 400 yapmıştı,oradanda ayni bu şekilde 50'ye kadar inmişti,50 sonrası hamle yaparak 150 olmuştu-50-100 arası gitgel yaptı bir müddet,peşi malum yüksek bedelli 2000 üstü,zaten onda ben yoktum çoğunun hissesi katladı ama ky değil para babalarının, 260 bölündüğü yerdi oradan 500 üstüne attı,benim bulaştığım yer 300 cıvarıydı,oradan bayağı kaldırdık 300-400 arası,peşi malum şimdi 150 cıvarı,operasyon yemiş hisselere pek bulaşmazdım huylarını bildiğim için,ama şeytan dürttü böyle oldu,şu an 150 düşündürüyor beni,öncelerdende belirtmiştim buraya ineceğini vede indi,bakalım buralardan ne olacak,devamlı endexsin yükselmesi kadar devamlı tersine düştü,bundan büyük oyuncular yok,sanırım ya çok düşmesini bekliyorlar yada şirkette bazı olayların duyumunu aldılar öylece bekleşiliyor,bakalım sonuç neye varacak...ytd.