Vay amk dolar düşmüş. 3 dakikada nasıl vermişler. Helal reise kodumu oturtmuş. Doları 4.01 den beri kedi gibi izledik ya lan. Ben reisten şöyle yüzde yirmi akaryakıt zammı istiyorum. Millet şöyle bir rahatlasın.
Printable View
Vay amk dolar düşmüş. 3 dakikada nasıl vermişler. Helal reise kodumu oturtmuş. Doları 4.01 den beri kedi gibi izledik ya lan. Ben reisten şöyle yüzde yirmi akaryakıt zammı istiyorum. Millet şöyle bir rahatlasın.
[QUOTE=Sailor1979;2490897]Ali sen misin[/QUOTrahat olunbugün olanlardansonra ali buralara uğrayamaz
Bir zamanlar dolar 5 e giderken forumun 77 sayfasında yazmışım. Nerden nereye. Yaşlandık galiba
Amentümüz bundan sonra DışBorç/CariAçık günahdır olsun.
Çocuklarımıza torunlarımıza bunu miras bırakalım..
Bu suçu işleyen herkesi lanetleyelim...
Durumlar azıcık düzelince aynı suçu yine aynı iştahla işlemeyelim..
Siz ne diyorsunuz ya forumdaş, heriflere yandaş dötü ! kurtarmak için park mavera 3 beton sertifikalarını 42.5 Tl den düdüklediler aradan geçen 1.5 senede fiyat hep düşerek 33 lere geldi , adamlara bunu söylüyorsun sana küfrediyorlar, yedikleri kazığın doğru olduğunu savunuyorlar. Kısacası angut için he şey mübah .
05.08.2018 Aydınlık gazetesi Mustafa Pamukoğlu' nun yazısından bir bölüm;
Dolar ne zaman yükselse Cumhurbaşkanı, yastık altı ve bankadaki dövizlerinizi ve altınlarınızı bozdurun, diye halka çağrı yapıyor.
...
Cumhurbaşkanı ısrarla bu çağrıyı yaptığına göre dövize müdahalenin ön hazırlığının yapıldığını düşünmek gerek. “Rica ettim yapmadınız. Milli duruş ve direniş dedim beni dinlemediniz. Ekonomimiz kuşatma altında dedim vatandaş olarak bu savaş kazanmalıyız, dedim; yine harekete geçmediniz” gerekçesi ile döviz mevduatlarının belli bir kurdan TL’ye çevrilmesi, döviz hareketlerine bir sınırlama getirilmesi, dolarla ilgili işlemlerde yeni düzenlemeler getirilmesi mümkün gözükmektedir.
:drunk:
La ! forumda cırcır öterken Dolar da en yükseği kaçırdım. Hele bi deyin en yüksek kaçı gördü ?