8.30 düşeni kırmış. Önünde 8.62 ve 8.95 dirençleri var
Printable View
Esselocan bey şu TKNSA için bir araştırma yap bu Doçe ve Cıtı neden topluyor. Satış hikayesi vardı
Selam değerli hocam. Bu hafta ARDYZ haftası olabilirmi ben grafigin yalancısıyım. Sizde böyle bir ışık seziyormusunuz?
Estağfurullah hocom.Bizimkisi acemi çaylak bakış açısı. Bilgi ve tecrübeye sahip olan herkese karşı boynumuz kıldan ince. Ben yazdıklarımı Siz kıymetli hocaların bilgi süzgecinize sunuyorum. Çelik Çomak hocamızın ve sizlerin bilgi ve tecrubelerinize inanıyor ve güveniyorum. Az bilgiyle bir iddia sahibi olanlardan değiliz. Haddimizi biliriz. Bazen ortam neselensin sıkıcı olmasın diye bir üslup kullanıyoruz ama nerde duracagimizi biliyoruz.Bizler için kullandığıniz iltifat sizin gönlümüzün güzelliğinden gelen bir değerlendirme .Teşekkür ediyorum hocam. Saygılar sunuyorum. Cümleten hayırlı akşamlar. ...
Teşekkür ederim esma hanım...
Yazdığımdan umarım yanlış anlam çıkarmamışsınızdır...
Sizin yorum ve paylaşımlarınızı hem beğeniyorum hemde ben ve birçok kişi faydalanıyoruz...
Neşe katıyorsunuz, gözlerimiz yazılarınızı arıyor...
Daha öncede söyledim çok iyi bir analizci olacağınızı...
Biz bize öğretenlere fikir verebiliyoruz şuada hatta sağolsun danışıyorlar...Yeri geldiğinde bizde sana danışacağız...
Güzel çalışmalarınıza ve paylaşımlarınıza devam...
Yarın yoklama var geç kalmayın...
Sizede hayırlı akşamlar...