:kahkah: o batmamış mı hala
Printable View
Kıyaslama yaparken doğru düzgün yapın. Çillerine önüne telekomu 40 milyar dolara sat denildi 1994 de satmadı. Ecevit zamanı fed faizi %6 idi. 99 depremi olmustu. Ama ecevit telekomu tüprası satıp cıkmayı düşünmedi.
Sımdı fed faizi %0.25 10 lira ateslesene diyor hergün. Depremde selde hastalıkda.
Elde ne telekom kalmıs ne tüpras en mahremın askeri fabrıkan bile özelleşmiş.
ŞİMDİ SORUYORUM KİM DAHA YERLİ MİLLİ. EN ZOR DURUMDA KURUMLARINI SATMAYAN LİDERLER. EN RAHAT ZAMANDA YOK FİYATA GİDEN KURUMLAR.
Düzgün kıyas yapın. Atıp tutmayın. Ozaman sartlar neymiş nasılmıs bilmiyorsanız öğrenın.
Yabancı spotta satmaya devam.ediyor. karsiliginda viopta longluyor. TEB te öyle yaptı. Bundan sonra shortcular için en tehlikeli şey yabancının spota geri gelmesi olur. Makasta nerdeyse kapandı. Asel bim ve tuprasla son 3-4 günde biraya getirdiler. Mgros THY pgsus Tekfen de iyi destek attı. Yukarı hareket ancak bankalarla olur bundan sonra. Çok yükseldi diye shortlari cogalmak batırır. Ben üç parça yaptım burdan ama çoğaltmaya niyetim yok. Geçen 120.950 den long olmustum risk edip gece seansında, ertesi gün 2 bin eksi gap acacakmis hissi vermişti. Şu piyasada su makasta long olunsa bile bekleyenim alnından öpülür ben bekkeyemedim. Ama iş shorta gelince kuzu gibi bekliyiruz :)
Zamanı daha önceden belirtmiş miydiniz manasında sormuştum. Zor olan bu başlıkta mesajları geriye dönük bakması...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.