666 demek halkbank 6.66 olacak senin nickine de çok uygun bir hedef bu..
Takdirlerimi iletiyorum inşallah olur yatırımcısına bir bardak soğuk su içirtmemiş mendebur bir hisse.
Printable View
666 demek halkbank 6.66 olacak senin nickine de çok uygun bir hedef bu..
Takdirlerimi iletiyorum inşallah olur yatırımcısına bir bardak soğuk su içirtmemiş mendebur bir hisse.
Bosver o sayinin pek bir uguru yok. Ben de ugurlu gelir diye hazir %3 dusmusken 6.66'dan abanayim demistim.
Alir almaz beni bekliyorlarmis gibi 40 kademe verdi herifler.
Mahkemesi orda. Basvuru kabul edilince tavani olacak oncekilerdeki gibi.
ELİMİZDE SİHİRLİ KÜRE YOK.
Mahkemesi kabul edilecek se ABD hukukna göre yorum yapılmalı %50 den fazla şans varsa abanılır.
SCOTUS'a gelen davalarin 1/70'ini gorusmeyi kabul ediyorlar. Matematik yanimizda degil.
Ama kabul edilecek. Cunku daha once detayli yazmistim niye kabul edilecegini. 50 halkbank topigindeki 7 milyon mesajimi birinde (ve birkacinda) bulabilirsin. Ordaki tavandan nemalanmak lazim.
Teşekkürler boş vakit o mesajların çoğunu okurum bu banka 1fk olamayacak ama seçim dönemi görüşücez neler olacağı belli ..
Erdoğan: "Elini vicdanına koyan herkes kabul edecektir ki bugünün Türkiye'si, 21 yıl öncesine göre daha demokratik, özgür, fırsat eşitliğinin olduğu bir Türkiye'dir."
BİR GÜLMEK GELDİ. Cem yılmaza taş çıkarırlar.
https://www.youtube.com/watch?v=cVXsdG5T-iY
Akşam scotus bülteni bulursam paylaşırım İNGİLİZCE mesai yapayım biraz bu konu elzem, bu olayı çözmeye odaklanayım.