iran bu gece saldıracağını açıklamış 1
avrupanın en büyük nükleer santralinde yangın başladı 2
:drunk:
Printable View
iran bu gece saldıracağını açıklamış 1
avrupanın en büyük nükleer santralinde yangın başladı 2
:drunk:
Çok basit yalın anlatım ile
Kredi not artışı fln ...değil
Nasıl ki merkezin kasasını boşalttılar
Nasıl ki emeklinin cebini boşalttılar
Nasıl ki çalışanın maaşını erittiler
Aynısı hisse taşıyan yatırımcıya yapiliyor
Bunların hergun milyonlarca sattığı bankofensar üzerinden...
Sizin hisseleriniz
İnsallh bir hafta ertelemez.hafyaya bu saatlerde sharm el sheik e ucacagiz yaz tatili için.aile boyu...uçak ve transfer maliyetine rağmen Türkiye'ye göre daha ucuz.eski bir turizmci olarak gidişat pek parlak değil...herkes vatandaşı dürtüyor.o yüzden bı daha içerde tatil yok.parami yabancı yesin daha iyi enayi yerine konmam en azından....ytd
Kim Young : Yaşlı akıl hastası bunak
Trump :Hasta köpekçik roket adam
Kim Young :Korkan köpek havlar
Trump : Bana neden yaşlı diyerek hakaret ediyor? Ben ona asla 'kısa ve şişman' demiyorum.
Kim young :Deli Amerikan pastasını ateşle terbiye edeceğim ,elim her daim masamdaki nükleer butonda
Trump : Lütfen birileri kendisine hatırlatsın, benim de nükleer düğmem var, çok daha büyük ve etkili. Ayrıca benim düğmem çalışıyor
Bu ergen diyaloglarından hemen sonra Kuzey Kore’nin ısrarıyla ve uzlaşma mesajlarıyla Trump, 'tarihi' olarak nitelenen Singapurdaki zirveye katılmayı kabul etti .
Trump ve Kim ilki 2018'de Singapur'daki zirvede olmak üzere üç kez bir araya gelmiş ve
Singapur Zirvesi'nden birkaç ay sonra Trump yaptığı bir mitingde destekçilerine "Kim'le birbirlerine aşık olduklarını" söylemişti. Trump "gerçekten bana güzel mektuplar yazdı. Harika mektuplardı. Birbirimize aşık olduk" ifadelerini kullanmıştı.
Mollalar-İsrail-ABD üçlemesinin şu ara diyalogları bana 2017-2018 ABD –Kuzey Kore gerginliğini hatırlattı
gününüz aydın kazancınız daim olsun inş