İyi ki kardemire güzelsin dedik. Ne biçim bilanço yollamışlar agzini kirdiklarim. Paraları naaaptınız ooovlum.
Printable View
İyi ki kardemire güzelsin dedik. Ne biçim bilanço yollamışlar agzini kirdiklarim. Paraları naaaptınız ooovlum.
BofA: Trump rallisi olursa hisseleri satın
Wall Street devleri seçimlere yönelik analizlerinde olası Trump senaryosuyla oluşabilecek bir ralliyi satım fırsatı olarak değerlendiriyor. BoFA analistleri de bu olasılığın gerçekleşmesi durumunda hisselerin elden çıkarılması çağrısında bulundu.
#borsa #trumprallisi
https://x.com/zeynepxaktas/status/18...UaxDi6h5A&s=19
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siyah eğri yani enfalsyondan arındırılmış altın fiyatı çizgilerinde çanak-kulp formasyonu tamamlanmış, geriye uçuş kalır...
Turuncu eğri de ise OBO formasyonu tamamlanmış, geriye çöküş kalır...
Acizane altın üretimi düşerken, altın rezervleri düşerken-yenileri bulunamazken, nüfus artarken, hane halkı gelirleri artarken, sürekli global-yerel ölçekli krizler çıkarken, savaşlar artar-bitmezken, merkez bankaları altın depolamaya devam ederken, altının fiyatında çöküş hikayesi ancak şehir efsanesi olarak kalır...
Son 3 gündeki görüntü bankof yat.finans ve hsbc mal.alıyor spottan
Vadelide is bankasina karşi teb ykb. Hacim 100 milyarı aştı. Bankof 1-2 milyar artı çıkip ertesi gon 300 milyon artı ile başlayip 1 milyar geri satıyordu, bunlarda olmuyor yat. Fi. karşılıyor. Buradan benim gördüğüm kısa vadede yön belirgin şekilde yukarı. Cuma garanti vadeli alışları ufak bankof satışları yönü gösteriyor. Korkutma amaçlı 9000 civarı spot satışlar mal alım fırsati gözüküyor. Makro tarafta iyileşme pek gözükmüyor, lakin faiz indirimi beklentisi ile hareket başlamış olabilir. Herkes faiz faiz düşüceğine ikna olduğunda piyasa buralarda olmaz önceden fiyatlanır. Shortlara bir süre maksimum dikkat gerekir piyasada yukarı ivme sürebilir. Long yön şu anda daha baskın görülüyor. Hacmin 100 milyar seviyesinin uztuen cikması da olumlu. Yalandan da olsa şu anda yön yukarı gözüküyor. Herkese bol kazançlar. Cumartesi bu kafayla ancak bu kadar yorumlayabildim