Reisim gözüne yazık değil mi on bin gayme için ağlıyon. Sana 10 bin gayme ne olur ki. Biz olsak neyse.
Printable View
Topraktan girmeyi diyorsun sen.
Önden müteahit reise para veriyorsun bir şekilde ödemeler devam ediyor en son al sana dairen diyor.
bu sistemle ev alan tanıdıklarım var.
bu sistemde sakata gelen birini de gördüm adam aynı daireyi birkaç kere satmış. yasal süreci uzun dava hala sürüyordu en son.
projeyi yapan adama/şirkete çok dikkat etmek lazım.
bilmen lazım.
Ben emlak konuttan daire aldım sattım...
Eskiden daha sosyal devlet anlayısına uuygun hareketleri vardı...
Şimdi bakıyorum rant para hırsı emlak konutu devlet şirketi değilde daha paracı müteahhit kafasına sokmus...
Ispartakulede kurayla aldık öyle başvuru vardı çünkü uygundu...
Şimdi köpüklü frappicino gibi... :)
300 bin dolara Allah dagında yer satıyor...
Bol köpüklü oldugu için mantıklı değil...
Artık Türk emlak yatırımcısı 1-) kuzey kıbrıs 2-) dubaiye gitmeye başladı...
Arsa maliyetinin sıfır oldugu varos mahallesinde 300 bin dolara daire satmak kazık ötesi bişey...
Dün twiterda gördüm Orda sattıgı kutu kadar dairenin karsılıgı kıbrısta buymus...
https://i.hizliresim.com/3fprat7.png
bofa short ortalamaları epey aşağıda kalmış.
anladığım kadarıyla piyasayı aşağıda tutmak için yoğun bir çaba içinde. normal koşullarda bunu kolay başarıyordu (yani yukarı veya aşağı istediği yere götürebiliyordu) şu anda başka oyuncular (muhtemelen yabancı) da işin içinde diye düşünüyorum.
bofa galiba bu defa baltayı taşa vurdu
sabah güzel salvo çekip yukarı sürdü. ben dünden dökülmüştüm ve bugün yoğun olacağım için mala girmedim.
İşi yapan müteahhit çok önemli. En önemlisi ahlaklı biri olmalı. Tecrübeli ve güvenilir biri olmalı. Mali durumu da çok önemli. Gırtlağa kadar borca batmış, vergi borçları olan biri ise dert sahibi olursunuz.
Paranız batar ve derdinizi anca Marko Paşaya anlatırsınız. Hukuk yolu ile çözmek imkansıza yakın olur.
Bugün kü yevmiye çıktı Ayasofya dayucuğum ben gözlerimi dinlendiriyorum bist sana emanet