- açmasını seviyorum... fibo %38 geri alım seviyesinden tepki verir mi?
Printable View
- açmasını seviyorum... fibo %38 geri alım seviyesinden tepki verir mi?
8lere kadar yolu var her gün -açar daha çok mutlu olursun... Gidişat böyle hareketin başladığı günler yakın...çünkü alıcı yok
SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabii hata bende qwlerden vermedim
12 lerden vermedim
Çizme resimleri yaramadı :-)))
sandalet mi yolasak ne dersiniz :)))
buyrun.. :)
https://i.hizliresim.com/rOVlXV.png
Taze haber gelmeden bir mok olmayacak belli oldu
[QUOTE=mdal;1591788]sandalet mi yolasak ne dersiniz :)))
buyrun.. :)
Valla derikırbaç, kelepçe resmi yapıştırmak lazım artık. Zevk almaya bakalım.. Spek bizim gibi malları ele geçirdi bir kere :-)))).
http://www.jartiyertakim.com/angels-...41859-20-B.jpg
Trend tersine döndü anlaşılan.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
acemşah 15 e gelecek diyordu ona da danışın bu işi ne iş diye
Bu kadar karamsarlığa düşmenize sebep nedir acaba? Siz istiyorsunuz ki aldığım hisse hiç düşmesin, alan hiç satmasın, soluksuz çıksın uzaya gitsin, sonra ben muazzam bir kazanç elde edince satayım, hisse yerin dibine batsın. Banane...
Arkadaşlar hisse alıyoruz çıkar düşer tekrar çıkar ve hedefini bulur. Bu hep olmuştur, şimdi ve gelecekte hep olacaktır. Az sabırlı olmayı öğrenin artık.
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Trader kardeslerim kendi aranizda savasin...:)
Kalan saglar benimdir...!
bol kazanclar..
Bildiğim birşey varsa Acemşah üstadının söylediklerinin er geç ortaya çıktığıdır. Herkesin kararına saygı duymak gerek.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geri çekilme yaşıyoruz lakin kontrollü... hissenin geçmiş hareketlerini bilen biri olarak görüşümdür..
sn acemsah.. ayd avmlere bakan dernek. gönderdiğiniz gazete ülke geneli de yazmış olabilir birde aralık ocak diyor... ayd nin daha aralık bülteni çıkmadı kasımda en düşük artış ayakkabıda idi...
https://i.hizliresim.com/XPoOp5.png
Cogu borsaci Ayyakkabiyi degeri dusuk goruyor. Ve bu sebeple ayakkabiya yatirim yapmiyor .
Simdiye kadar ayakkabi sektorunun cin ve uzakdogu mallarinin etkisinde kalisi ve cogu sirketin olcek ekonomilerini yakalayamamasi dusuk cirolar nedeniyle ragbet gormemesinin ana nedenleri idi.
ama artik ayakkabi sektoru ithalata getirilen %1000 lere varan vergi artislari hukumetin savunma sanayii oyuncak sektorunden sonra oncelikli sektor olarak gormesi ile yapilan duzenlemeler verilen ve verilecek olan tesvikler nedeniyle ayakkabi sektorune yogun ilgi basladi Esas holding 60 magazali ayakkabi dunyasina 65 milyon dolar saymisti.. simdi yeniden bir ayakkabi zinciri satin almak istegini aciklamislar.
bunda en buyuk etmen orta ve uzun vadede 4 kisilik bir ailenin 1 otomobile harcadigi miktar ile ayakkabiya harcadigi paranin hrmen hemen esit olmasidir.
sektor yogunlasmasinin yani ciro gucu elde eden firmalar bu sebepten dolayi el degistirecektir buyuk holdingler girisim sermayeleri ozel fonlar ayakkabiya yatirim yapma pesindeler..
birlesik olarak 500 milyon mertebelerine ulasan derimod cirosuyla holdinglerin kiskacindaki nadide sirketlerdendir.
para akillidir buyuk para babali holdingler para kazanmayi bizden cok daha iyi bildikleri icin holding olmuslardir..
bu sebeplede bizde ayakkabiya yatirim yaptik...
simdilerdeki fiyat hareketleri buyuk fiyat hareketlerinin temelidir...:)
Bir otomobilin ortalama 100 bin tl fiyatta ve ortalama kullanim omru 20 yil kabul edildiginde...bir aileye bir adet otomobil alindigini varsayiminda..
4 kisilik bir aileninde 20 yilda bir otomobil fiyati kadar parayi ayakkabiya harcadigini gorduk..
neticede bu acidan bakmaya baslayan holdingler ciro gucu olan ayakkabi zincir markalarini satin almadan birakmayacaklardir...!
herkese bol kazanc..!:)
"Geçen yılın ekim ayı ile karşılaştırıldığında AVM'lerdeki teknoloji kategori ciroları yüzde 17,1, giyim kategori ciroları yüzde 17, yiyecek içecek kategori ciroları yüzde 13,1, ayakkabı kategori ciroları yüzde 11,1 ve hipermarket kategori ciroları yüzde 9,3 artış gösterdi."
ekimdede lider teknoloji... üst yazı alıntıdır
yerli üretim döviz artığından rekabet edilebilir konuma geldi.. bu nedenle derim gibi şirketler yurt dışınca cazip fiyata yerli ürün satabilecek.. geçen ay bakü mağzası açıldı.. kazakistan rusya gibi soğuk ülkelere yatırım artık mantıklı... yerli yatırımı bitirdiler.. yut dışı yatırım zamanı.. fakat şirkete kaynak lazım.. borç çok fazla.. yatırım yapamıyorlar bu borçla...
iste yabanci Esaslı bir ortak şart....:)
maalesef bizim borsada fiyatlamalar ya birlesmelerde yada satilmalarda ortaya cikiyor... Borsa normal degerini bir cok sirkete veremiyor..
Derimod bu haliyle olu fiyati hisse basina 40 -50 liradir ancak bu fiyati bulamiyor ancak Esasli bir ortak bu parayi verip aldiginda borsacilar isi uyaniyor..
iste olcek cirolar yakalandiginda bir otomotiv sektoru kadar degerli ama borsada halen daha 3-5 kademe derdinde..!
Az konuşmak şiarımdır,11 üstüne atarsa orada kalmaz!
yedire yedire veriyor aşağı 8-9 bandına geleceğini düşünüyorum almak için henüz çok erken
Evet felaket tellalari iş başına geldi
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kilo kına al,7 yi bekle
Senin gibileri çok gördük burada hadi başka kapıya
Senin yüzünden burada satip alttan almak isteyenler olduysa 9a yonlendirdigin ama yaptığın yanlis hareket bu hareketlerden kazanacagin paradan hayır göremezsin 9 karı iddaga ettiğine göre bı grafik paylaş anlat
temel dayanağı olmadan şuraya iner diyerek milleti yönlendirmek hiç hoş değil. varsa verin teknik-temel-grafik vb. ekle de bizde görelim öğrenelim. :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
hissseyi pofpoflayack halim yok daha dün 8 liraydı. kaldıki ilk 9 aylık bilanço da zarar. yıllık bilanço gelsin o zaman ne demek iastediğimi anlarsın. burada uçacak kacacak 15-16 ya çıkacak diyenler var milleti yanlış yönlendirmeyin. ben 8 liraya alacağım kağıdı beklentim bu yönde. o zaman sayın zamanderim; 1 kilo kınayı hediye göndereceğim sana
gider 20 ye 30 a orada sermaye artirilinca bolunur gelir 8 e 9 a...:)!
Bende yok ama tribündeyim.dün 8 tl örneğini denge ve dgate içinde diyebilirsiniz ama napıyor gidiyorlar.gideceği varsa gider bu iki hissedeki neyse bundaki de o aziz kardeşim.gecen hafta 12 de beraberlerdi üçüde!bunun kaptanı molaya girecem dedi onların ki gazı kökledi :) bütün olay bu
Arkadaşlar dolar bazlı uzun vadeli grafik gösteren bir site varmı?Buraya paylaşım yapan olursa oda olur.Hayırlı kazançlar
12 civarı gördüğünden itibaren satanlar şimdilik karda. Demek ki 11-12 lerden satanlar yerine koyabiliyormuş. Öyle 11-12 den satan 15-17den alır demekle olmuyormuş Acemşah usta. Yönlendirme eylemi deyince illa ki al veya sat deyince olmuyor. Bu tür söylemler de br tür yönlendirme. Bana göre hava hoş. Ben al satçıyım.