https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...225f763fe1.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...225f763fe1.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Basketbol da olmasa kafayı yememiz an meselesi [emoji2957]
Futbolda üzen kanarya basketbolda tarih yazmaya devam ediyor. Cska yı 79/75 yendi..
gülseren de kim.. ?
:kahkah:
sen biliyon onu:)
Şu Ekici bi düzene girse
Buducnost 65-89 Fenerbahçe Beko MS
euroleague'de üst üste 10. galibiyetimizi alıyoruz . Çift maç haftasını 2’de 2 ile geçiyoruz
Bu hafta ilk rakibimiz olan CSKA’yi müthiş bir ikinci yari ile yendik . Haftaya diğer önemli rakibimiz Real Madrid ile oynayacağız .. CSKA’dan daha zor maç olacak kazandık mi zirveyi sağlamlaştırmış oluruz .
Real gelsin.
Basketbol süper ligi / Galatasaray 84 Fenerbahçe Beko :74 MS
Böylece ligde ilk mağlubiyetimizi alıyoruz
yenilecek takım bulamamışlarda gidip salak bi takıma yenilmişler
seneyi galibiyetle kapatsak
Orta sahada bi beyni olmayan bi takımız.işimiz şansa kalmış...oda yok...
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Antalyaspor inanılmaz kötü , dk 60 kalemize gelememiş durumdalar .. Ya biz ? Elif kötü , Benzia berbat , Ayew iptal .. Yapılabilecek tek hamle var , daha geç olmadan slimani oyuna alınıp çift forvete dönmek..
Yok daha fazla izleyemeyeceğim dışımı sıktım ilk yarı 10 dalama tahammül edemedim. Şimdi 15 dakika baktım. Berbat bir oyun keyif alamıyorum. Bırakıyorum
Slimani , Soldado’nun yerine oyunda ..
Çift forvete dönebilirdik karşı takım gelmiyor zaten ..
Açmaz olaydım harun bi çıkış yaptı oluyordum
Benzia’yi 88 dakika izledim ve hala hayattayım ..
Hastalık sahibi olacağım bu takım yüzünden ..
Benzia’yi oradan İstanbul’a getirmem bile .. Tek gayret eden Mehmet Ekici..
1.dkda macı bitirebilirdik Soldado ile ..
17 maçta 16 puan ile 17. Sırada ligin ilk yarısını tamamladık ..
17 macta sadece 3 galibiyet aldık ve 16 gol atabildik ..
Galibiyetlerimiz ; İlk hafta Bursaspor daha sonra Konyaspor ve Alanyaspor
Ersun hoca bile takımdan öyle korkuyor ki bu berbat Antalya’ya karşı bile çift forvete dönemedi ..
2 hafta önceki düşüncelerim böyleydi ve korkarım en az 5-6 futbolcu alınmadan bu takım küme düşer bu kadar haysiyetsiz karaktersiz ..... lerle!comolli denen ****** ********i bu takımda tutmaya devam ederse Ali Koç ada yazıklar olsun...Aykut u beğenmeyen başta bizlere ders olsun tüm bunlar[emoji3525]
comolli ve getirdiği çöplüklerin yarın bavulları ellerine verilip gönderilmeli kiralık oyuncuların hepsi sepetlenmeli
takımmda gelecek planı yapacak oyuncular takıma monte edilmeli
Ersun hoca çok kötü zamanda geldi o yüzden kredisi yüksek olmalıdır kendi sahamızdaki maçları kazanırsa Fenerbahçe rahat nefes alacaktır bu takımın galibiyet serisi yapması çok zor Ali Koç başkan ve ekibi çok kötü kadro oluşturmuş sezon başında bunun sıkıntısını yaşıyor Fenerbahçe Ersun hocaya güvenim tam.
Arkada ki kırmızı kart gören karaktersiz ****** sırıtıyor utanmadan...Takım ne halde herşey ortada...Volkan Atıf Dirar daha mı karaktersizdi Ali Koç başkan[emoji3525] gereğini yapmazsan şüphe ederim adaletiniz den!!!
yılbaşı itibariyle aflar gelmeli bir yada 2 oyuncu takviyesi yapılıp en az 3 adam ıskartaya çıkarılıp takımdan gönderilmeli
tatile çıkar bizim uşaklar
https://www.fotomac.com.tr/fenerbahc...t-disina-gitti
dedim giderler
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Euroleague ve Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde yolculuğuna başarıyla devam ederken mümkün olan en yüksek sayıda taraftarımızın desteğini alabilmesi, maçlarını dolu tribünlere oynayabilmesi ve takımımızı yalnız bırakmak istemeyen taraftarlarımıza tribünde yer alma fırsatının tanınması adına uygulamaya alınan “kombine kartlarının yeniden satış opsiyonu†devam etmektedir.
Maça çok iyi başladık
Toparladı real 36-36
Maç harika
final maçı gibi
Sert ve çekişmeli 52-51
Neler oluyor datomeeeeee o ne atisti
Ne maç oldu be
Tebrikler Fenerbahçe