28 e az koymuşlar. Muhtemelen artar ama artmaz ise eşleşmede 29 ardından iptal gelebilir.
Bu yalama seviyor bu işleri
Printable View
28 e az koymuşlar. Muhtemelen artar ama artmaz ise eşleşmede 29 ardından iptal gelebilir.
Bu yalama seviyor bu işleri
0,28 eşleşmeye 3 lot alım girmiştim. 27 oldu diye bir bakayım dedim. inanılmaz bir şey olmuş. birisi daha 0,28 den 1 lot alım girmiş.
Toplam 4 lot oldu şu an.ha gayret olacak bu iş:)
Merak ettiğim 27 için neden bu kadar kasıyor.28 olsa da satılmıyordu zaten.28 den alım geldiği anda 27 ye inatla satış yapmasının altında ne tür bir cinlik var çözemedim
Seni de senin 7 ceddini de günde 27 kere.şeref yoksunu karaktersiz oç
https://resmim.net/f/mipKfs.jpg
bu günkü
Şükür 28 direncini geçtik:) bekle bizi 29:)
Eşleşme 30. bu sefer ben iptal etmesini istiyorum:) Hocam etmezsen 29 da boşluk kalıyor.Gözünü seveyim 29 a geri getir.
40 yılın birinde çıkacağın filan tutar boşluk ile uğraşmayalım
28 kapama ihtimali yüksek malesef. 29 da olabilir. çok az bir ihtimal 30
hayırlı olsun sonunda arsaları kendi üstlerine üçüncü bir şirket veya bir kişi üzerinde alma formülü üretmişleri vefa hakınnda bankalara devredilecek arsanın 2 yıl içinde geri almı şöyle olacak bence şirket bankaya olan borcunu ödeyemeyecek sonra şirket borcu kapatmak için arsayı 15000000 ana para ve faizlerini üçüncü bir şirkete veya kişiye satıp borcu ödeyeceler yatırmcıdada şirketi kurtardık diyecekler devredilecek zaten arsayı sattık tan sonra özelidarden buranın konut imarı onaylanacak yersen sonrada çok dürüstüz diye akrabalarına hisse aldırdıkları insanlara hava atacalra yersen ama bilmiyorlarki böye satış yaptıkarı ana arsalar imar çıkartacak özle idarenin planlarına idari mahkeme tarqafından mahkeme açılcak sen arsayı böyle hiç etmeye kalkarsan sende o arsaya istedigin zaman istedigin şartlarda imar çıkartamazsın hodrimeydan idarimahkeme itirazları hazır yatrım tavsiyesi degildir
arsayıda yurdısundaki firmaya satarsınız olur biter kazkaistan tarafında olur iplik orda ucuz işçilikte ucuz oralarda yatrım tavsiyesi degildir sonra şirkete fon buldukdersiniz ortak edersiniz :yahoo: yatrım tavsiyesi degildir kendi görüşlerimdir
yönetim kurulundaki bir iki arkadaş iki kişi arasındaki sır sırdegildir
Ez cümle arazileri ipotek verim bankadan 2 yıllık ödemesi olmayan kredi temin edmek ...peki velevki temin ettiler ne yapacaklar bu parayla ...devletin istedigi rüşvetimi verecekler imara açtırmak için yoksa sadece zamanmı kazanıyolar...
Hocam 30 da boşluk kalacak.sakin lütfen
Benim kafa karıştı ya.sabah 30 dan işlem oldu zaten.boşluk yok yani😁
BRKO ile KAP'da haberler yayınlanmaya başlandı. İnşallah iyiye işaretlerdir.
https://resmim.net/f/6ucdPJ.jpg
haftalık