Mallik bedava
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mallik bedava
😀😀😀
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muahahhahaa. Meteak Hocam batmis sirketlerde experdir :)
Onceki sayfada yazdim "Nerden biliyorsun bu adini sanini duymadigim sirketleri, ARBUL'u? Bu isle ugrasan ekibin mi var?" diye.
Gitti simdi yeni cicegi burnunda batiklar Esemsporla Transtavuga dadandi. SPK'ya verdikce veriyor.
Meteak Hocam!
Nedir beyler durumunuz?
Yatırım önerisi yapıyorsun. Kurallara aykırı değil mi 666 bey? Ayrıca durumumuz oldukça gıcır. Müjdat'ın kullan at mendillerinin halinden sonra, buralarda tüyo niyetine, niyet okunabilen paylaşımlar yapmama kararı aldık. İşlerimiz iyi elhamdülillah. Müjdat düşünsün şimdi, bunlar ne işler çeviriyor diye. :)
Ekip var bi mali eksikti sen geldin kadro tamamlandi
Hangi yatirim onerisinden bahsediyorsun? Halkbankasindan bir sahis sabah aksam gunde 70 kere aldigini sattigini yaziyor. Forum gunde 100 sayfa gidiyor bos beles seylerle. O yuzden hisseyi yatirim amacli, yani uzun vadeli dusunen bizler baska yere gecmek zorunda kaldik.
27.04.2018 de GENYH tahtası kapanış yıl dönümü acaba bu süre içinde tahta açılırmı? Müjdat bey bir süpriz yaparmı yatırımcısına acaba?
Zannetmiyorum. Gnpwr hol. İçin de bekledik sonuç hüsran oldu. Bu adam kote olmaya niyetli falan değil . Bı şekilde işlerini yürütüyor sanırım. Ky umrunda falan değil. Belki de ky den haberi de olmaya bilir !!!
Bunun hesabını bir şekilde verirler be hocam. sıkıntı bı tarafta maalesef hesap soracak kimse yok ama öbür taraf ta vardır muhakkak. Hata gene de bizim . Böyle saçma sapan şirketleri bulup yatırım yapıyoruz. Hirsizin mali alınır mı hiç. Aldık işte. Hayrını da göremedik
1 yılını doldurduğu için bir haber düşer kutlama yaparlar patron müjdat bir tane suriyeli bulamadığı için halay çeker hepsi borsa başkanı da çeker halayı :halay::halay::halay::halay::halay:
Şu an Arnavutluk Tiran dayım ve dolaşırken Genpower reklamı olan bir mağaza gördüm, tahmin edebileceğiniz gibi kapısı kilitli ve uzun zamandır hiç açılmamış gibi bir izlenim verdi. Hey gidi günler hey dedim, şu Müjdat bir yudum suya muhtaç gider inşallah...
Salı günü fabrikada son durum nedir diye bakmak için uğradım, işçiler tıkır tıkır çalışıyordu. Müjdat beyin mercedesde kapının önündeydi. Tahtanın kapanışının yarın yıldönümü. İnşallah yakın zamanda yatırımcıya bilgi verme lütfunda bulunurlar. Olmadı artık isteyen herkes Müjdat bey ile birebir görüşmenin yolunu bulacaktır.
ytd
Elimde iş yatırım üzerinde 1200 gnpwr 9700 genyh var . acil para ihtiyacimdan dolayı bu hafta satacagim . fiyat verenlerle görüsebiliriz
Hisse alan var mı hala?
Hisse alan yok ta satan var borsadan atılmış hisse kim niye alsın 0 tl değerinde olan hisseyi borsaya yeniden girmesi şu ortamda merkez bankası para basması gerekir bunu da yapmaz anca iktidar değişirse belki o zaman borsaya geri dönebilir
Bu hisseyi alan yok ya yakindir geri kote olur inşallah allah sabir versin herkese.
Uzun zamandır ilk baktım, mete üstadın yorumunu okudum.
Mete bey,hayranlık uyandıran bir yaklaşım ile merkez bankası para basarsa kurtulur diyorsunuz, nasıl bir alaka, veya iktidar değişirse belki kurtulur diyorsunuz. Hayranlık duymamak elde değil. Okuyanlarla d..... Ş.... k. mı geçiyorsunuz... Slm
Kardeşim mevut iktidarla ne bu hisse kota alınır nede diğerleri çünkü iktidar para basmıyor o yüzden iktidar değişirse Muhalefet iktidara gelirse borsa kotuna tekrar alınabilir Çünkü Muhalefet mutlaka para basacaktır Merkez bankasına emir verecektir Bas para diye işte o zaman Spk başkanına bir telefonla (merkez bankası başkanı arayacak Borsa kotundan çıkarılan hisselerin bir kısmını tekrar kota alınması için gereken parayı bastık diyecek karşılığını borsaya verecek anladınız mı şimdi olayı ) yoksa iktidar değişmez ise geri dönmesi imkansız gibi
Valla mete bey böyle bir yorum -analiz için, çooook ekonomi okumak lazım... Beni çok çok aşan bir yaklaşım... Kusura bakmayın ama benim anlamam mümkün gözükmüyor. Belki anlayacak birileri çıkabilir.Ben slm lar deyim sadece...
Spk ve Borsa istanbul u protesto edin önünde eylem yapın sizin hakkınızı yok ediyorlar siz hala bunlara karşı sesiz kalıyorsunuz sesiz kalan onlarla birliktedir unutmayın cehennem sesiz ler içinde vardır
Spk nın önünde hisse yakılmalı yoksa duygu sömürüsü yapmayana bir şey verilmiyor bu dünyada
mete bey öncü olunuz...tek başına eylemler daha etkili oluyor,hem namda yaparsınız...gidin spk önüne....biraz da benzin alınız ama su katın benzine,üzerinize de sakın ha dökmeyin,çakın çakmağı,,,dediğiniz gibi sessizlere de cehennem varmış,,,hisseleri kurtaramazsınız belki ama,,,cehennemden yırtarsınız.....Hadi üstat görelim sizi....hadi kahraman...kahramanımız yapın bir eylem.... televizyon ve gazetelerde de boy boy resimler....sonra müjdat duygulanarak bakmıssınız sizi ortak almış kendine....kAHRAMANIMIZ OLUN....slmlar
Kardeşim bak emin olun sizin bu şanlı direnişinizden sonra,sizi takip edecek olanlar vardır...."hadi bombolini"öncümüzsün be kahraman mete bey.ytd
Acayip bir karakter su meteak hocamiz ya. Adamin batmis hisseleri takip eden bir tayfasi var. Nerde ismini cismini duymadigim bir hisse, meteak hocamiz orda. Hisseye verir, SPK'ya verir, patrona verir, herkese verir.
Bir de Nobel Ekonomi odulune aday olacak teorileri vardir batak hisseler hakkinda.
Klimaxi da simdi kendini yakarak yapacak SPK onunde. Yapma, etme. Degmez.
Ah ah... Parali isler bitince... Buranin da eski tadi yok artik. Nasil bir sirkti be! Para vermeye hazirdim takip edebilmek icin!
Sizi Marka'ya bekliyoruz. Sirk hala devam ediyor orda (Para kaptirmayin, bir ise yarayan bir sirket degil):
http://i.imgyukle.com/2018/04/16/Rv8tt.jpg
Yok 666 kendini kahraman yatırmayı pek düşünmüyor. Ekonomik yaklaşımlarıyla bizleri etkilediğini hissedince Mete kardeşim, işi büyüttü, Orta çağ entüljansından etkilenmişki, bizlere cehennem den kurtarma vaadiyla, aklı sıra 5000 lotunu kurtaracak.... Mankurt arıyor.... Ah be mete kardeşim......
Bimeks te ne arıyon mhlulu orada da yazmışsın kapancak hisselerde en son senmi yazıyorsun :kahkah:
Oradaki ben değilim... Arkadaş, ben sadece gen deyim... O arkadaş yaklaşık 1milyonla hareketler yapar... Pegasus, havayolları, alcatel, ereğli, onun bir günde kazandığı, kaybettiği, bizim gende batandan fazla.... Bimemekstede mi, zevk, yapıyormuş..
Hem sen lafı değişme, ne zaman eylem yapacaksın...... He.... Slmlar
Mahulli'ye yazmissin ama.... Bimeksin ismini bile duymamistim senden baskasindan... Oraya geldim yazini bulmaya...
Bu yazi... Sagdan okudum, soldan okudum, usten alta, alttan uste okudum. Capraz denedim.
Yok. Yok arkadas. Bir turlu anlayamadim burda anlatilani. Neymis bu Nobel Ekonomi Odulunu aldiracak yazin? Detayli anlat. Bu tahtalarin kapanmasinin Beyaz ile ne alakasi var? Tahtayi kapatip gidip hazineye altin mi basiyorlar? Sonra onlari mi Beyaza sokuyorlar?
Çok basit anlamı Kotasyon yönetmeliği Borsada aşırı değerlenen hisselerin yatırımcıları na nereden bulup ödeme yapıyorlar havadan mı geliyor bu paralar diğer hisselerden aktarılıyor böyle olunca da diğer hisselerin karşılığı kalmıyor borsada bu durumda bir bahane bulunarak tahta ları kapatılıyor böyle lik le açık kapanıyor
Muahahahhahahaha. Bu ne ya. Kotasyon yonetmeligi para bulup odeme yapiyor ha.
Meteak hocam, borsada aldigin baska birinden, sattigin da bask birinedir. Yani bir sahsin parasi, oteki sahsin cebine giriyor.
Haa... "Kotasyon Yonetmeligi" de alip satan bir sahissa, yani Mete Ak gibi tuzel bir kisiyse... dogrudur o zaman Nobel Ekonomi odulluk teorin.
HAYIRLI GÜNLER.. HİSSELERİ SATMADI İSENİZ 1.200 LOT GNPWR 0,05 TEN - 9.700 LOT GENYH 0,10 DAN ALABİLİRİM...
APSUVA HAMZA
apsuvahamza@gmail.com ( İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ )
Merkez bankası başkanı spk bist filan arasa. Para basıyoruz. Bu paralar boşta durmasın genyh nın tahtasını açın dese keşke. Ben 30 senelik ekonomistim yada ekonomi izleyicisiyim. Yada ben tv den filan izliyorum. Bu bilgiye Meteak olmasa ulaşamazdım. Hatta bu bilgiye bir an evvel merkez bankası başkanı da ulaşsın. Lütfen merkez bankası başkanına fax mail telefon yağdırın. Konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Maliye Bakanı ve Ekonomi bakanı da bilgi sahibi edilsin. Bu konuda Spk ve Bist bilgi sahibi edilsin. Merkez bankası başkanı arayınca hadi lan demesinler. :) :)
Yaptığı yorumların altına, yatırım tavsiyesi değil gibi notlar düşerler ya. Buraya yorum yapanların bazıları da
''The Best or Nothing''
diye not düşmeli. :)
nobel surrealist ekonomi ödülü sahibi meteak beyefendi yazmamış kaç gündür.Diyorum ki kendini tenha bir yerde yakmış olmasın,kayıp ilanlarına bakıyorum .....yok yok yok...
Bir küçük ham bilgi sızdırayım....Değerli patronumuz,patroniçemizle mızrak mızrağa çatışma içindelermiş,ve patroniçemizde çok önemli bilgi ve belgeler varmış ve patroniçe"patron,sen beni köle izaura ile karıştırıyorsun,seni kunta kinte ye dönüştürürüm"demiş.çok yakın bir gelecekte magazin dünyasına gündem gelebilirmiş.(kaynak aile içi veya aileye çok yakın biri)
İkinci ham bilgi pek yakında.......ytd
Sayın mahulli olaya gizem katmayı bırakıp patronla patroniçe olayını anladığın şekliyle açıkça anlatsanız fena olmaz.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
bay define;öyle her işitileni anlatırsak detaylandırırsak olmaz...tahta kapalı olsa da,afaki olarak yazılmaz ki.
Ben duyduğum 10 yakın bilgiyi(bunlar asılsızda olabilir),zaman zaman yazacağım:
Değerlendirme size ait:
Çok değerli patron,iki arkadaşıyla havadan sudan konuşuyorlarmış sözleri sohbette dağınık olarak ta olsa özetle şöyleymiş"çok günah aldık çooook,pek çok insanın emeğini çöpe attık,kamyon dolusu paramız var diyetteyim canım çektiği hiç bir şeyi yiyemiyorum(galiba ağır ülser)canım bazı şeyler çekiyor,impotans pozisyondayız tık yok"....bu mihvalde sohbet devam ederken.....sohbetteki bir arkadaşı "patron demiş sen iflas ettin,kamyon dolusu paran nerden olacakki" demiş.
Patronumuz ona dönerek gözlerini kırpıştırarak acı acı gülümsemiş."Sende ne safsın"dermiş gibi.
Bu sohbetin devamı olacak ve bu sohbet 3 ayların başladığı günlerin başlarında gerçekleşmiş..........ytd.slm