https://s15.directupload.net/images/181218/acdup342.jpg
Printable View
Kap : Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, MSGYO.E, TSPOR.E payları 19/12/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 02/01/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
[QUOTE=zararcok;2969645]Bu olumlu mu değil mi?[/QUOTE
6 ay öncesine kadar hepten olumsuzdu ama artık bakıs acısı degıstı bana göre.
Kredili alım olmayacagı için olumsuz yukarı gidişi kısıtlı algılanabilir. Fakat kredılı alanda zaten vur kac yapar
Acıga satısın engellenmeside olumlu tabiki
1,54 den açtı yaklaşık %5 kadar eksiydi. 1.66 ya kadar aldılar ama geri 1.6 ya verdiler. tahta iyi gibi duruyor. nereye gideceği tam bir muamma
sinan zengin senin filmlerini yesinler bu dolapları hep sen çeviriyorsun borsada, çoluğundan çocuğundan bul, yatırımcıya çektirdiklerini Allah acı acı çıkartsın senden
bence bugünkü işlemler yönünü gösterecektir. ytd....
51den 62ye cektiler pehh
M.K.A.
Derinlik yokmu kimsede
M.K.A.
selam,
güzel olucak inşallah herşey.
acıkcıların kapatıp kapatmadıgını nasıl ögrenebiliriz. dün 5 milyon lot acık vardı sürekli yukseliş oldugu için kapanmamıstırç
alış satış yokmu paylaşcak kımse
60 direnci ustunde kapanis cok guzel olur...hacim tedbirden dolayi baya dustu kredili alim yok...rizeyi gecip puan kayıplarını beklicez...yarin yada cuma tepki gelmeli bence
M.K.A.
aliş satış yokmu pasta
Kimsede yok galiba
M.K.A.
kısmetse yakındır buranın şenlenmesi
anlık görünm
derinlik ve anlık takas rica,tşk.
Topik cok cılız yorum yapan derinlik veren nerdeyse yok zaten tedbir bugun hacimi öldürdü resmen dun 100.milyona yakin hacim bugun 12 bile olmadi hala
M.K.A.
Bu hafta son sonra 1 ay ara var ocakta endeks tehlikeli yeniden 1.70lere atak yapsa bana yeter sonra ligler acilinca bakariz
M.K.A.
Ek 21247
Helva hazır.
Alt kademelr dolmus umarim basmaz...ustler bos nerdeyse...saatlerdir 56-59 arasinda takildi kaldi endeks kağıtları ucusta biraz hareketlense bari kapanista
M.K.A.
Ek 21248
....
Ek 21249
....
Ek 21250
....
Cok sıktı kagidi anlik 62 insallah geri gelmez.60 ustunsuper olur...kintos resmen hareket getirdin dostum.helal
M.K.A.
Ek 21251
Oyun üstüne oyun emir silme çok oluyo.
Tamam atarım ben teşekkür ederim.
Aynen kademeler cok bos hacimsiz kaldrdilar gibi geri gelebilir.malesef
M.K.A.
Ek 21253
....
Sabahtan 68e satis girdim alirsa hayrini görsün
M.K.A.