yazan izleyen olmadığından belliydi kimse kalmamış hissede o da sürdü yukarı yeni müşteri av gerek
Printable View
yazan izleyen olmadığından belliydi kimse kalmamış hissede o da sürdü yukarı yeni müşteri av gerek
Bu hareketler hicbisey maliyet 5.55 yarı yarıya zarar var hala 23 bin icerdeyim pasta atabilecek olan
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelsiz hisse başvurusu kapa gelse bari...
açıkçı avlama operasyonu gibi, umarim iki üç tavan serisi yakalanır
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayallerimin katili hisse
Bı pasta atabilecek olan babayiğit yokmu
.
ZTE A2017G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tşk. cefalı abi.
Teşekkürler cefaks
27 den 2,40 a gelen bir hissenin ne yapacağı hiç belli olmaz. ama 3 xx lerde de kalmaz. özellikle bedelsiz muhabbeti varsa hiç kalmaz burada.
dünkü ve bu sabah ki karı bir sindirsinler devamı gelir diye düşünüyorum. haber balon olsa bile bu kadar la bırakmazlar.
3.15 ten sattık bakalım 2.90 a alım girdik...geri dönüş olacak mı?
tekrar alım yaptın mı
27 den 2,30 lara düşerken hiç ses çıkartmayan " Neden ?" diye sormayan SPK bugün 0,30 puan çıkan kağıda "Hayırdır ? " diye sormuş. Öyleyse bende sana şunu soruyorum SPK! Kağıt 27 den 2,30 lara düşerken neredeydin ?
Dipnot ≠ belkide bugün tavan olabilecek hisse SPK nın yarattığı bu sıkıntı sebebiyle böyle kaldi.insanlar zararını çıkaramadı
Cefali kardeş birde bugünün pastasını atabilirmisin rica etsek
tşk. eline emeğine sağlık.
Teşekkürler cefali kardeş
Silkelemek için çok fazla indir kaldır yapıyorlar. % 10 artış görünüyor ama iniş çıkışla 2 katını buluyor.
Bu seneti bu halegetiren ve k.yatırımcıya pazarlayan flap patronu umarım 2019 senesinde burnundan bunlar fitil fitil gelir...alma mazlumun ahını...
kahhar sıfatı yüzü hürmetine Rabbim flapı bu hale getiren spek ve patronu kahretsin amin...
2.50 lili seviyeler satma değil alma yeridir,bu saatten sonra satmayın artık,bekleyin,satmadıktan sonra zararda değilsiniz 2.40 a mı düşürcek düşürsün artık ölmüş eşek kurttan korkmaz,spek ****sine ben yemiyorum siz yiyin demeyin..
Bazen seyretmek gerekir,bazense elini taşın altına sokmak gerekir,o ince çizgiyi ne zaman uygulayacağın içindeki seste gizlidir...Bense çekip gidiyorum çok uzaklara,dönermiyim dönmezmiyim belli değil
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/V9aOJy.jpg
https://i.hizliresim.com/4jrAJp.jpg
Hayırlı geceler günlük alan satanı atabilecek arkadaş varmı acaba şimdiden teşekkürler.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün citi alım yapıyor. bakalım ne olacak. yine gel gel mi yoksa artık gidiyoruz mu?
eğer 2,90 üstüne atarsa 3 xx lere hızla devam eder. yoksa makus gidişhat a devam, dibe doğru.
3,10 civarı kapanırsa 5 xx lere yolculugun habercisi olabilir.