Teşekkür ederim üstadım🙏
Printable View
FK 3.73, PD/DD 1.48
Yılsonunda defter değeri en kötü 10 TL.
Hırsız patronlara ait hisselerin fiyatlamaları...Bu ayıp sana yeter Turgay...
Şirket 10.39 ü alım yeri olarak işaret edince oraya gelir mi gerçekten diye düşünmüştüm. Bildikleri bir şey varmış demek ki!!
Nazlanıyor tahtacı. Bekliyoruz ama bak…
Burayı sadece ben okuyorum sanmıştım. Duydular beni galiba. 😁
Geçenlerde ben yazmıştım şirkete, azami fiyatı böyle açıklamayın yatırımcılar bu rakamı hedef fiyat gibi görüyor diye. Açıklama bu nedenle...Aynısını bana da göndermişler.Alıntı:
Şirketimizin her çeyrek açıkladığı azami pay geri alım fiyatının Şirketimizin hisse fiyatına yönelik belirlediği hedef bir fiyat olarak değerlendirilmemesi gerekmektedir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1081186
Pay geri alım açıklamasındaki "azami" yani en yüksek anlamında olduğu için çok yanıltıcı ve gereksiz.
Bugünkü KAP ne anlama geliyor,bilen var mı?
parkçılar neden buraya yazmıyorlar?
Size katılmamak mümkün değil sayın Cinali.
Ben de uygun fiyatta olması nedeniyle termik santrali projesi için yatırım yapmıştım. İttifakın değişimiyle belki şirketin de önü açılır diye düşünüyorum. Diğer taraftan santral projesi iptal edilince burada çoğu tecrübeli olduğunu düşündüğüm yatırımcı durumdan memnun olup hidrojen enerjisinden ve gübre işine girişilmesi ihtimalinden sözettiler.
Gelecek için sizin öngörünüz nedir?
Prkme ye ılgın ekektrik üretim santral lisansını satmadan önce bu lisansın iptal olabileceğini öngörmüyorlar mıydı!!
Hiç bir tesisi ve üretimi olmayan sadece bir lisanstan ibaret olan bir varlığı büyük paraya Prkme ye sattılar. Spk da bu satın almayı onayladı!! Büyük bir kurum maliyeti olan ve şirketin öz kaynaklarından bu maliyetin karşılaması mümkün olmayan bir pasif varlığın borsadaki prkme ye satılmasının onaylanması..
Borsada halka açık şirket prkme nin paraları patrona ait holding kasasına girdi, sorunlu bir lisans pkme min eline verildi, şimdi parke lisansı kazanmak için mahkemelerde sürünüp duracak…
Doğru olan iş; park holding o lisansı geri alacak ve prkme o lisansa zamanında kaç milyon dolar ödemişse aynı değerde olan ‘Park holdinge ait silopi elektrik veya başka aktif bir varlığı” prkme kapsamına alınmasıdır.
Site yönetimi; PRKME Yıldız Pazar'a geçmişti diye hatırlıyorum. Neden hala burada listeleniyor ?
99 depreminde en çok çıkan hisse
İnşaat sektöründe boksite ihtiyaç var galiba
Bu hisse bildiğin günlük ü hissesi sabaha 2,50 ye satış yaz öylene 19,30~50 alış yaz ertesi güne yine aynısını yap dötüne cic geçmez
20,50 yazacaktım neyse klavye azizliği
Sattın 20,50 den aldın 19,50 den, Kaydı 15 e... Ne olucak şindi... az bişi 15 den verirmiki :Sad::notr:deneme amaçlı:he:
YILDIZ PAZARDA olan bu hisse neden ANAPAZARda yer alıyor forumda
Bilanço ve dip notlarına bir göz attım. Şirket devasa arsa ve binalara sahip, bunlar yatırım amaçlı gayri menkuller kaleminde yer alıyor. Nakit zengini, cari oran çok yüksek. Borç yok sayılır. Öz sermaye müthiş. Ödenmiş sermayeyi 10 a katlamış. Yani bire on bedelsiz verme potansiyeline sahip. Kısaca 10 numara. Şahsi kanaatime göre, baskılayarak toplandığını düşünüyorum. Bu gün bu varlıklarla halka arz edilse fiyatı ne olurdu? Yakın izlemeye alıyorum...
Hissenin temel verileri çok iyi ve yatırım yapılabilir nitelikte. Gelmişini geçmişini pek bilmiyorum. Temettü verme ihtimali varmı?
Millet uyduruk halka arzlara hücum ederken, bu enerji ve madencilik hissesinin bu hali çok manidar. Hiç KY (keriz yatırımcı) yokmu bunda yaw. Biz yanlış yola girip çukura mı düştük yoksa? Ses ver KY... Ses ver cinerrrr eski spekülatör. Seni 90 lı yıllardan bilirim iyi adamsın.:):wave:
Kasası dolar dolu değilmiydi bu firmanın.!!!!!!
Bi ters köşe hareketi daha..,,.,..!!!!
Yemezler...
Bilanço öncesi 21 in üzerine atar mı?
Niye atmasın 20,90 dan döndü.... şimdilik...
Ralli yapan endekste yaktın bizi..,,.,....
Bu kadar dolar getirisini iç mi edecekler acaba???
Düzeltmede, yamulmayı göze alarak pozisyonu fulledik...,,..,...:drunk::plc:
Dalavere ve yer değiştirme vs. ,,.,..,,..,,.......,,,,,.. lar olursa ...,.,..:oleyo::oleyo:
Bu ralli de bu dalavere,,.,... !!!!!!
Endeks 2,5 yeşilden 1,5 yeşile geldi...
Sanki endeks kağıdı..,,.,.... hemen gevşedi...
Sabah da enedeksle beraber bi dalavere, alttan toplama hareketi oldu ama, aşağılardan biraz daha pozisyon açtım...
Bugün alınanlar 21,4X.... 21,6X dan iade edilmiştir.
Eski pozisyonlara devam şimdilik.....
Hayırlı işler olsun herkese.... 22,34 u gördük bakalım...
Bol kazançlar...
Cuzi bir karla noktayı koydum
Kalanlara bol kazançlar
Bilanço açıklama tarihini 16 ağustos olarak açıkladılar....
Bu hareketi biraz engelledi, geçiktirdi sanırım..
Temennimiz yanılmayalım...
Emsallerine bakınca çok ucuz kalmış
Cvk madencilik hisse sayısı parkın 8 de 1 i
Cvk 350 civarı park 20 civarı
Cvk bu durumda 160 olmalı
Veya park 40 civarında olmalı
İzleyip gorecegiz