Ne nazlanıp duruyon ya aşağı ya yukarı
Printable View
Ne nazlanıp duruyon ya aşağı ya yukarı
fırtına öncesi sessizlik :)
Fırtınamı olur poyrazmi olur bir an evvel cikssin
Tilki misali yarın oburgun dolaşıp döneceği yer belli
Kürkçü dükkanı
Intem spekı invest yorumda teşkilatı kurmus.aAltinlar madenler elmaslar havada uçuyor.
Günaydın Intem min şanslı ve bir o kadar güzel yatırımcılarına.
Bereketli bir gün olur inşallah.
Buyrun burdan yakın goygoycular yine kazandı.
Sayın gazman abimiz hissesi için iki kelam etsede bizlerde aydınlansak.🌹
Bizimki seninle bir aşk hikâyesi.9.63--- 8.90 değerlendirenin ellerinden öperim.
Benki seninle katolik nikâhı kıydım .Bir dostumun deyimi ile Tombul kadın sahneye çıkmadan asla.
Zurnanın zırt dediği yerde
27.04.2020 / Kapanış:
9.12
Ey=9.63
Ed=8.90
Günaydın Intem in saygideger ve bir o kadar şanslı yatırımcıları
8.65 aşağı kırarsa başa doneriZ
Canım benim
Bilanço gene zararı acaba. Zararsa hızla aşağı...
Zıp zıp nerelerdesin.
Başlayalım artık intema sıra sana geldi 2017 li yılların fiyatına gel artık
İntema eski intema değil... 90 lı yıllarda süperdi.. Benim en sevdiğim hisseydi. Eczacı güvencesi var batmaz diye yıllarca tuttum böldürdüm.... Geçen ay kalanlarıda satıp vedalaştım.neolduğu belirsiz kağıtlar uçtu gitti.intemada Işık göremedim..
O yıllarda para kazandırmış olabilir ama o zaman ki değerinden en az yüzde 500 arttı ve ismi zaten katrilyon luk şirket
Yolumuz açık olsun artık ilk tavan geldi inşallah 10.30-35 i geçer ve tabanı burası olur
Diğer sitelerde yalan haberler dolaşıyor intema ile ilgili ortak mış gibi ...yalancı valla millet .hisse pazarlamaya başlamışlar.yazık çok yazık .intemayı pazarlamaya değmez zaten sağlam ve sabır bir hisse
Hocam, halka arz oranı düşük. Dolayısıyla birileri topladı ise birşeyler yapabilirler.
Diğer site de baya uçtular havada 6-8-10 bin lot lar uçuyor insanlar ne çok ücüyattı olmuş zaten 5000 alsan vermez tahta
Bu in ile başlayan Android uygulamasından yorumlar kısmında acayip ilker dönüyor. Yorumların bazıları 150 beğeni almış. Ben yorum yaptım anında şikayet ile sildirdiler. Yalan haberler ile iş yapıyorlsr. Yalan değilse bir yerlerden haber aldılar demektir
Az önce inves. Yorumu engelledi. Şükür zamanında çıkmayı biliyorum. Millete sabah sabah zarsr ettirdiler.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/846388
BBE100-4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
INTEM Konsolide 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 3868038
Bak sen kar mı yazdın
İlaççı bi hata etmiş olmayasın
Hem böyle bir zamanda kar açıkladı. Hem geçen seneye göre kara geçti.
Birkaç gündürde değişik bir kafada idi.
ıntem yıllar sonra kar acıkladı baska hısse olsa tavan tavan giderdi sen neyi bekliyorsun millet hala dandik hisselerin pesinde
Kimse yokmu.
Evde yokuz sonra gelin. [emoji16]
intema mutfagin evlere mutfak mobilyası satışı nasıl gidiyor. Ciroda ne oranda etkisi var.Artık insanlar evlerini mutfaklarını yaptirirken şirketlere çizdirip yaptiriyorlar.Intema mutfak karmi ediyor zararmi geleceği nasıl. Bilgisi olan lütfen aydinlatabilirmi.
İntema mutfak açıldı açılalı para yiyor
İntema elindekileri satıp satıp mutfağa gomdu
Yinede belini dogrultamadı
Intema yaşam (mutfak) 36 milyon tl olan iştiraki var.Mutfağıni ölcüyorlar bilgisayarda çiziyorlar yapiyorlar.Geçen sene eczyt hissesi mi ne vardı onu holdinge sattılar gelen parayi mutfağa verdiler.
Gomdu derken harcadı anlamında belirttim
Mağaza vs açtılar ama şimdilik kar yok
Sürekli gider yazıyor
Mutfak açılmadan yıllık 3-5 milyon zarar yazarken mutfak açılınca 25-30 milyonlara çıktı zarar
O kadar bedelliye iştirak satışına rağmen zarardan kurtulamadı bir türlü (son dönem hariç)
Intema bilançosuna baktım 170 milyon ciro var ama hesaplama şekli değişmiş 30 küsür milyon yazmislar.
Mutfak ne kadar ciro yapmis kar etmiş anlayamadım.