Günaydın herkese, ortaklar bedelli onaylanırsa pddd de düşmez mi, sermaye artar, fiyat aynı kalırsa tabiSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Günaydın herkese, ortaklar bedelli onaylanırsa pddd de düşmez mi, sermaye artar, fiyat aynı kalırsa tabiSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet.. Şu an 85 milyon olan sermaye 150 milyonu geçecek.. İlaveten şirketin kasaya her gün 800-900 bin ₺ para akıyor.. Bence 2 yada 3 çeyrek sonra bu gelen nakitlerle finansal gelir oluşturmasıyla artık komisyon gelirinden fazla çeyreklik kâr göreceğiz.. Özellikle swap,eurobond ve opsiyon gibi yeni gelir kalemleri de ortaya konuyor.. Her gün kredili işlemden gelen paralar.. Gerçekten önü parlak bir şirket. Özellikle ismen ile kıyaslandığında bu hafta hisse başına komisyon gelirinde 2 misli daha iyi info ama ismen kadar çeşitli gelir kalemi ve iştiraki yok.. Bunu zamanla her gün kasasına akan o nakitle kendine finansal gelir oluşturur.. 2-3 çeyrek sonra çok daha güçlü ve gelir kalemleri çeşitlenmiş info göreceğiz..
tek korkum patron şirketi oluşu.bir şekilde ofis kirası,çalışan maaşları v.s giderleri şişik gostermesi
İsterse 6 sonra gelsin buralar dip oldu artık kasım sonunda yeni bilanço beklentisi ile çıkacak zaten , bütün göstergeler dipte , hacimler süper hergün kasa doluyor , bedelli o kadar diğer hisseler için olmazsa olmaz değil , 150 milyon tahvil onaylanırsa at şaha kalkar
Diğer hisseler gibi demek istedim
Halka arz lar ve bedelliler artıyor burdada info çok aktif bu tür ufak firmalar infoyu seçiyor aracı kurum için güzel
Yunus Şahin bir videosunda bir iş almaya çalışıyoruz, muhtemelen olacak, Kasım ayında açıklanır demişti, bende onu merak ediyorum, belki izleyen vardır burda
Ortaklar ana pazara geçmek için likidite <7.5 olması gerekiyor yazıyor, bu ne demek tam olarak, karşılıyoruz sanırım bunu
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar hisseyi taşıyorum bir süredir ve sizleri dışarıdan izliyorum yorum yapmadan. Çok değerli bilgiler veren arkadaşlar var hepsine teşekkür ederim.
Bedelli sürecinde ilk başvuru tarihini baz almayın, 24 Eylülde bir düzeltme iletti şirket SPK’ya ve süreç muhtemelen yeniden başa döndü. Bir başka hissede bu durumu yaşamıştım çünkü. Dolayısıyla başvuru üzerinden 3 ay geçmedi, 2. Ay dolmak üzere ve beklentim muhtemelen bu perşembe ama en geç gelecek perşembeye onayın gelmesidir. Hepimiz için hayırlısı olsun, şirket sağlam ve iyi yönetiliyor karlılık gün be gün artıyor orta vade tahmin bile edemeyeceğimiz yerlere gelecek inş.
SPK mevzuatının hiç bir yerinde bu üç ay mevzusuyla ilgili bir şey görmedim kim çıkardı bunu bilmiyorum. Ayrıca bu hafta asaği yahut yukarı bir hareket bekliyorum çok sıkıştı çünkü. Kişisel görüşlerimdir. Ytd.
Borsa İstanbul/Atilla:
[emoji419]Şartlar uygun olursa günlük fiyat marjlarını gözden geçiririz.
Kaynak:AA
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyüklerin halka arz endişelerini gidermek için görüşmeler yapıyoruz"
Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla borsa gündemindeki önemli konuları Bloomberg HT'ye değerlendirdi. Atilla büyük şirketlerin halka arzı için endişe teşkil eden unsurlar hakkında kendileriyle görüşmeler yaptıklarını belirtti.
Konuşmanın tümü linkte çok güzel bilgiler var.
https://twitter.com/BloombergHT/stat...958467078?s=19
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3b2ea9815d.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...24fdcabf4c.jpg
Viop akşam seansları dahil son durum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnfoda hesabı açtık bakalım
Evraklar gönderildi
Ne zamandır niyetim vardı
Info akademiye kayıt olmuştum
Konu oradan hesap açmaya
Hisseleri taşımaya kadar gitti
Yakında virman yapacağım
Kurum müşteri kapma konusunda çok iyi
Ama tahta çok sığ her türlü hareket olabilir
Al sat yapılacak yer değil adamın donunu alırlar
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalın lotlar el değiştirdi bugün info tahtasında görmediğimiz şeyler oluyor
Bu gün İnfonun başında çöp kıralım. Nasıl oldu da sektörden pozitif ayrıştı [emoji28]
Bakiye yetersiz diyor, oysa para yolladık. Nakit varken info alamadık. Ay koşturdulat bugün
Aynı sorunu bende yaşadım, telefon ile talimatta Aynı sorun olmadıSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güzel kapanis oldu ! muhtemelen spk fiyatlamasi bu hafta olur diye dusunuyorum !
onay da artik gelecektir !
gelsinde onumuze bakalim ! hacimler yine cok guzel gidiyor. muazzam bir 4. çeyrek kar beklentim iyice güçlendi
Nosfecağri ve hayek beyefendiler.
Bu işi bu kadar çok biliyorsanız gidin spk da görev alın. Ve size göre çöp olan hisseleri eleyin.
Unutmayın o hisselerde de bu ülkenin vatandaşı yatırım yapıyor.
Siz hiç bir hisse için çöp diyemessiniz.
Bana gelince bende info hesabım var.
Info hissem varmı evet var 5 aracı kurumdan info var elimde 6,20 maliyet civarı.
Sağolun sn. monaroza
Uzun süre sonra ilk kez eski info tahtasını görüyorum gibi bakalım yoklama mı atıyorlar gerçek mi ?
Eyvallah kardeşim beraber olmamıza sevindim
Son evrakları da mail attık az kaldı geçmeye
Ayağım uğurlu geldi bakalım gün sonu nasıl olacak
bir güzel kapanis daha !
bu hafta bir hareket olacagi belirginlesiyor, satanlarin mallarini aldilar
13 günlük likitide sağlayıcılık kapsamındaki işlemler tek seferde yollanıyor ne güzel iş be
Önemli ölçüde bir işlem olmamış 10bin lot alım yapılmış 11.26 ortalamayla ama bu kadar geç bilgilendirilme yapılması yakışıksız
Sayın nilkiz 1 İnfo= 1 işmen yine
Bakalım 1 İnfo=1,5 işmen olacak mı yine?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/ZXybsX.jpg
info'nun info'da ki alislari 4 gunde 500 bin lotu gecti !? muhakkak ki onemli bir kismi cep to cep'tir
İkisini de taşıyorum güzel yerde maliyet yapmışız geçen hafta aldım infoyu. İkisinde de bence yol uzun daha. Birsaya ilgi sürdükçe iki sirket de güzel bilancolar getirecekler.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben tüm ismenleri sattim grafik diklesince 4.85 gibi maliyetli infolar duruyor 4.10 maliyet rahat 1.5 olur bugün geçti artık daha da geri dönmez info
16 tepesi geçilir bölümünce çanak kadar gider 20 21 gibi olur ismen Max 15 diye tahmin ediyorum
yine iyi bir kapanis oldu !
Bugün gelecek mi bedelli onayı bakalım. Bence+
AL SAT TUT YTD
Bugünde bistte güzel hacim olur Tcmb kararı sonrası piyasa için iyi karar da gelse kötü de gelse volatilite olacak hacimler artacak ve aracı kurumlar aldığı komisyona bakacak. Ytd