Herşey gönlünce olur inşallah kardeşim.
Printable View
ben çok kötü görmüyorum senedin durumunu .Bilanço nun ne durumda olduğu bu gün kapanış saatlerine doğru senedin hareketinden belli olur
hey gidi eski günler birzamanlar afyonda ne seans lar yaşar dık asansör gibi çıkar yüregimiz hop hop derdi paraşütsüz düşer andarilinin dibini vurardık hareket vardı şimdi şu hacme bak çay demle uyuz bağladı her yanımız beklemkten
işte böyle be silkin dön kendine afyon
Afyon Şeker Fabrikası satıldı. Afyon çimento da satılsa.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=R9Y8http://imageturko.com/?di=BZRS
sakın bulaşmayın bakın tekrar söylüyorum biz yandık siz yanmayın sakın sakın
AFYON Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -4593667 Ana Ortaklık Payları: -2342770
Beklenti neydi acaba???
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd
yani yine mi gol yiyecez... tewww
yatırım tavsiyesi değildir
Dalgamı geçiyorlar 7 milyon küsür hasılat ta zarar 3m küsür 45m hasılatta 4m küsür bu adamlara söylenecek laf Yok kimsede dur diyemiyor
Finansman giderleri kâr falan bırakmıyor.
Arsa satışı geçen senenin kârlı kapanmasını sağladı.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseye nerden bulaştım Eylülde 9.17 den aldım maliyeti 8 e zar zor düşürdüm utanmasalar hisseyi 5 e düşürecekler böyle hırsızlık ********lik olmaz
geçen sene birinci çeyrek karı neydi? bilen var mı?
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=JPV8http://imageturko.com/?di=CY2I
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=E3BS
Abi bunlar dört kat kapasiteyle çalışıyor ama finansal giderleri yüzünden zarar ediyorlar bravo diyelim bunlara zoru başarıyorlar
Hasılatı 6-7 kat artmış .brüt kar patlamış.geçen sene 2 zararda iken bu sene 10 kar yazmış.fabrika çalışıyor sıkıntı yok.Ayrıca bu zor dönemde çok iyi borç ödemiş,borcu hızla azaltıyor
Cehennemin dibine ödesin geçen Kozyatağı carefourdayım kasadaki kişiyle tedarikçi firmanın biri konuşuyor satıyorlarmış kasaywe demedik laf bırakmadı yabancıdan Sabancı aldıktan sonra bize kan kusturdular böyle rezil bir firma olma vs vs bunalr her alanda aynı halt beni bişe delirttiler artık 6.80 dip dedik 6.2 gördü daha ne istiyorsun lanet firma dökeceğini döktün Yok hala nazlı nazlı söylenecek söz yok
Günaydın.İyi pazarlar.SABANCI'lar gerçekten kuruluşlarında farklı bir sistemle para kazanıyorlar. küçük yatırımcı üzerinden istedikleri oyunu özel spekleriyle istedikleri gibi oynuyorlar.Bilançolarınada inanmıyorum sahtekarların.Yıl içinde 3'er aylık dönemlerde zarar gösteren şirket yıl sonunda KAR gösteriyor ama bu seferde kar dağıtmıyorlar.Çok kötü bulaştık rezil AFYON'lanmış kağıtlarına.Çık çıkabilirsen.
İnsan üzülüyor bist en iyi şirketlerinden biriydi geldiği hale bak istediğini yapsın kemik kadrodan lot alamaz alıştık artıkher türlü rezilliğe u arı. Yüzümüzde güler en kısa sürede tekkeyi bekledik allah için hepimiz
Ne oldu böyle sabah sabah... -2 ilginç
Nasıl bulaştık
Bu kodumun hisesine bulaşmayın dendikçe insanlar uçacak kacacak hevasına mı giriyor anlamıyorum almayın almayın bu kodumun hissesini arkadaşlar bu hisse eski afyon değil sahiplerinden dolayı hiç bir numara olmaz çünkü sahipleri hırsız üç kagıtçı
AKMAYIN BULAŞMAYIN SAKIN HA BULAŞMAYIN BİZE KÖKÜNE KADAR SOKTU SPEK SİZ YANMAYINN ANLADINIZ MI ALO
Zaten kimse kalmadı emin olun burda yazan bi kaç kişinin hissesi dahi yok toplasan ky de 100 bin lot kalmamıştır nerden aldıysa ordan zarar etti millet bi bizim gibi bir kaç kişi kaldı bizde zaten düşsede yükselsede satmayan cinsteniz amaa hayatından bezginliği olan bir an önce ölmek isteyen varsa alabilir çok etkili ecelinden önce öldürür adamı
Bugün yatırımcı temsilcisine mesaj attım bakalım cevap yazacak mı
Bundan sonra daha da asagıya düşer pardon düşürürler her düşürdüklerinde aylık lot alacam bakalım kim karlı çıkacak spek mi yoksa ben mi
9.17 maliyetle 8 aydır bekliyorum maliyeti kurtarsın Satıcam bir daha da bulaşmam ytd
Kardeş aramassan cevap vermezler maillere cevap vermiyorlar gün sonunda pastaya bakarsanız zaten alanında satanında kendileri oldugunu görürsünüz ak deniz yapıkredi bi de araya yabancı dolçe sıkıştırırlar ha bide yatırım finans işlem tamam
İnşaAllah başka cevap verirler
Neyin kafasını yaşıyor bu lan ****** çocuğu düşüreceğin yere kadar çabuk düşür zevk alıyorsan bizde zevk kalmadı ........
Hangi kurum satıyor. Şu anda
Gerçekten bıkkınlık verdi .BİZLERİ BU HALLERE DÜŞÜREN HER KİMLERSENİZ(beceriksiz patronaj ve kullandıkları spekler)HEPİNİZİN ALLAH BELANIZI VERSİN .BU MÜBAREK GÜNDE BİZİDE BELA OKUMAK ZORUNDA BIRAKTINIZ YA HELAL OLSUN SİZE.(!)
Akşamki dualarımın aradında olacaksınız emin olun beddua edicem size hemde size ve tüm ailenize
afyon ve bağlı oldugu gurup kandilimizi böyle tebrik ettiler .......
bu güne kadar maliyet düşürüyüm deyipte aldıgım her kadademenin altına indirdi ya çok ilginç tam bir belanın içine düşdük
yönetim istifaaa. -%4,73 nedir ya.
Yönetim varmı..