%4 gözlerim yaşardı.
Printable View
%4 gözlerim yaşardı.
Temettü yaklaşıyor.
Bu kriz olmasa 14 lirayı aşması lazımdı.
Ama hafta sonuna 12 kapatırsa iyidir.
güzelim kağıt gidecek endeks bozuyor.
Bugün normal. Paniğe kapılmamak gerek enerji kağıtları arasında bir numaram. Bugün dinlenmese dünkü yükselişi sindiriyor. Borsadaki şok düşüşlerini telefi edecek. KY sabırlı olursa zararına satmaz ise kara geçeceğini düşünüyorum.
Perişan etti la beni bugun ku dususle bekkeyecem başka carem yok. Bu fiyattan hayatta satmam.
Inanılır gibi değil ne bu baskı ya 10.830 P.tesi görücez seni. Bu fiyattan satsam kaldırırım. Artık senetlerim elimde kaldı. Trade yapmakta hayal oldu bir süreliğine ama bunu affetmezler
Diger portfoyumdeki PRKME leri 5.14 ten satıp 10.860 tan buna girdim. Umarim iyi yapmisimdir. Maliyetimi düşüreyim bari. Bugun iyi fırsat verdi
Temettüyü kimseye yedirmemek için kaç gündür sürekli baskı kuruyorlar.13.90 dan hızlı bir şekilde iki günde 10.40 lar geldi. Sonra borsa nın düşüşüne uyarak 9×× fiyatları gördü. Bu yıl en yüksek temettü veren şirketler arasında bu fiyatlara göre nerdeyse %9 denk geliyor. Istediğin numarayı çevir ey spek o temettüyü alacağız
Bugün giriş yaptım hayırlı uğurlu olsun bana hayırlı işler size yatırım tavsiyesi değildir
Temettü beklemek mi, şimd satıp aşağıdan girmek mi?
80krş kazanacağım derken, 1,5 lira kaybetmek mi?
Tabi 10,50 ye düşerse...
bugün yapılan Genel kurul tutanakları yayınlandı
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/921884
yakindan takip ediyorum her an girebilirim, bu fiyatlara iyice cazip
dayanamadim aldim hemde %4 cikti helal walla tabi cok az lot aldik , keske para olsada alsak
Temettü almak için hangi tarihte hissenin elimizde olması lazım
Temettü haftasında hafta sonu gene bir şeyler oldu.
İnşallah endekse göre hareket eden hissemize etkisi olmaz.
Yabancı neden satıyor bilemiyorum.
Takasta görünüyor.
Bugün son durumu paylaşabilecek var mı?
Bu hafta da italyan krizi var.
Kriz olmadan olmuyor ülkemizde.
Temettü sonrası muhtemelen 10,xx seviyelerde konsolide olur, tabi bist cok sert bozmazsa
LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne zaman yatıcak hala yatmamış???
çok güzel temettü hissesi verdiği kadarını düşüyor ayrıca bir daha düşüyor.
https://i.hizliresim.com/zzOUcd.png
Nasıl da aldılar verdikleri temettüyü geri. Her fırsatta Türkiye'de temettü yatırımının ne kadar yalan dolan olduğu (istisnalar hariç) ortaya çıkıyor. %15 stopajı ittiriyorlar kafadan. Temettüden önceki gün satan birisi şu an çok daha aşağılardan alma fırsatı yakaladı. Temettü almak için hisseye girip elde tutmaya devam edenlerin de çok büyük kısmı bugün itibariyle eksiye düşmüştür diye tahmin ediyorum. Ben 11.20'den çıkmıştım ki erken çıkmışım, ona rağmen bugün 10.40'tan yerine koysaydım bir şey kaybetmemiş olacaktım. Bir de 12 lira üzerinden çıkış yapanları düşünün.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Biriktirmeye devam.Aylik, firsat buldukca.
Gunluk bakmayin temettuye.
Saygilar
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük bakmasanız ne faydası var ?
Dağıtmadan önce 12.00 den giren vatandaş mı karda ?
Yoksa şu an 10.50 den alan mı ? Temettü yatırımında önemli olan lot miktarını artırmaktır.
Velev ki Sabancı kağıdında iseniz bunu hiç bir önemi yok ya çarpılırsınız yada uzuuuunca bekletilirsiniz.
Bir Froto Bir Toaso Bir İsyat değildir bu kağıt olamazda.
Bu yüzden günlük düşünmesek te bu çapulçu çakal tahtacı bu moda sokuyor insanları.
Temettü al üstüne %18 vergini öde onun üzerine senet 85 kademe düşsün yuhh derler böylesine.
Sağlam temettü kağıtları temettü sonrası düşmez aksine yavrular sürüye katılacağı için yükselir alttan maliyetlendirmez yatırımcılara. Tabi bu Sabancı olunca bini bin fırıldak ortada.
Asıl EON olmasaydı (yabancı ortak) Kesinlikle bu temettüyü de alamazdık ya oran düşerdi ya mevcut ekonomik dönem bahanesi ile dağıtmazlardı. Bu yüzden bu tahtaya temettü için girecek olan yeni arkadaşlar bin defa düşünün.
2018 yılında arz da alsaydınız şu ana kadar tutsaydınız diğer temettü kağıtlarına göre ne kadar karda yada zarardasınız hesaplayın göreceksiniz ! Yani günlük değil uzunda baksak 2018 dede alsak boş diğer kağıtlara göre getirisi çok geride kalmış. Umarım huyunu değiştirir bizde beklediğimize değer bir getiri elde ederiz.
Lakin can çıkar huy çıkmaz yada Köpek bo. yemekten vazgeçmezmiş diyerek razı geliriz.
10,xx dedik ama yabancı hala satıyor.. Temettü ile cok ky dadandı.. Resim pek pozitif degil.. LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lan içine ettiniz ayılar.
şunun yüzde 10 nunu daha halka arz mı etseler? belki tavan tavan gider :):)
Bilançoya tarihi 4 mayısa az zaman kaldı, saglam bir bilanço bekliyorum.. bist daha bozmazsa buralardan toparlar artık..
Geçtiğimiz çeyrek beklenmeyen zararın bu çeyrekte düzelmesi ile beklentilerin tekrar hareketlenecegi noktadayiz, piyasa beklentisi 400 milyon üstünde kar gelmesi yönünde, fk bazında güzel bir düşüş görünüyor bu fiyatlardan girersek bilançoya
yahu ne yazan ne çizen yanlış yeremi demir attık:cool::)
Yıl sonuna kadar bir şey beklemeyin.
Sabancının çakallıkları bitmez.
Oyuncak ettiler hisseyi.
Uzun vadeli yatırım için olumlu görüyorum.
Ne kadar uzun olur bilemem.
Bu nasıl bir şirket arkadas, PİYASA yeniden dusecek bunda tık yok.
Açıkladığı tabloları olumlu buluyorum. Satışlarını ve kâr rakamlarını hem çeyreklik hem de yıllık bazda arttırmış ve 531 milyonluk net kâr beklentilerin üzerinde gözüküyor. Konsensus 448 milyon kâr geleceği yönündeydi. Gedik yatırım ise 415 milyon kâr bekliyordu. Bunlar olumlu haberler. Kasasındaki nakitler artmış. Nakit akışında da bir problem görmüyorum. Tek olumsuz nokta net işletme sermayesi açığının artması olabilir. -1.4 milyardan -2.6 milyara gelmiş. Bunun sebebi ise aşağıdaki tabloda gözüken yaklaşık 1.2 milyarlık kalemler gibi duruyor.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
https://i.resmim.net/i/ENJSA-II.png
https://i.resmim.net/i/ENJSA.png
Neyseki olumlu bilanço geldi.. 1 - 2 aya hedefi gider..
Bilanço ortaklara hayırlı olsun, geçtiğimiz yıl 1,080 milyar kar eden enjsa bu yıl ilk çeyrekte 532 milyon kar yazmış durumda, son çeyrekte gelen olumsuz bilançonun uzun dönemli sanrilari vardı, artık yureklere su serpilmistir bilanço beklentisi ile alanları döktükten sonra kendi dinamiğinde guzel bir ivme yakalayacagimizi düşünüyorum