15 den 23 e cikinca hisse mi toplamis oluyor kote edilip satilmis olmasin piyasaya ?
Printable View
Ben rahatım. Hemde çok rahat.
Banka halka açıklık oranını belirli bir oranın altına düşüremez. Bunun için uyması gereken bazı prosedürleri biliyorum. :rules: :whistling: :ok:
18 ………yıl ama 1995 den sonrasını bilirim.
Eskiden böyle değildi.
Bir laf vardır. Beni bir sen anladın, sende yanlış anladın diye. :Sad:
Bu işi çözebilecek ender kişilerden birisin . Araştırmacısın.
Sana kendimce bazı ip uçları vermeye çalıştım.
Kuranda siz dağları hep dağ, denizleri hep deniz mi sanırsınız diye bir şey var sanırım.
Eskiden iş A, İş B hep 15 dakika işlem görmedi ya.
Bazıları için para , bazıları için sayıyı hatırladınızmı? :ok: :rules:
Acikcasi ben cinerin poas ihalesinde kredi almak icin isbanka gitmesi disinda habere rastlamadim
Iyi uykular arkadaslar
Bana nerelisin diye soranlara bazen dünyalıyım diyorum. :)
Banka bedelli yaptığında bu kurucu ve imtiyazlı hisselerde bedelliye katılır mı?
Temettü hesabında bu hisselere yüksek temettüler düşebilir diye hesap ediliyor.Peki AKBANK gibi bedelli yaparsa bu hisseler nasıl bir bedel öderler???
Şimdiki haklarla düşünmeyin..
Eline hakları geçerse olası bedellide çok yüksek bedel ödetirler mi???
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arada bir grafik ve takas paylaşırsanız sevinirim. Bilgi sahibi oluruz hissemiz hakkında.
2950 de 8 lot alım ile eşleşme var. Bakalım satan olacak mı ?
Kim aldı 25 lotu. Ekran görüntüsü lütfen.
ben değilim.ama deniz topluyor..:halay:
Bugün 3 üstü olsa ne güzel olur
Borsa da kural su sekilde cakma patron yalakalari bir hisse yaziyorsa o hisse yi almaycaksin milleti ne yaktilar yine vkfgyo da takip listesine al pazarla takipcilere hikaye anlat patronda seni odullendirsin sonrada tahtaya kedi geldi de 30 yillik borsaci olucaksin o tahtada kim var bilmeyeceksjn ne diyeyim allah biliyor ben susayim avukatlari ve yancilari var isim vermiyeyim yazik.....