Söylemiştim size artı kapata bilir korkmaya gerek yok
Printable View
Söylemiştim size artı kapata bilir korkmaya gerek yok
Arkadaşlar gidip buğdayınızı ekin zira Ekim sezon u.mayısta hasat ederiz!tarla boş kalmasın!
bence habr yakın ve son bir silkeleme yapıyor. Veya şemsiye açıldı. Başka bir seçenek göremiyorum.
Sankim ; gözü toprakta..
Bu dakikadan sonra hersey olabilir kimse bilemez spek hariç
pasta atabilecek kimse yok mu çok zengin topikte
Kademeler korkutuyor. Devamlı yüklü satış isteği var. Hayırdır inş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne olacak bu da düşecek
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şemsiye açılmış olabilir. Üçgeni gösterdik kızdınız. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b7a3c031b3.jpg
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7ac0205bc6.jpg
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satis var. Biri guzel mal cikiyor. Pasta atabilen var mi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.62 den bişey deneyecem
paramız olsa da biraz daha alsak şu kademelerden.
Daha oncede yapmisti ayni gun hem taban hem tavan olmustu
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Almakmi mantıklı satmakmi...
arsa ile ilgili bi durum mu var kıllandım şimdi:28:
Hic bisey yapmamak en karlisi mipazda!!! =))
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Algi yapiyorlar
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hava bugun de iyi
paramız olsa da biraz daha alsak şu kademelerden.
Havalari bos verinde arsa marsa diye diye millete pazarlaniomu diye dusunuyorm sıkıntı basio=(( insallah yanlis dusunuyorumdur
yine diyorum arsa olayi beklendiği kadar gülluk gülustanlik değil.Ama ögleden sonra yukarı hareket bekliyorum.artik teknik değil duygularla oynuyorum
Dağ fare doğuracak havası var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapacak bisey yok, dusersede aglamam kendi dusen aglamazmis, adama sorarlar 0.60 gelen kagidi noye zirvede aldin diye o yuzden susar sessizce kenara cekilirm bol kazanc dostlar
Insalah daha da salmaz
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Henüz trend de bir bozulma yok.
Borsada yatırım yapacaksan asla paranın hepsini bir hisseye bağlama. gerektiğinde maliyet düşürebilecek paran olsun ve sabret ayrica yine başka hisselere yatirabilecek paran olsun. ihtiyaç duyabileceğin parayı asla borsada değerlendirme.
Eyvallah =)bunun ustune bide meshur borsa maymun hikayesini anlatirsan tam olur=)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...20671b12a7.jpg
Borsada yatırım yapacaksan asla paranın hepsini bir hisseye bağlama. gerektiğinde maliyet düşürebilecek paran olsun ve sabret ayrica yine başka hisselere yatirabilecek paran olsun. ihtiyaç duyabileceğin parayı asla borsada değerlendirme.
Olur onuda anlatayım
Borsa Manipülasyonu ve Maymun Hikayesi
"Bir zamanlar köyün birine bir adam gelmiş ve tanesi 10 dolardan maymun alacağını söylemiş. Köyde çok maymun olduğu için köylüler sevinçle ormana koşup maymunları yakalamaya başlamışlar.
Adam, binlerce maymunu 10 dolardan satın alınca ortalıkta maymunlar azalmış, yakalanması zorlaşmış.
Köylüler tam maymun yakalamaktan vazgeçecekken, adam, tanesine 20 dolar vereceğini söylemiş.
Tekrar heveslenen köylüler heyecanla maymunları yakalamaya başlamışlar.
Bir süre sonra da fiyatı 25 dolara çıkarmış; ancak bırak yakalamayı, ormanda maymuna rastlamak bile çok zorlaşmış.
Bunun üzerine adam fiyatı 50 dolara çıkardığını; ancak kendisinin işi olduğu için şehre gitmesi gerektiğini yardımcısının onun yerine alım yapacağını söylemiş.
O yokken yardımcısı, köylülere demiş ki; şu büyük kafesteki maymunlar var ya, ben onların tamamını size tanesi 35 dolardan satayım, siz de esas adam gelince ona 50 dolardan satarsınız.
Köylüler bütün birikimlerini bir araya toplayarak bütün maymunları satın almışlar.
Sonra ne adamı ne de yardımcısını bir daha gören olmamış."
😂😂😂eyvallah
yine diyorum arsa olayi beklendiği kadar gülluk gülustanlik değil.Ama ögleden sonra yukarı hareket bekliyorum.artik teknik değil duygularla oynuyorum.çıkmazssa yeter deyip başka aşklarin peşıne takılacağım.Kagıdı 15 gündür alamadım.Bağımlılik yaptı bugün cikmazssa boşanacam
kağıdı *** etmeyelim..arsa iyi yada kötü fiyatlama burda ..ister çıkar ister iner..millete yön vermeye gerek yok...spek kimseye para kazandırmaz...çıkacak inecek lafları boştur.. ister alın ister verin isterse grafik deyin, herkesin parası ve kazancı kendinindir...mipaza gelince ya iner ya çıkar..
arsa o kadar iyi değilmiş..ne kadar iyiymiş...istanbuldaki arsa..105 tl den geçen yıl hesaplandı..bu yıl kaçtan hesap ederler..bunların cevabını biliyor herhalde bu arkadaş..
Doğan grubun genelinde bir gevşeme var umarım kötü bir haber gelmez
Arkadaşlar hisse inince hemen olumsuz yorumlar çıkınca 20 leri bekliyorum diyenler herşeyden önce ortada çok büyük yatırım var 450 dönüm arsa ve o bölgede ağoğlu gibi büyük firmalar şimdiden yerini almış Aydın doğan yaş tahtaya ayağını basmaz önceden planlamayı almıştır ona göre arsa almıştır ben bu hisseye takip ettiğimde 2.2 iydi cesaret edemedim girmek için sonrasında 2.7 lerden toplamaya başladım 3.14 lere geldi satmadım.Bu hisseye girmemde etkili olan özellikle internette bir hisse tavsiyesinde bulunan finans uzmanı adam Tayyip erdoğan ile yakınlaşmasından dolayı hisse 10 lara çıkacak diye yorum yapmış tabi o bunu yazdığında hisse 1 bile değildi şimdi ben o adama güvendim aldım bakalım Allah sonumuzu hayırlı eder inşallah
450 değil mipaza ait 1750 000 metre...
Zamanında Tümosan aldım hükümete yakınlığını bilmeyen yoktur tank dendi top dendi motor dendi derken kağıt uçtu gitti sonunda ne oldu tank motoru beklentisi hayal oldu bitti. Ama mipazdaki beklenti ne hayal ürünü nede söylenti koskoca Türkiye Cumhuriyetinin tapulu arazisi akmaz kokmaz İstanbul gibi bir şehirde böyle büyük bir arazisi olan bana bir hisse gösterin tamam bu para etmez haklısınız diyeyim satıp gideyim kimse sizi etki altında bırakmasın sizin tapulu beklentiniz var daha ötesi yok
pendik-belediyesi-imarı-onaylamış
ibb-meclisten-onaylanmış
varsı-başkanda-geç-imzalasın
ergeç-imzalayacak
spek-fazla-vaktin-kalmadı.