Deee hadii? 105 üstü...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Deee hadii? 105 üstü...
Hadi bakalım, sektördekilere göre ucuz , 18 ay öncesine göre çok pahalı..
Düşük sermaye, 2021 yeni yönetim kurulu toplantısı, mahkemeler , davalar
Vadeli mevduata işleyecek daha yüksek faiz, TL'nin değer kazancı.Bunlar beklentiler.
152-75 düşüşünün geri alım hareketi devam ediyor.
113,8 seviyesinde önemli bir geri alım seviyesi var.
bu değer üstünde 122,8 seviyesi ilk fibo hedefidir.
sıra ile diğer fibo değerleri 135 ve 152 ....
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...5fbbb7b4f1.png
Dostum grafikte 200 lü rakamların olduğu bölgeye gelse, o seviyelerde yüksek bedelsiz açıklasa, piyasa değeri hakettiği rakamlara ulaşsa, benim mantığım maalt ın ölüsünün 300 milyon usd piyasa değerinde olması gerektiğini söylüyor ,araştırılsa görülecektirki maalt ın sahip olduğu tesislerin ederinin çok daha yüksek olduğu görülecektir. ytd.
Katılıyorum dostum.umarim güzel bir hareketin başlangıcı olmuştur cuma günü.verdiğim fiyatlar satacağım fiyatlar değil zaten.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaçmaz Apron,da yerimizi aldık önceden.
İyi geceler, Perşembe günü erkenden tavan olduktan sonra hiç bozmadan yaklaşık 70000 lot bekleyenle günü tamamlaması bugünün de bayağı yüksek açacağını gösterir bence, daha önce gördüğü maksimum fiyatları görmesi lazım en azından, yolu açık ve uzun sanırım. Yatırım tavsiyesi değildir.
kimse de yok ,iyiye işaret. :)
Kimse yok dediler geldik
yokluk içinde miyiz
122 fibo desteği üstünde kalsın.sonra 135 fibo denenir yine.sonra 152 ile çanağı tamamlasin.sabir testi başlıyor.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün ata yatırım tahtayı batırdı elinde ne var ne yok verdi derdi ne bilmiyoruz çıkar kokusu.
Can sıkmayın ata nin sattigindan fazlası alınmıştır birileri tarafından... Yola devam hayallerinizi geniş tutun...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydi inşallah çalı dibinde kahve içiyorum.
Takasları paylaşa bilecek var mı.
Kapanışta 31.60 kademesine 15.000 lot yazdılar.132 kademesinde ise 4000 lot satış vardi.
haftalık kapanış bazlı zirve değere yakın kapanış var.bu hafta için yeni kapanış bazlı rekor gelebilir.teknik olarak ise çanağı katlama ihtimali kısa-orta vade için mümkün.
50 tl çanak genişliği+131=181 tl teknik kısa-orta için teknik hedeftir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...a45ecde279.png
152 radara girdi artık.o seviyelerde belki bir önceki 152 denemesinde satamayip uzunca süredir bekleyen kitlenin satışı gelebilir.dananin kuyruğu buralarda kopacak sanırım.152 üstü ise otoban artık.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
150 tutamaz bunu iti govan gibi olacak... 150 perisanyan gibi olacak..
Sessizce bekliyoruz [emoji2958][emoji2958][emoji2958]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
152 seviyesinden beklediğim satışlar geldi.kısmı bir düzeltme geldi ve yön yukarı döndü.anlık fiyat şuan 151...152 seviyesini izlemeye devam.göstergeler güzel,gayet güçlü duruyor hisse.hal böyle iken yeni zirveler görülmeli.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...7658295e92.png
36 bin lot ile tavan kapadı.tl bazlı zirve kapanışı oldu.devam etmesi dileğiyle :)
Ayı gibin şey yapıyon...
5 Milyon sermaye ile seni burda bırakırlarmı yunusum, canım benim yürüde boyunu posunu seyreyleyelim hadi canım.
kambur durma boyunu göster...
Piyasada değişmedik lot bırakmadın ayu gibisin...
Valla bu ayuyu bilemem... Lakin iyi mal aldırdı bana da.. hacim siglasir da ben satarsam devre keser. Nasıl geri lavuga teslim edeceğim bilemedim ben de... İşim gücüm kademe kovalamak olacak...[emoji2][emoji2]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında olacak rakamlari vermissin zaten... Lakin yıllarca o kadar küçük rakamlara insanları alistirdilar ki hayallerde güdük kaldı... Kalın kagitlar parabolige dönüyor. Fiyat normal veya değerinde olması değil, piyasa kararını veriyor. O yüzden hayalinizi geniş tutun diyorum.
Benim alım satım stratejik farklı su fiyat olacak diye iddia etmiyorum. O günkü duruma göre pazartesi de verebilirim, 50 gün sonra da...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap düşen açıklama
Son olarak 30.09.2020 faaliyet raporumuzda bilgisi verilen, Antalya'da bulunan Talya Otelimizin yeniden yapımı ile ilgili olarak Muratpaşa Belediyesi nezdinde kesinleşmiş olan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planının iptali talebi ile bazı şahıslar tarafından açılan davada, Mahkeme tarafından davanın reddi yönünde karar verildiği bilgisi edinilmiş olup, kararın tebliğinden itibaren 30 gün içerisinde davacı tarafından Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde istinaf yolu ile itirazda bulunulabilecektir. Talya Otel ile ilgili yatırım çalışmalarına ruhsat ve izinlerin alınması gibi ilgili bütün idari işlem ve süreçlerin tamamlanmasından sonra başlanabilecektir. Konuya ilişkin önemli gelişmeler faaliyet raporları ve özel durum açıklamaları vasıtasıyla yatırımcılarımızla paylaşılacaktır.
Asıl sahibi mesut Özil e vereceği paranın onda birini şu kagida soksa zaten turizme de can suyu olur, ata yadigarina da saygısını gösterir. Bizim etimiz budumuz ne? Bungolov da tatil yapan adamım ben herif te sayısız taş duvara sahip oda var. (•‿•)Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi birazını verdim... meraklanma kafana yemeyeceksin kitle şunu ayuluğa devam... yok aşağıya gelirsen tavan olan kagıdtlarımı satar yine gelirim...
Yine geri aldırdın birazini bana.... Yalandan grafik mi yapmaya çalışıyorsun? Üçe beşe bakılacak yerde degilsin
Brüt yap daha iyi olur.. kardeş kardeş gideriz...
Kademeye koymadan fiyata bakmadan serbest alış satış yapan benim bu arada... Hani kim bu ayı dersen...
Vay ayı vay... İyi sopaladin beni... Sağlık olsun