İki ayda kayıp yüzde 50 ye yaklaştı hissede,battı da bize mi çaktırmiyor:)
Printable View
İki ayda kayıp yüzde 50 ye yaklaştı hissede,battı da bize mi çaktırmiyor:)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...08835089c8.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
en az 5 aydır günlük işlem hacimlerini yazıp haftalık olarak topluyordum inanın haftalık 1 milyar lota yakın işlem hacimleri oluyordu en az 3 ay böyle devam etti son 2 aydır haftalık olmak üzere işlem hacimleri hızla düştü daha sert olarakta 2.69 dan hisse satışından sonra agrasif düştü bu düşüşlerde hisse hep geri geldi inanılmaz şekilde bu hisseyi o kadar cok analiz ettimki yok böyle bir şey inanın bünyesinde o kadar cok haberi o kadar cok olumlu bilgileri saklıyorki zorlu enerjininin bu kırıterlerini hisse almamış ama almayı düşünen birine bu kadar olumlu bilgilerini aktarsan karını söylesen yenile bilir enerji alanında jeoterman alanında dünyanın sayılı şirketlerinden biri oldugunu anlatsan kac paradan hisseyi alısın desen inanın fiatını 30 tl ceksen alır üstüne birde 20 tavan ceker inanın arkadaşlar ama zorlunun gitmemesinin tek sebebi kesinlikle yönetimin basiretsizligidir ytd. su akar yolunu bulur deyip bekliyoruz ya sabır.
Halka arz 2021 yılı içerisindede olmayacak sanırım daha ileri bir tarihe ertelenmiş.
https://m.youtube.com/watch?v=YYwTH5JLpeQ
halka arz ıolmaması bence daha iyi halka arzı acıklayacak bir iki gün pirimlenir ondan sonra aynı tas aynı hamam hic olmazsa zorlu bünyesinde daha iyi haberler gelebilir masela zorlu yenilebilire yabancılar ilgi göeterebilir daha iyi olur cünkü dünyada yenilebilir enerji revacta ytd.
Benzer işi yapan firmalar içinde ,hisse fiyatı en geberik şirket Zoren...
Peruklu patron da, sürekli yatırım ve borç yapmaktan Borsa'daki bu şirketi ile pek ilgilenmiyor.. Şimdilik ,saldım çayıra, Mevlam ayıra durumu mevcut..
Vestel-vesbe Hisseler'deki operasyonu bittikten sonra belki Zorene el atar..O tarihe kadar da ,hisse fiyatı da hergun aşağı aşağı inerken kimler sabreder ve dayanabilir bilemem...
patron önce 2020 eylülde zorlu yenilenebilir enerji halka arz edilecek dedi hisse 2 li fiyatlara geldi sonra yok 2021 ilk çeyrekte yapacağız dedi 3.20 yi gördü elde ne kadar hisse varsa sattı üstelik ilave 50 milyon lot daha sattı %100 bedelli izni aldı durmadan ticari faizin nerdeyse üzerinde %23 ile sözde nitelikçi yatırımcıya bono satışı yapıyor muhtemelen bu nitelikli yatırımcı kendisi resme manüpülasyon yapıyor biz ky larıda batırmaya devam ediyorlar. spk vede bist yönetimi herhalde olaya el atar.
hala daha bedelli izni aldı diyor seni allah bildigi gibi yapsın dünyadan haberin yok yazma bari defalarca yazdım bedelli izni yok bedelli yok olursa acıklanır yeter artık ytd.
Sifir tepkiyle düşmeye devam,endeksten hemen her gün negatif ayrisiyor
hisse sakız parasına düştü, hayret !
Nerden dokunsan geri dökülüyor hergun organize aşağıya basanlar var, bu derece piyasanın geldiği yere bakınca son dönemde borcluluga rağmen kârlı bilanço da yollamisken artık tadı kaçtı,kim nerden aldı da hergun satiyor anlamadım ki yıllardır kaç para kazandırmış alemin hissesi 2 liradan 100 liraya dayanmış ayıptır günahtır,birde TV ye çıkmış 2 lafından biri sürdürülebilir, sürdürülebilir, bir çıkıyor bedelli yapacaz,ertesi çıkışında halka arz yapacaz, bı daha çıkıyor halka arz erteledik yeşil eurobond satacaz, adamlar Bloomberg de ekstra bir manipülasyon yapıyor,ne halt yediklerinden kendileri de habersiz altı ayda üç ayrı olay uydurmuslar elimizde ne var koca bir hiç ve rekorlar kıran endekste 3,2 den 2 liraya dayanan bir hisse..
yerden göge haklısın kardeş başak hanımı bugün cok aradım hesap sormak icin ama her defasında telefona gelmedi yapacak hic bir şey yok sabır edecegiz cünkü maydonoz parasına zorlu hissesi borsanın en degersiz hissesi haline geldi borsada işlem görecek yenilebilir enerji şirketleri ucacak zorlu bakacak görecegiz ben bunları allaha havale ettim bir şirket bu kadar itibarsızlaştırılmaz ytd tüm müslüman aleminin ramazanı haırlı olsun
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f9e1450e8d.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
hayretler icindeyim günde ortalama 200 milyon lota yakın işlem adedi yapan zorlu enerji tarihinin en düşük işlem hacimlerini yapıyor beni şahsi fikrimdir bu ay yani nisan ayı zorlu icin her şey lehine bilanco enerji şirketlerinin arzı piyasada maydonoz parası degerinde bir hisse kar beklentisi 27 sinde genel kurul genel kurulda beklentiler y
üksek ya herro ya horro bu sefer bu ay cok ümitliyim bu benim şahsi görüşümdür zorlu enerjininin gitmemesinin en önemli sebeblerinden biride hic bir haberi fiatlamaması birde ne kadar bilincsiz yatırımcı varsa hepside zorluda toplanmış bakın vestele adamlar örgütlenmiş 5 dakika bir siteye hep de olumlu haberleri paylaşıyorlar ya zorluda ne kadar angut varsa toplanmış herkes üstüne alınmasın gercegi söylüyorum bu sitede adam gibi yorumcular yok ytd.
ayı piyasası devam ediyor, velhasıl 2020 temmuz - mart arası 2,50 - 3,00 arasında kalan bir çok ky beklemede nakit varsa ortalama düşürmekten başka yol yok onuda yaparken aralıklarla kısım kısım yapmalı her koyun kendi bacağından asılır kafanı çok takma ona buna
ayı piyasası adı gibi ayı işte ama hacimler iyice azaldı bu iyiye işaret önümüzdeki yeni arzlar var belki bi momentum kazanabilir yada yaptıkları gibi hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam ederler ama para bu herkes kazanmak ister hisse taşımanın da maliyeti var
Hacim azaldı baktı mal alacak adam yok sürdü yukarıya iki gün önce aha yine çarpmaya başladı,bende vesbe ve Vestel de var uzun vadeli mutlaka zoren kazandıracak o nedenle alıyorum ama iki ayda soydular milleti tutarsız haberler pompaladilar piyasaya
21 marttan beri düşüş trendi sürüyor üç ay olacak neredeyse dile kolay 90 gün sürekli düşen bir hisse
çok güzel para kazanmışlar ve diplerden aheste aheste topluyorlar epy de 8 martttan bugüne kadar toplamışlar hesapları ne zaman bitecek yukarı o zaman döner
5 günlük ortalama 2,10 22 günlük ortalama 2,25 50 günlük ortalama 2,50 önce 2,14 ve 2,18 üstü kapanışlar olmalı
https://i.resmim.net/S3aLu.png
16-nisan-2021 aracı kurum dağılımı
https://i.hizliresim.com/kjnIcS.png
12-16 nisan haftalık aracı kurum dağılımı
https://i.hizliresim.com/UuBT7a.png
17-03-2021///16-04-2021 aylık aracı kurum dağılımı
https://i.hizliresim.com/rtC89z.png
18-ocak-2021///16-nisan-2021 üç aylık aracı kurum dağılımı
https://i.hizliresim.com/0zqEzu.png
üç aylık işlemlerdeki maliyet ortalaması 2,7940 dün ise 2,1060 hisse başı 0,688 kuruş aşağıdan malını yerine koyuyor milyonlarca lot adam temettüyü kendi üretiyor maşallah gedikteki el ile deniz deki aynı belki de patronun ta kendisidir dün dediğim gibi mal toplama ne zaman bitecek o zaman bu baskılama biter
düşüş trendinde olan hisseye para yatırmanın sıkıntıları maalesef klasik ky hatası 2020 mart ortasında başlayan yükseliş trendi 2021 ocak 21'de sona ermiş aslında zikzaklarda alanlara zirveden satış imkanı vermiş olmasına rağmen oluşturulan algı yeni zirve beklentisi yaratılmış 3'lü zirveleri üç kez denemiş bir kez üzerinde kalabilmiş o da bir gün en son ocak 21'de 3,15 fiyattan kapattıktan sonra bugünlere gelinmiş neredeyse 3 ay olacak ayı piyasasında şişman parmak devreye girecek sonun da bekliyor olacağız
merkez bankası başkan değişiminden sonra 1,97 dip olduğu gün 2,17 kapanış sonrasın da 2,25 üzeri 2,47 gösterip filmi başa sarıyor 2,02'ye kadar sonrasında 2,18'e kadar çıkış ve en son 2,10 testere gibi doğruyor şeytanın oğlu
alagadi kardeşim cat 2 termik santrali bir incelermisin ben şu an finansal raporlarını inceledim 2020/6 aylık raporları göndermiş ne hikmetse yada ben bulamadım 3.90 fiattan halka arz edilecekmiş ama küllüyen zararda iyi bir şirket degil bence yanılıyor olabilirim ama 195 milyon zararda gözüküyor halka acıldıgındada en az 5 defa tavan olacak zorlunun 4 katı zorlunun bence ama sadece bence 10 biri olmayan şirket zorluda en az 20 tanne bekleyen birbirinden güzel haberler varken zorlunun gitmemesi inanın beni kahrediyor inşallah bu müberek ramazan ayında artık yüzümüzü güldürür alagadi kardeşim benim yaşım 59 senin yazılarını begenerek okuyorum senide taktir ediyorum araştır bizleri bilgilendirmeye devam et allah senden razı olsun bizimde hatalarım olursa uyarabilirsin en son baaşak hanımla inanın yemin olsun beni bilinmeyen telefondan aradı bana dönecegini söz vermişti döndü bana sabırlı olmamı söyledi ama ondan sonra zorlu en az yüzde 20 düştü insanlara güvenemeyecmiyiz zorlunun geri alım yapması bu kadar zormu bben kendisine yenilebilir enerjiyi halka acacaktınız neden bekliyorsunuz dedim bana ne dedi biliyormusun agadi zorlu yenilebilir enerji cok büyük bir yatırım şu an türk yatırmcının bu büyüklükteki hisseyi kaldırabilecegini zannetmiyormuş bende dedimki siz hic korkmayın arkanızda türkiye var gelmiş gecmiş en büyük halka acılım olur dedim sadece güldü gecti kötü anlamda degil ama öteleceklerini ima etti zaten sonrada acıkladılar saygılar ytd.
Bu kadar salması çok anlamsız bütün beklentiler gerçekleşmeden bitmiş gibi tepki vermiş hisse halka arz şarj istasyonları yalan mıydı yani nedir bu sûrünmeler yüksekten alan malını neden burdan satsinki
kurthan
Halka arz süresiz ertelenince başka bir beklenti kalmadı anladığım kadarıyla. Çok fazla borçlu şirket ve borcu azaltacağına dair başka bir gösterge yok.
Sayın üstad aslan yazınızı okudum halka arz konusu sanırım yatırımcı değilde kendileri hazır değil halka arza yoksa arz çılgınlığının Tavan yaptığı bu dönem de güvensizlik yatırımcıdan değil kendilerinden kaynaklanıyor taşı arz eden yok sattı saygılarkurthan
Erimeye devam dip çalışmaları henüz belli değil
kurthan
Bok ettiler kağıdı
Şimdi bu enerji bakanı bir beklenti oluşturdu Mayıs ayı için umarım burdan donmemize vesile olur
kurthan
Kağıt ,3 TL den 2 TL ye indi..
Zorlunun elektrigine çarpılmayan kaldımi acaba.??.
Gemisini kurtaran kaptan piyasa dumeni kopmus gemi gibi