51 düz mü oluyor.
Bu arada ayın 14 dü merkez faiz artırmazsa,luıkang yine dört ayağa düşer 39 dan kapar:drunk:Ama olası bir 100 paz puan(pek umudum yok ama) borsayı 110 binin geçmesi anlamına geliyorbuda bizim 44 ü geçmemiz anlamına gelecek.
Printable View
Bu arada cmbtn de Tarihi dip seviyeler de iştahım mı kabartıyor.Dalsak dalsak ne zaman dalsak acaba.
Yanarım yanarım neye yanarım .Dyo da gene devre kesici devreye girdi.Bizdede haftanın 3-4günü şöyle devre kesici devreye girse çıkarken:vk:
İSTERUK İSTERUK DEVRE KESİCİ İSTERUK:plc:
Masallah masallah diyin nazar deymesin ytdddddd
BOĞALAR arena da rakipleri ni ölçmek için sert bakıp yumuşak yumuşak boynuz atarlar.Burada da durum aynı tatlı sert yukarı yapıp iniyor rakipler birbirini yokluyor.Herşey pozitif tek negatif olan işyatrmın 9300 lot alması malum alıp alıp sonrasında şiddetli şekilde basarak hisseyi düşürüyor.şuan 44.10
Haftalık kapanışını 43.50 yaparsa müthiş olur.43 la kapatırsa eh işte.
Birşey dikkatinizi çekti mi arkadaşlar?
Acaba nedir nedir
Hisse terbiyecisi ICO yazmıyor artık!
Dyo ya bakıp da mı çıktı yoksa yılsonu yaklaşıyor diye mi?
Hayır Dyo ile alakamız yok.Yıl sonu sermaye artırımı süresi doluyor.Muhtemelen bugün yarın bir açıklama gelecek pozitif veya negatif.
Onun sancıları var.Daha önce (2013 den sonra) galiba 3 kere sert yukarı yaptı birinde citi 100 kusurbin lot almıştı ,birinde phılıp capital 80-90 bin lot almıştı, 1 tane daha olacak kurumu unuttum.Onlar yükseltirken kısa sürede sert yukarı yapıp sert aşşağı yapmışlardı.
Gedik malum 100 BİN lota a dayandı onlar 1 aya geçkin hisse yi alıyorlar.Biraz değişik durum var yanii. Yanlız en tehlikelisi iş yatırım onlar 3-4 gündür alıyorlar.Onlardan korkuyorum.Onlar ne zaman alsa sıkıntı oluyor.
Hayırlısı yarın bakalım ne yapacaklar.Kader den ötesi yok .SAYGILAR SEVGİLER
Şu A1 ve Tacirler malını sıfırlarsa ne olacak acaba çok merak ediyorum!
Uzun süredir buraları görmemişti, umarım kalıcı olur. Beklentinin ne olduğu hakkında bilgisi olan var mi.
LG-M700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıl sonuna kadar bedelsiz vermesi gerekiyor söylentisi ne ölçüde doğrudur.
Tamam tamam sen kazandın...Kusura bakma kardeş seni olumsuz yönde etkilemek için yazmıştım ama yukarda ki hafiye arkadaş beni yakaladı...
Evet bedelsiz verecek şu bu fiyatlar çok ucuz kaçmaz bedava almayanın aklına şaşarım..
Nasıl böyle daha iyi mi siz nasıl isterseniz ben öyle yazarım sizi mi kıracam...
YTD
YTD
Mrshl yükselince kimsenin sesi çıkmıyor.Düşünce gürültü patırdı..
Sessizce dinleniyor. Almaya satmaya cesaret ister...ytd
Benim için giriş 38, çıkış 43 aralığında ama bu sefer çıkmadım, beklenti devam ediyor yakında çıkar ortaya.
federal kardeş varsa coşar yoksa geldiği gibi aşağı sarkar ytd
Kimsecikler kalmadı herhalde.Karını yapan ALLAH bereket versin deyip gidiyor.Mrshl ı nerden alırsan al hergün kar veriyor.Bilmiyen lere duymayanlara duyrulur.Bu arada elbet birgün düşecek ama Atını alan üsküdara geçmiş olacak.Ondan sonra çok bilenler ben demiştim diyecek.Biz karımızı cebimizekoyduktan sonra sen ne dersen de.:dvr:
Neden se bu yazımı sürekli yapıştırmakgeliyor içimden.
Bu gün 47 üzerinde kalırsa gerisi gelir gibi görünüyor.
Bazıları bacak bacak üstüne atmış , çekirdek çıtlatıyor.(47.76:ss:)
Bazıları da duvar kenarında tırnaklarını yiyor.(35.00:vk:)
Olm nasıl bir hayalgücü var sizde...Nasıl etki etmişsem bilinçaltınıza yerleşmişim...Bu hareketin kaynağı nedir hiç düşündün mü? Yada 2 hafta önce attığım mesaja baktınmı? Sizin bilmediğiniz birçok şey bana fısıldanıyor...
Burdan alacak babayiğitler kağıtla akraba olmayı göze alacak iyi anlamdamı yoksa kötümü onu da siz anlayın bakalım biraz kafa yorun
YTD
miletti trolleyenlere, yalan yanlış laf çevirenlere, akıllı geçinenlere, her durumda üstte kalmaya çalışanlara, her zaman ben demiştim zaten diyenlerin ve de ..........
insanda haysiyet olur arkadaş.