https://resmim.net/f/OhOeTm.jpg
aylýk takas
Printable View
https://resmim.net/f/OhOeTm.jpg
aylýk takas
Teþekkürler cefaks
Mahkemeye tam bir ay var. Bu kez erken mi hareketlenecek?
çýkýþýn sebebi buymuþ
https://www.borsagundem.com/haber/al...apatti/1472576
Hadi Bismillah maliyete doðru gidiyor. Kimler alýyor Cefaks paylaþýrsanýz sevinirim.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/837207
Arkadaþlar dün þöyle bir haber geldi hayýrlý,uðurlu ,bereketli olsun.
Sonuç :Þirket 01.01.2020 – 31.03.2020 dönemi itibarýyla takibini yaptýðý Þüpheli Alacaklarýndan 11.692.573 TL tahsilatgerçekleþtirmiþtir. 31.03.2020 dönemi Finansal Tablolarýna yansýyacak olan söz konusu Þüpheli Alacaktahsilatlarýnýn Özkaynaklar’a yapacaðý olumlu etki ile Raporlanan Özkaynak tutarýnýn 31.03.2020 dönemiFinansal Tablolarýnda Sermayeye oranýnýn % 66 oranýnýn üzerinde olmasý ve þirketin TTK-376.maddesikapsamýndaki tedbirleri almasýna gerek olmadýðý öngörülmektedir.
Ekizden sonra sýra bunada gelýrmý acep.. Az miktarda da olsa var elimizde.. Ekizin yarýsýný yapsa yeterli.. Aslýnda guzel beklentileri de yok deðil..
Yapacak gibi duruyor...þu an tavanda 1463000 bekleyeni var. 2 yýl önce bizleri baya periþan etmiþti.1.20 lerden 40 kuruþlara þelale gibi gelmiþti.borcu var,ödesin ....
Tavanda 4286073 lot bekliyor maþallah diyelim...
Bazý bildirimlerle hisse fiyatýný Spk nýn belirlediði “zorunlu hisse geri alým fiyatýnýn” üstüne atýp, sonra gereken zorunlu hisse geri alým programýný baþlatýp, davalara son verebilirler diye düþünüyorum.. Hisse iþlem fiyatýný “zorunlu geri alým fiyatýnýn” biraz yukarýsýnda tutarlarsa zaten süresi içinde herjes tahtada iþlemi tercih edeceðinden, þirketin zorunlu hisse geri alým maliyeti de ortadan kalkar sanýrým.
Sanýrým davalarla spk ile zýtlaþmaya devam ederek spk nýn uðraþacaðý davalar takip iþleri üretmenin, bir çok farklý konu ve durumda kendileri için yeni zorluklar veya yaptýrýmlara neden olabileceðinin onlarda farkýnda....
Hisse geri alým fiyatý nedir, varmý bilginiz.. Bence en önemli beklenti þirketin madencilik alanýndada faaliyet gösterecek olmasýdýr..
kaça kadar gider acep? bilgisi olan var mýdýr
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bir bilsek....Ama ben dahil 2 yýl önce kadar çok kiþinin canýný yakmýþtý...Ýnþallah kendini affettirir, hatta sevindirir.Yýllardýr bekliyoruz...
.
90 kuruþtan en yüksek ben sattým zannetmiþtim...
Erken vermiþiz ..
Benden alanda hayrýný görsün..ytd
Sürekli iþlem yok mu alyaðda, gözaltý pazarýmý?
Sorma kardeþim,aynen öyle...Ekiz de yakýnda ,Volkan Konak'ýn meþhur þarkýsýný söyleyecekler. Ben de de var.Geçen çarþamba çýktým.8 kat kazanmýþým daha ne.8.88 den çýktým,hisse 2 ye katladý,saðlýk olsun..ama þu fiyatlar tehlikeli, biri düþmeye bastýðý anda, yerle bir olur...Verileri iyi gelebilir ama,iyi fiyatladý.korona krizinde 0.67 kuruþtu...
Arkadaþlar dün talimat verdim bugün almadý para aktif deðil görünmüyor baþka bir hisse alamýyorum nezaman aktif olur param?
Ýþ bankasýnda 18.10 da bile hemen parayý boþa çýkartmýyor...bir müddet geçmesi lazým..10dakika daha ,gibi...
Ýþ bankasýný aradým sistemselmiþ 26sattir hisse alýmý yapmýyor ve iptal edemiyorsun, bitirecekler bu bankayý.
derinliði olan arkadaþlar alýcý satýcýlarý görebilirmiyiz kaç lot var
T.E. 422.000 Eþleþmede bekleyen+11656000
Arkadaþlar ben bu hisseden alim talebi girdim inþAllah alabilirim. Hissede beni cezbeden kap'a baktigimda sirket idari izin kullandirdigi yaziyor. Eger bildigim gibiyse( bizim sirkette oyle) idari izin olan personel maaþi sirketten karsilaniyor. Buda buyuk kurumsal firmalarin yapabilecegi bir iþ. Bunu gordum srastirmayi birsktim kisa calisma odenegi vsrmi yokmu bilmiyorum. Yaniltici olmayayimm bilen srkadaþ varsa bilgilendirirse sevinirim
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeþ 11 nisandaki paylaþýmýma bir bak,süper bir olay, Ama bu konu üzerine bu platformda dâhil, hiç bir yerde yazýlýp, çizildiðini görmedim. O gün 60 dan 62 kuruþ olmuþtu. 10 bin tane almýþtým.keþke daha çok alsaymýþým...sonradan aldým ,ama daha yüksekten tabii.
10 tane daha tavaný var bu gidiþle
SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Alabilen var mý ?
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kader.....24 yýldýr borsadayým. 15 yýl gibi normal hisselerde idim.Ama iþler hep tersine gitti.Son 7,8 yýldýr da kaybettiklerimi burada çýkarabilirim umuduyla gözaltýna daldým...ama ,meðerse burasý daha felaketmiþ...esem de,bugünün deðeriyle en az 150 bin lira gitmiþtir...egyo kapandý,asyab þutlandý...son 1 aydýr biraz gülmeye baþladýk.....Temennin için çok teþekkür ederim, inþallah birlikte kazanýrýz.Allah razý olsun...[emoji120]
Borsada kazanan olmaz buradan kazanýrsýn oradan fazlasýyla geri verirsin iþin özü bok yendigiyle kalinir...
SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýnþallah ekiz gýbý olacak diye çok ky atlamamýþtýr.. Dolaþimdaki pay adedi 85 mýlyon.. Ekizin 5 mýlyon...bu fiyatlar býle uçuk bana göre..
Son zamanlar bayaðý alýcý yýðýlmýþtý. Tavandan tabana çok büyük miktarda hisse verdiler. Fena bastýlar aþaðý. Good game!
ALYAG Konsolide 2020/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 11237321 Ana Ortaklýk Paylarý: 10466143