POLHO, Boş şirket değil...Bu şirket bu Arsa yı değerlendireceğim dediği an, işin rengi değişir...
Printable View
POLHO, Boş şirket değil...Bu şirket bu Arsa yı değerlendireceğim dediği an, işin rengi değişir...
Faaliyetlerinde bir aksiyon olmamasından dolayı puan alamıyor. Büyüme hikayesi, Ödenmiş Sermayenin ölçüsü, Karlılığı, Yaptığı iş, Faaliyet konusu, EFK, FAVÖK, F/K, PD/DD, Firma değeri, Borçluluk, YPP, gibi parametreler puanlamada esas alınıyor.
Bana da heyecan vermedi izcan kardeşim...😔
Ülkemizde ciddi anlamda tekniğe bakılıyor. Bunu net olarak yeni, yeni, anlamaya başladım artık.
30 sene sonra bu duyguyu hissetmeye başladım. Ama dediğim gibi daha yeni ve hissetme noktasındayım.
Yüzde 20 bile değil temel veriler....ama teknik analiz yani grafik yüzde 80 garanti... Bu şartlar altında çok başarılıyız... Şükür...
Yüzdeler verilen değer anlamını ifade eder...
Bir de enteresan olan; bizim borsamızda çoğu şey gibi fiyatlama da abartılı...10-- 15 yıl 1 lirada sürünen bir hisse 2-- 3 ayda 80--90 liralara gidebiliyor... temel hak getire...
Sizin de başarı konusunda alçak gönüllü olduğunuzu düşünüyorum...
Bildiğiniz üzre kendi yağımizla kavruluyoruz...şükürler olsun arada yanmışlığımız var ama henüz haşlanmadık...😄
Başlığı oldukça önemsemiş hayırlı olsun demiştim
yıllardır gönderileriyle beni iltifatlara boğan izci'ni benim gönderimden sonra hoş geldin demeyip saçma sapan bir gönderi yazmasını
yorumlamasını istiyorum Tolga bey den
saygılarımla.
POLHO yu yine de takip etmek lazım dostlar. Açıkça bu kriter işine önem veriyorum.
23 ü görmüştük en yüksek, yamlış hatırlamıyorsam...
Bizim kültürümüzde olan bir girişimde bulunana hayırlı olsun demek güzel olanı, görmezden gelinmesinin adını koymayayım
hayırlı olsun diye gelene bir hoş geldin demek en güzeli(doğal) olanı
ben o gönderimden sonara eve hayırlı olsuna gelene o gönderiyi def ol git diye algıladım
yerine göre uslubum çok naif yerine göre de odun gibi sert olabiliyor maalesef.
Ben de bir atlama olduğunu düşünüyorum Sayın koçari... Üzmeyin kendinizi... Hoşgeldiniz...🙂
Hayır tolga bey o gün siz gayet naif bir şekilde hoş geldiniz dediniz her zaman beklediğinizide söylediiniz. teşekkürler
arkasından izci
buranın bilmem nesi hoşuma gitmedi dedi, hoş geldiniz demeden.
o gönderiye sizde şaşırdınız abi yapabileceğim bişey varsa yapayım dediniz ki
kovacak değildiniz.
neyse içimi bi dökeyim dedim başarılar diliyorum
hayırlı geceler bol kazançlar
saygılarımla.
Cümleten hayırlı geceler...🙂
hayırlı bereketli haftalarınız olsun :wave:
Günaydın Millet sağlıklı ve mutlu günler.:)
Selamlar arkadaşlar, iki hafta aradan sonra nihayet geri döndüm. Topik ilgi alanı olmuş, çok sevindim. Herkese bol kazançlar...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese iyi haftalar, bol kazançlar inşallah 🤲
Polho' da günün güzellerinden bugün... Tebrikler👍
Cümleten selamün aleyküm, hayırlı günleriniz olsun
https://i.ibb.co/bQs0SV0/PRZMA60.jpg
https://i.ibb.co/93Rj8Mh/PRZMAdaily.jpg
Przma hissesi konuşulmuş ben böyle görüyorum. 573 altı günlük kapanış stoptur benim için.
Biraz endekse baktım, görüntü kötü arkadaşlar, ben iyi görmüyorum. Gece müsait olursam grafik de atarım, düşen kanal oluşturmaya başlamış. İndikatorler dönmüş, artık ani sert bir dalga gelme ihtimali olabilir.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence 1680 sonrası olabilir