habere bak reklam filmi gibi.
-mutluluk denince akla
-tamam şimdi buldum
-hemen onun adı gelir
-akguv akguv akguv
diye bitirseymiş keşke
Printable View
habere bak reklam filmi gibi.
-mutluluk denince akla
-tamam şimdi buldum
-hemen onun adı gelir
-akguv akguv akguv
diye bitirseymiş keşke
Kumar kağıdı gibi...Bi paçayı kurtarırsak tabana kuvvet kaçmalı..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pasta paylaşabilek var mı ? Şimdiden teşekkürler.
daha önce yine aynısını yaptılar arkadaşlar bunlar haber öncesi kendileri alıyor sonra satıyorlar haber zamanı biraz yukarı çekiyor piyasa sonra alıcı gelince yine aynı şekilde satıyorlar bu suç ben aradım suç işliyorsunuz sizi şikayet ettim dedim ve ettim de bimer cimer spk nere varsa yazdım daha bişi çıkmadı bir kişi ile olmaz genelde forumlarda insanlar tüyo kovalıyor sonra hak aramıyor çünki piyasayı bozan her kurum şirket anca bizlerin şikayetleri ile düzelir bilinçli toplyum hakkını arayan toplumdur ama bir kaç işi ile olmaz burda hisseniz olması şart değil sadece akgüv değil bir çok yerde bu tarz olaylar var spk hep uyudu bu konularda basın zaten parayı iyi haber yaptır parayı ver kötü haber yaptır durumunda neyse herkese tavsiyem bu 6 aydır burda böyle ilk 6 tl de başladı bunlar onca güzel heber geliyor ama hisse düşüyor şikayet edin ne diyelim
aynen güzel bir haber paylaşıp çakıyolar malı. sonra gidip birde reklam yayınlıyorlar haydi bir daha.
bir kuru ekmeğe muhtaç olurlar inşallah diyecek başka birşey yok.
Hayır önce 3.20 leri gösterip verenlerin malını aldılar.Sonra 3.30 iyice topladılar.sonra 4.00 lerden çakmaya başladılar. Bundan 10-15 gün önce de 3.50-3.60 lardan mallanıp 4.20 lerden vermeye başlamışlardı.Sistem belli biz de oyunu böyle oynayacağız demek ki..
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Örneğin Tera durur dururken 400.000 lot al almıştı geçen perşembe.Sormazlar mı adama ortada fol yok yumurta yokken ne demeye bir gün de bu miktar da mal aldın.Cuma günü de bir miktar almıştı,bugün 200.000 verdi..Bilmiyorum ama iyi niyet görmüyorum bu işlerde..
Ne lanet bir oyuncuya denk geldik arkadaş yazıklar olsun
Yazıklar olsun bilerek acımasızca bu kadar fiyatı aşağı çeken mahluklar ve buranın oyuncak edilmesine göz yuman patron söyleyecek söz bulamıyorum
Gedik senin Allah belanı versin.3.39 a bile satıyorsun ya..
Paramızı bu çöplüğe atmışız , haberimiz yok..
Yaşar petek liste dışı kalınca hisse çakıldı geçmiş olsun, beklenti kalmadı mevlam hakkımızda hayırlısını versin, bu hissenin patronunun üstündeki ahlar kendisine yeter
3,23 kırılırsa, 3,06 ve 2,72 menzile girecek...!
Kardeş üçkağıda geldik, bunların niyeti kötü..
ya bu nasıl bir hisse?
5.5 liradan giriyoruz, canımızı zor kurtarıyoruz.
4 liradan giriyoruz, yaka paça zor atıyoruz kendimizi
3.5 liradan giriyoruz, kol bacak kestiriyor anca öyle.
zararımızı çıkaralım bari diyerek girdikçe, giriyor...
lanet olsun size, aldığınız ahlar yeter.
Aman ha sakın,hırsız bunların alayı..Hiç macera aramayın.Hele ki endeks buralardayım kelepir asla gibi bi dolu alternatif var..
sanrım 2.50 civarını görecek gibi nasıl buldun diye soracak olursanız elimde varken 2.72 civarı güçlü dirençti kırana kadar çok zorlandı o zaman 31 mil sermayesi vardı şimdi 37 milyon kabaca 2.5 gelir herhalde ytd kolay gelsin herkese en kısa zamanda döner inşallah gerçi tüm hisseler kötü durumda
Şirketimizin yazılım, bilişim sektöründeki yatırımlarına hız vermek amacıyla %50 ortaklık gerçekleştirdiğimiz Tanıtek Bilişim Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş; Konya Büyükşehir Belediyesi ve ISSD Bilişim Elektronik firması arasında imzalanan sözleşmede ISSD Bilişim'in "Montaj dahil Elektronik Denetleme Sistemi" alım işinde; "67 set Plaka Tanıma Sistemi" "670.000 TL + KDV" bedelle Tanıtek Bilişim tarafından ISSD Bilişim'e temin edilecektir.
Kamuoyuna arz ederiz.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 23.05.2018 tarihinde yaptığı toplantıda;
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 17.11.2017 tarihli ve 42/1405 sayılı kararı ile onaylanan şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 31.000.000 TL'den 37.000.000 TL'ye artırılmasına ilişkin ihraç edilen 6.000.000 TL nominal değerli paylarının Borsa İstanbul A.Ş' nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Uygulama Usulü ve Esaslar'ına ilişkin düzenlemesi uyarınca bulunan 5.15 TL fiyattan satış gerçekleştirilmiş, 30.900.000 TL fon girişi sağlanmıştır. Elde edilen fon tutarının usulüne uygun kullanımına ilişkin olarak denetim komitemizce hazırlanan ekteki raporun kabulüne,
Şirketimizin internet sitesinde ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yatırımcılarımızla paylaşılmasına,
Karar verilmiştir.
Babaları belli olmayanlara verilen isime sahipler
Ulan bu kadar da şereften yoksun nasıl olunur.3.50 iken 50.000 hisse alımını güya dünyaları almış gibi haber yapıyorsunuz.Alsana şu fiyatlardan 500.000 hisse şerefiniz,ahlakınız belli olsun.Aziz mübarek ayın hürmetine ,Rabbim çıkarsın en sevdiklerinizden..
uzun vade de kazınılır kısa vade kazandırmaz. en iyi kârı tanıtek getirecektir. otoparklarda okumalar 70 milyar ila 100 milyardan başlıyor program kurulumları.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
formasyon falan bırakmadı i.ne
günlük pasta. görünürde bi cacık yok malesef :(
http://share.matriksdata.com/Images/...2221492012.png
Haftalık olarak 3,02 ve 3,31 seviyeleri izlenebilir...3,31 üzeri bir haftalık kapanış olumlu olacaktır kanaatindeyim...
Hafif bir bozulma var...2.90 a kadar bir geri çekilme sürpriz olmaz...
Aga adam haber gönderiyor 6 milyon lotu 5.15 fiyattan sattım (toptan piyasada)tahta fiyatı 3.50 den 2.76 kadar paraşüt sattığı kim belli değil ama gelen parayı nasıl kullanacaklarını yazmışlar bu tahta bu kadar iyi haber üstüne bu fiyatta olmasının sebebi bence iskontolu alınan malı tahtaya dağıtılması
bu firma ile konuşan varmı son günlerde neler oluyor yada gedik yatırım ile konuşan varmı neden 10 tl fiyat vermişler şimdi vazgeçmişler firmanın mali yapısı ve genel durumu nedir akp kazanamaz ise büyük etkilenecek belli ki ondan dolayı sters altında olan bir firma olarak aslında yeni sektörler çok güzel ama her işini siyasetten medet umar halde varmı adam gibi analiz edecek
maliyet 5 tl 3,02 gelse ne olur