Sanırım buradaki tek gerçek hisse sahibi benim. Elinizde varsa ve nasıl olsa battı gitti diye düşünüyorsanız bir sonraki toplantıda buluşalım ve ne yapacağımızı görüşelim. Hem böylece kimde var, kimde yok ortaya çıkmış olur!
http://www.spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20181213/0
Sermaye piyasası mevzuatı kapsamındaki gayrimenkul dışındaki varlıkların değerlemesinde uyulacak esasları düzenleyen ve 2003/34 sayılı Kurul Haftalık Bülteni ile kamuya duyurulan 17.07.2003 tarih ve 37/875 sayılı Kurul Kararı'nın, ortaya çıkan ihtiyaçlar çerçevesinde değiştirilmesi gündeme gelmiştir. Bu kapsamda hazırlanan “Gayrimenkul Dışındaki Varlıkların Sermaye Piyasası Mevzuatı Kapsamındaki Değerlemelerinde Uyulacak Esaslar†konulu İlke Kararı taslağında (Taslak) öne çıkan konular aşağıda yer almaktadır:
a) Gayrimenkul dışındaki varlıkların değerlemesini yapacak kurum ve kuruluşlar sayılarak, bu kurum ve kuruluşlar için asgari lisanslı çalışan bulundurma yükümlülüğü getirilmiştir.
b) Makine ve ekipmanların değerlemesini yapacak kurum ve kuruluşlar ile makine ve ekipman değerlemesini yapacak gerçek kişilerin nitelikleri ile uzman kullanımına ilişkin esaslar belirlenmiştir.
c) Özel nitelikteki maddi ve maddi olmayan varlıkların değerlemesinde uzman kişilerden görüş alınması zorunluluğu getirilmiştir.
ç) Sermaye piyasası mevzuatı kapsamında değerlemeye tabi tutulacak gayrimenkul dışındaki varlıkların yurtdışında olması durumunda yapılacak kamuyu aydınlatmanın esasları belirlenmiştir.
d) Gayrimenkul dışındaki varlıkların değerlemesinde uyulacak genel esaslar (sorumluluk, imza, mesleki ilkeler vb) düzenlemiştir.
Tüm kişi ve kuruluşlar Taslağa ilişkin görüş ve önerilerini 11.01.2019 tarihine kadar degerleme@spk.gov.tr e-posta adresine ya da Kurulumuza yazılı olarak gönderebilirler.
millete faydamız dokunsun
Benden başka bir insan evladı daha çıktı. Eğer burada gerçekten canı yanan insanlar kalmış olsa gerekli olan %75'i çoktan bir araya getirirdik.
SM-N950U cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok mu bizden başka parasını kurtaramasa bile bu şeref yoksunlarına bir ders vermek isteyen?!
Marbaş, Meksa, Gedik dün 19 ve 17 kuruştan verdiklerini bugün 14 kuruştan topluyor ve insanlar da sazan gibi veriyor. Bu kadar çok dağıtacak paranız varsa bir hayır kurumuna verin de hiç olmazsa biraz sevaba girin!
Millet kısa yoldan , kısa zamanda çok para kazanma hırsında. Baska sitelerde çok dillendiği ve mevcut fiyat olarak ta ( örneğin 100000 lot geçen hafta 12-13 bin TL idi) böyle olunca küçük yatırımcı sazan gibi hisseye atladı. Spekte 17-20 kuruş fiyatlarda bunları avladı malesef.
Baska siteler hangileri
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakın izleme hisselerinin tek fiyat üzerinden işlem görmelerinden dolayı hisseler için gerçek bir pazar oluşmamakta ve kolay manipulasyon yapılabilmektedir. Bunun engellenmesi için Borsa İstanbul'a şikayetlerimizi lütfen iletelim.
Borsa istanbul : https://www.borsaistanbul.com/kurums...iletisim-formu
Bir de metin Borsa İstanbula hitaben bir metin hazırladık arzu eden bu metni ya da kendi hazırlayacağı bir metni kullanabilir.
Teşekkürler.
BORSA İSTANBUL A.Ş.
İSTANBUL
Borsa İstanbul’da tek fiyat üzerinden işlem görmekte olan hisse senetlerinin işlemleri ile gün boyu işlem gören hisse sentleri aynı statü içerisinde Borsa İstanbul tarafından değerlendirmemektedir. Bununla birlikte tek fiyat üzerinden işlem gören sentlerine dezavantaj oluşturacak şekilde emir iptali ve fiyat eşleşmelerinin gözükmesi tam gün hisseleri ile aynı statüde işlem görmektedir.
Sermaye piyasası kanununun amacında “yatırımcıların zamanında, tam ve doğru bilgilendirilerek sermaye piyasasının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir ortamda işleyişini sağlamak amacıyla sermaye piyasası araçlarının değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyebilecek nitelikteki bilgi, olay ve gelişmelerin kamuya açıklanmasına ilişkin usul ve esasları düzenlemektir†denilmektedir. Bu amacın gerçekleştirilmesi SPK, Borsa İstanbul ve yardımcı diğer kurumların ortak görevi olup, yatırımcıların ve özellikle yönetimde söz sahibi olmayan Küçük Yatırımcının hak ve hukukunun korunması öncelikli amaçlarından birisidir.
Borsa İstanbul’un aşağıda vermekte olduğum Yakın İzleme Pazarı hisseleri için var olan uygulamaları SPK kanununun amacı ile bağdaşmamakta ve yatırımcılar mağdur olmaktadır.
1- Tek fiyat uygulaması gerçek rekabet ortamının oluşmasını engellemektedir.
2- Tek fiyatta işlem gören hisselerdeki eşleşmenin gözükmesi bunu görmeye imkanı olmayan için adil bir ortam oluşturmamaktadır. Eşleşmenin uzun süre gözüküyor olması ve anlık işlem imkanı olmaması nedeni ile iyi niyetli olmayan oyunculara avantaj sağlamaktadır.
3- Tek fiyatta işlem gören hisselerde manipülatif işlemlere vesile olabilen hisse emir iptalleri yasaklanmalıdır. Yakın izleme pazarı hisselerinde gün içinde tabana kadar satış ya da tavana kadar alış işlemi girilip işleme açılmasına dakikalar kala silindiği görülmektedir. Yakın izleme pazarında bu tür işlemlerin önüne geçilebilmesi için emir iptalleri yasaklanmalı yada iptaller için belli bir yüzde limiti getirilmelidir.
Yukarıda açıkladığım ve yatırımcıların aleyhine olan ve Borsa İstanbul’un yetkisinde olan düzenlemelerin daha adilane olacak ve yatırımcıların haklarını koruyacak şekilde düzenlenmesinin gereğini rica ederim.
Grup firmaları Doğa Tarım ve Batı Tarım alacaklarına ! İstinaden sermaye arttırımı yapıyormuş.Arkadaş ne alacağınız var merak ettim.Hem sermaye arttırımı yap hem bankalara borç ödeme..Ne haltlar çeviriyorsun Tan.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EGCYO Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -4917820
EGCYO Solo 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -533183
Ne olacak bu grup hisselerinin akıbeti?
Tan Egeli kardeş ne olacak egcyo şirketinin hali,içi boş.Borsa aleminde bir sen vardın,şimdi hiç adın sanın yok,mağdur olan bu kadar yatırımcının durumu ne olacak.Para bul ortak bul,yada egcey i sat Borçları öde Kaldır şu şirketi ayağa.
Nihayetinde bugün 0.15 kalkmış. Kimseler kaldı mı bu hisselerde...
Daha önce 0.19 dan dönmüştü. Bakalım bu hareket balon mu? gerçek mi?
Tavanı bozmadan gidiyor bakalım. Haber de yok.
Epeydir yazmayı da bıraktık. varmı bir haber nereye kadar gider, bence sermaye artırımı yoluyla bir ortaklık çok güzel olur. İçlerinde elle tutulur bu vardı, tekrar ayağa kalkar inşallah
Şirketle ilgili bir haber mi var? Birkaç gündür hareketlenme oldu. Umarım olumlu bir durum söz konusudur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse yine 0.19 da takıldı.
bu neden yürüyor fikri olan varmı acaba ben hiç bir şey bulamadım da
Yükseliş ciddi gibi, satış ta yapan yok. Altından olumlu bir haber çıksa bari.
Geçmişten zararı olanlar umarım telafi edebilmiştir. Hala bir haber yok. Dikkat etmek gerek diye düşünüyorum.
Seni gerçekten tebrik etmek lazım Yiğit Baran.
Bu boktan şirketten zararlarımızı nasıl çıkaralım.Hisse yakın izleme pazarına düştüğünde yaklaşık 60 kuruşlardaydı.1.26 hareketei sonrası çakıldı.Eskilerin maliyeti minimum 1 tl dir.Dolayısı ile kimsenin zararını çıkardığı yok.Bakmıyorum bile .Hedef 2021 diyorum ben.
Bu Tan Egeli denilen arkadaşında bir defterini düren bir hesap soranı vardır elbette.Bu ülkeye bu vatana bu kadar kazık atıp kaçamazsın.Burnundan fitil fitil getirirler ve dahi getirmişlerdir de.
0.33 son durum. Diğer şirket egcey'e yetişti. Egcey baskı altında.
Yiğit baran beni hatırladın sanırım polemik olsun diye yazmıyorum senin bu kağıdı goygoyladığın dönemde fiyatlar 2 katı idi basit örnekle egcyh 0.64 idi diğerleri ni oranla
Dilimde tüy bitti biz battık geri dönüşümüz olmadığı İçin senetteyiz ama yeni alacak olanlar bin düşünün almayın diye kesin laflar ettim ama sen hergün hedef koyup direnç şu bu diye uçacak kaçacak diye yazıp durdun arşiv burada eski yazdıklarını oku ama şimdileri bundan bi halt olmaz noktasına geldin ama geç oldu nasılmış mesele Sahibi antin kuntin şirketi boşaltıp senedi bize çaktı şimdide ayak oyunları var bakalım görelim 0.24 kadar kendi yükselt tl bakalım şimdi ki oyun ne kimse umutlanmasın çıkar kokusu
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yiğit baran alıntıyı senin okuman İçin yaptım bak tecrübe netice si halimiz bu kaç tane kurban var
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hisselerden ben dahil bir çok kişi darbe yedi. Doğru zamanda alıp satan belki kazandı yada kurtuldu. Şimdi ne yaptıklarının bir anlamı yok çünkü ortada bir haber de yok. Umarım yeni kurbanlar aramıyorlardır. Bunu da belirtiyorum her defasında.
Polemik yapacak bir durum yok. Şirket olumlu bir şeyler ortaya koysa da kalan bir avuç yatırımcı parasını kurtarabilse. Temennimiz o sadece. Ayrıca öyle hedef felan vermedim durmadan. Verdiğim hedefleri de görmüştü ve riskini de hep belirttim. Bundan sonrasına bakmak lazım. Borsa işi biz küçükler için tuzak sadece.
Bundan Sonrasına bakmak lazım ha[emoji3][emoji56]
Yani allah affetsin ha güzel [emoji106] halk dilinde güzel bir söz var herşeyi anlatır
Badul harabul Basra Türkçe sini istersin
Basra yangında Harab olduktan Sonra kıymet ifade etmiyor
Önümüze bakalım diyorsun hala helal valla kağıdı
1,4 tan başlayarak alla pulla reklam direnç vs yaz çiz dön 0.4 tan önümüze bak de kaç Yıl geçti 7 yıl
Peki kardeş önümüze bakıyoruz
Bir ekleme daha yapayım arşiv çoook
Şöyle olacak buraya uçacak dirençi şurda vs vs yazıp çizdiğin günleri inkar ederken bile itiraf ediyorsun yazına iyi bak ‘’hedef felan vermedim durmadan verdiğim hedefleri de görmüştü’’ diye yazıyorsun .
İtiraf değilmi bu
Neyse benim hala iddiam şu tan denen eski Borsacı spekülatör dallaması kullanışlı adamları bu tür platform larda bulur kullanır senin le ilgili geçmişte yazdıklarımda değişiklik Yok görevini yapıyorsun
Ben burada kimsenin adamı felan değilim. Kimsenin de bilip bilmeden şahsıma iftira atmaya hakkı da yok. ben 12-13 yıldır >Hissenet forum sitesinin bir üyesiyim. Beni de bilen bilir. Ne zaman bu ''centur'' denen üye yazmaya başlasa ağzımızın tadını kaçırıyor.
Ben bu senedi ilk gününden beri eski adı varyo iken aldım sattım ama adamın ne zaman şirketin içini boşaltıp senedi 17 000 evet o seviyeden millete vermeye başlayıp 1.4 lerde her fırsatta uyarırken birden sen ve benzerler çıkıp güzelleme yapıyordun arşiv duruyor ben ise bulaşmayın dedikçe bana cevap yazdın şimdileri önümüze bakalım diyorsun bak hepsi taban gene neyi konuşuyoruz gene antin kuntin
Neyse ağzının tadını kaçırmak ta sorun yok yeni. Kurbanları uyaralım yeter
Öyle önüne bakalım demek geçmişi silmez
Hisseler tavan moduna girdi yine. İnşallah haftaya da devam eder de elinde hisse olup ta zararı olanlar biraz olsun rahatlar.
ya bi git usta yaaaaaa bu lanetten zarar çıkarmı hiç etraf pazarlamacı doluyken
Zararda olup ta sabredip uzun süredir hissede bağlananlara hayırlı olsun.
Çıkışın sebebi bugün kapa düşen mahkeme kararı mı ?
İstanbul 17.Asliye Hukuk Mahkemesinin 2016/307 Esas Sayılı dosyasının bugün yapılan duruşmasında mahkeme;
- Davanın ve birleşen davanın reddine,
- Sair hususların gerekçeli kararda açıklanmasına,
- Kararın taraflara tebliğinden itibaren 2 haftalık yasal süre içerisinde istinaf yolu açık olmak üzere,
karar verilmiştir.