Bu hisse hesap yapıp,ümitlenerek giren insanları çok gerecek ve çok da zamanını alacak..Ya unutulup beklenecek,ya da lanet olsun deyip elden çıkartılacak..Zor bir tahta imiş..Bunda da en büyük neden sığ olması..
Printable View
Bu hisse hesap yapıp,ümitlenerek giren insanları çok gerecek ve çok da zamanını alacak..Ya unutulup beklenecek,ya da lanet olsun deyip elden çıkartılacak..Zor bir tahta imiş..Bunda da en büyük neden sığ olması..
Adi şerefsız şırket. Zararmı geldi battınmı. O kadar calmana ragmen yıne kar var. Nedır bu hareket. Sın hıc onur tasimazmısınız. Bıraz omurgalı olun.
2.60 da durmasını ummakdan başka yapacak bi şey kalmadı
Pasta atabilen varmi acaba
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.65 gördüm..5 kademe daha avans veriyorum..
inşallah daha aşşağısı olmaz.
İhlaslarda yıllarımı vermişim Cusan senden mi korkacağım :)
haftalık yabancı takasını atabilecek arkadaş varmı acaba...Teşekkürler...
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
senedin sipeği yukarıları hedefledi ise (2,59 üstünde tutundu gün sonu) sıra ile 2.87 ; 3,16 ; 3,56 ; 09.005.2016 yılındaki en yüksek nokta olan 4,08 kısacası çanak tamamlanacak inşallah yatırım tavsiyesi değildir
Döce bu gun de almis gorunuyor bende....
Emeklileri gececek mi bakalim....
61-63....
Ne kadar almış onuda yazsaydınız bilgilenirdik
Bugun gegil 2 gun onceki o takaslar
ihlas'da bize yetişirmi..
Turquaz dostum şu ihlgm ye teknik gözlüğü ile bakman mümkünmü? Spk şamarı yedik kıvranıyoruz. Yorumun benim için değerli. o sayfada paylaşman dileğiyle...
68 kapattilar....
66-68....
Grafik ve yorum yapabilecek arkadas varmi
Durum ortada..Teknigi yabancı cıziyor..Toplamaya devam ediyorlar..Başka hiçbirşeye bakmaya gerek yok bence...[IMG]https://i.hizliresim.com/Or6NlQ.jpg[/IMG]
18.500.000 lot Hisse BIST'de dolaşımda gözüküyor..Bunların 332.768'i,12.07.2019 itibariyle Yabancı Takasında iken,15.11.2019'de bu rakam 4.570.138'e yükselmiş..Bu da dolaşımda olan hisselerin oranının %1.798'den,%24.7'ye,yâni 13.73 kat artmış,ortalama maliyetin de 2.67 tl/adet olduğuna işaret etmektedir..Bu dikkat çekici bir olumlu gelişmedir..Haklısınız..
İyi gitti...Bakalim devamı olacakmı..
Bir şeyler oluyor. Patron hisseyi artık götürmeye karar verdi sanırım. Bir yıldır yatırımcıyı iyi soydu şimdi de üstüne tatlısını yiyecek
Yabancı ilgisi devam ediyorsa güzel haber olur..
bu günün pastasını verecek kimse var mı ?
2,80 - 3,00
arası iyi git gel yaptı bir haftadır.....
Bundan sonrası İçin ne olur önümüzdeki hafta İçin 3 üzeri atarmı
2,75 e düşmüş bilem :(
Şerefsiz hisse ZARARMI açıkladın yoksa üç gün üst üste tavan mı çektin. Niye bu geri gidiş. Patron gözün doymadımı daha
Iyi geceler mumkunse yorum yapabilirmisiniz.tesekkurler
Bu kadar düzgün bir şirket,kendi konusunda çok önemli bir işletme,parası var,borcu yok,tıkır tıkır ihracat yapıyor ve para kazanıyor,geniş üretim yelpazesi ve kaliteli ürünlere sahip...Sonra..Sonrası bir masa-bir kasa Reysaş kadar olamıyor..İlginç değil mi değerli paydaşlar?
Slm arkadaşlar yorum yapabilcek varmı