Sayın cefalı, halkgyo günlük pasta rica edebilirmiyiz..
Printable View
Sayın cefalı, halkgyo günlük pasta rica edebilirmiyiz..
Paylaşım şçin Teşekkürler sayın Buffett,
2020 yaklaştıkça kağıtta tansiyon artıyor.
Bu sene bile değer artışı 400 milyon olmuş.
Henüz yatırımları bitmemiş ona rağmen bedelsiz ve temettü vermeye devam ediyor.
Genel müdürü proje tamamlanıca yıllık 200 milyon gelir bekliyoruz diye açıklama yapmıştı..
Böyle bir durumda kağıt kabaca 3.6 milyar TL portföy değerine ulaşacaktır.
ve kağıt eşiği atlar.. 1 lirayı gördü şükür.. hedef defter değeri inşallah...
Yıllarca bir hisseyi tutarsın çoğu zaman yükselir ve satmazsın her defasında geri gelir pişman olursun satamadığına. Bir gün lanet olsun dersin ve satarsın yine geri gelir nasıl olsa diye. Sonra bir de bakmışsın ki, yıllarca boş yere hamallığını yaptığın hissenin kaymağını başkası yiyor. Bu yüzden hedef biçtim kendime. İfm bitecek, kşra verecek, bu hşssenin hem fiyatına yansıyacak hem de temettü verimliliğine işte o zaman belkii satarımm. 5 yıl taşıdım daha çok rahat 5 yıl daha tarşırım. Bu yorum şahsi düşüncemdirrr
1 lira denemesi başarısız oldu.. 1 lirayı alıp 5 milyon lot yazarsa nominali geçti diyebiliriz. Ak YATIRIM SATMAZ veya virman etmezse...
30 dakikada 50 milyon işlem hacmi, sonunda birilerinin dikkatini çektii
Aynen yıllardır tutuyorum toplamaya da çalışıyorum ancak 6 7 aydır toplamadigima yanıyorum. Halbuki bu hisseyi bebeğin geleceği olarak belirledim bir 10 yıl elde tutulur 3 4 yıl daha toplanır diye ama beklemedeyim bakalım şimdi değerine ulaşacak bu kagit elbetsen. Bukadar kar ve yatırıma karşılık bir hiç hala değeri bu fiyatlardan bi daha yüklü alım yapsam mi diye düşünmüyor değilim ama biz ky okadar cesaretli değil malesef.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım portfoy fonları kuruluyormuş aracı kurumdan duyduğum bununla ilgili olabilir çıkış diyorlar.ekgyo için 5 milyar büyüklüğünde bir fon bunun içinde olsa olsa 2milyar civarı olur tahminim.bu konu hakkında bilgisi olan varmı.GYODER de kuracakmış
bu satıslar beni korkutmaya basladı
Açıkçılar ne kadar bilen var mı?
Gün sonu kapamaları gekekiyor bildiğim kadarıyla.
Bedelsiz+temettü yarınmı verecek yosa yarın sadece temettümü ?
Ödeme Teklif Edilen
Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi (1) Kesinleşen
Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi (2) Ödeme Tarihi (3) Kayıt Tarihi (4)
Peşin 17.04.2019 17.04.2019 19.04.2019 18.04.2019
İhraca İlişkin Diğer Gelişmeler
Sermaye Piyası Kurulu'ndan aldığımız onaylar doğrultusunda yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 118 gün vadeli 170.000.000 TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlanmış olup, ihraca ilişkin detaylar yukarıdaki tabloda mevcuttur.
0,90 kapatırsa yarın bedelsiz ve temettüyü verdiğinde 082-0,83 açılabilir.
200 m hacim.. Bu hlgyo tarihinde bir ilk..
İlgili Şirketler ALKA, ENKAI, HLGYO, KSTUR
17.04.2019 tarihinden itibaren hak kullanımı işlemleri nedeniyle ilgili hakları kullanılmış olarak işlem görecek payların listesi aşağıdadır.
Kar Payı Ödemesi
Pay Adı Pay Kodu 1 TL Nominal değerli paya BRÜT (TL) 1 TL Nominal değerli paya NET (TL) Açıklama
ALKIM KAGIT ALKA 0,6094919 0,5180681
ENKA INSAAT ENKAI 0,15 0,136713
HALK GMYO HLGYO 0,0058275 0,0058275
KUSTUR KUSADASI TURIZM KSTUR 2,9285204 2,4892423
TEMEDDÜ MÜ VAR?
90 altına gelirmiki
90 altı bekliyorum.
Zor ama gapları kapatmak için belki geri döner. 0,77>>1,02 hızlı çıktı. Tabi gapların her zaman kapanması şart değil. 0,90 altı biraz riskli.
Temettü beklentisi bitti.
0,005krş temettü verdi.
Bedelsiz mayısta olabilir.
Haber Kaynağı İçin TIKLA
Borsa yatırımcılarının en ünlülerinden olan Ali Karakaya bu kez HLGYO hisselerinde işlem yaptığı borsa kulislerinde konuşuluyor. Genellikle büyük hacime sahip ve tahtalarda işlem yapmayı seven Ali Karakaya bu kez HLGYO hisselerinde işlem yapıyor.
HLGYO Hisselerinde Ali Karakaya İşlem Yapıyor!
BİST’in en ünlü spekülatörlerinden olan Ali Karakaya’nın HLGYO hisselerinde işlem yaptığı söyleniyor. Hissenin geçen hafta primli kapatması ve yükselen trend göstermesinde Ali Karakaya’nın güçlü mal alımları olduğu konuşuluyor.
Genellikle büyük tahtalarda işlem yapan Ali Karakaya daha önce ZOREN, DOHOL hisselerinde işlem yapmış ve dengeleri değiştirmişti. Güçlü tahtalarda işlem yapmayı seven yatırımcı yeni yatırımı HLGYO hisseleri olarak gösteriliyor.
HLGYO hisselerinde 15 milyon üzerinde mal aldığı söylenen spekülatör, bir dönem SPK’dan aldığı cezalar sonrası işlem yapamaz hale gelmiş ve İMKB’de dengeler değişmişti.
https://i.hizliresim.com/v6rzQ4.jpg
birkaç günlük yaptıkları açığa satışlar.bunları başkalarına kaptırdılarsa vay hallerine derim.
60 lıklarda flama yapıyor görüntüsü olunca bende 0.93’den aldım biraz.
Umarım zarar etmeyiz.
Neredeyse arsa fiyatından işlem görüyor.
K
Açığa satanların takası bugün ve yarın mı?
maaşallah Açıkçılar çok dillendirilmiş..20milyon try açık göstermişler 2 günlük..
ancak ben 98ortalama ile boşalttım..
başka bir hisseye geçtim..onu satıp tekrar buna gelirim ama 0,85 civarına verirse..
ki herşeyi geçtim aldığım duyumlara göre AÇIKÇILAR borç senet istiyormuş
faiz düşük ile borç senet almışlar..
ama hissenin üst direnci 1,03 tü görmedi bile..göremedi daha dogrusu..
artık birileri birilerine haber uçurdu anlaşılan spekin parası bitti gibi bir haber olabilir..FIRSATI gören eski kurtlar mal basmaya başladı açıktan veya eldekinden.
yani tekrar 1,03 görmesi bile imkansız ki kaldı ki pahalı bir GYO olur zaten kime satacak illa ki malı basması gerekli..
çok mal yedi anlaşılan..basamıyor ortalaması yüksek kaldı..eline vermek gerekli ki kaldır vura başlasın..
yoksa yavaş yavaş basacak teknikte boş görülüyr 90a kadar kademeler..
çok ilginç bir oluşum oldu..adamda nakit kalmadı zorluyor..zorladıkça mal satmak için mal yemeye başlar satamaz o kadar malı..
Değerleme raporları yayınlanmış.
Bugün 0,90 ı göstermediler.
Endeksin tersine gider bu arkadaş.
Yarın endeks yukarı giderse bu aşağı kırar.
Açığa alanlar ne yaptı acaba?
Daha gidecek çok yolu var, soluklanıyor şuan. İlk hedef 1.08.. Oraya gelsin devamını konuşuruz..
Spekülatöründe para mı bitti yoksa dinleniyor mu cidden anlamadım...
Ölü balık gibi 1-2 kademe bile gidip gelemiyor. Yada adam 23 nisanı birleştirip tatile çıktı.