Temettü uzun vade yatırımcı için böyle zamanlarda hisse sayın eksilmeden nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz v.s.y.t.degildir.
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Temettü uzun vade yatırımcı için böyle zamanlarda hisse sayın eksilmeden nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz v.s.y.t.degildir.
yavrum tofaş tek başına direniyor bugün :)
ne güzel temettü ile ucuz hisse alma fırsatı sunmuş yatırımcının şikayet etmemesi lazım, bir şekilde yolunu bulur.
Adam gibi senet olduğunu kanıtladı
helal olsun
Toaso 2 milyar dolar p.d. 32.32
Ford 9.3 milyar dolar p.d. 209.x
Tofaş'ın piyasa ederi ford tan bu kadar düşük olmadığını dusunuyorum,
P.d.zamanla yaklaşabilir,hissede pararel olarak artabilir..y.t.degildir.
Temettu hesaba gecti mi arkadaslar benim hesapta yok halen
Salı geçti hisse alabiliyordunuz ,nakit olarak kullanacaksanız yarın kullanabilirsiniz.
y.t.degildir.
2 gün defans yaptın,şimdi acısını cikariyorsun,yatay bı günde taban yap bakmaya lim tahtaya..
y.t.degildir.
Sol şeridi kapattı bakalım nerede mola verecek:))
y.t.degildir.
Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından sağlanan verilere göre, Otomotiv Pazarı (Binek + Hafif Ticari) Mart ayında yıllık bazda %93 büyüyerek 96bin adete yükseldi. #DOAS, #FROTO ve #TOASO için ve #Otomotiv sektörü için pozitif.
Oyak yatırım.
y.t.degildir.
bu chip krizi bizi ne kadar etkiler acaba tahmini olan var mı...ben 3 aylık bilançodan umutluyum çok otomobil satıldı çünkü...6 aylık bilançodan da umutluyum çünkü toyota vb araçları 225 bandındaki otomobillere zam gelecek ve üst vergi dilimine girecekleri için mecburen egea satışları artacagını umuyorum...
Egeada sıra var bayilerde beğendiğin modeli (sedan) seçip isim yazdiriyorsunuz ,sıra gelince 15000 kapora yatiriyorsunuz araç üretime başlıyorlar,teslim günü geldiğinde de güncel fiyattan alıyorsunuz,ortalama 2 ay sıra var bu çip krizi yokkende vardı,şimdide ..
y.t.degildir.
ford çıkmış uzaya istediği kadar düşebilir sen niye onun peşine takılıp düşüyorsun ki.
Düşerken forda takılıyor,çıkarken Ford 5 çıkıyorsa bu 1 :(((y.t.degildir.
tehlikeli sularda dolanıyor uçurumdan atlamasa bari baya bir vaktimizi alır sonra..
Battiniz mi otomotivciler.birbirinize bakip dusuyorsunuz
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk çeyrek kâr beklentileri:
Yapı kredi: 457 milyon
Ziraat yatırım: 482 milyon
Ak yatırım: 445 milyon
Gedik: 468 milyon
Vakıf: 504 milyon
Konsensus: 466 milyon
Gerçekleşen: 616 milyon
Kâr rakamı beklentilerin üzerinde ve çeyreklik bazda ufak bir düşüş var gibi görünse de, yıllık bazda %80'ye yakın artış kaydetmiş. Gelecek dönemlerde tedarik sıkıntılarından dolayı problem yaşama ihtimali bulunmasına rağmen, kısa vade için tabloyu olumlu görüyorum.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir Herkes kendi kararını kendisi versin.
hayırlı olsun.
maşallah.
güzel kar.
karını ve temettüsünü düzgün artıran şirketleri seviyorum.
bu disiplini bize sağlayan dudu abiyede teşekkür ederim.
Çip gerginlik yaratmaya devam ediyor
kurthan
Çip krizi pandemiden üretim durdurmalar rutin fabrika bakımları ülkedeki kapanmalar siyasi sebepler derken olabilecek tüm olumsuzluklarla beklenen yükselişi yapamadı.sadece Tofaş değil tüm araba hisseleri.mayis ayında genel olarak yukarı bekleyerek 30 liradan giriş yaptım.36 TL kısa vade hedefim.kesinlikle ytd
ak 2 gündür tahtanın içinde geçiyor..dün 1 milyona yakın sattı bugünde şu an 200 bin de
yabancı bir fon çıkıyo muhtemelen . bırakınız çıksınlar.
fırsattır.
ytd.
Süper bilancomuzu mahvettiy.t.degildir.
https://www.tradingview.com/x/uguqshz5/
Haftalık grafiği fibonacci trend kanalları ve stokastik ile.
ford haftalık %3,53 artarken bizim tofas -4,09 dusmesinin sebebi ne olabilir acaba...3 aylık kar güzel gelmiş keza 6 aylık kar da güzel gelecegi belli olmuşken...
Cip sorunu var ama bunu fiyatladigini düşünüyorum
yeni PSA platformlarını kullanacak araçlar (new punto, cross,suvlar vs) Tr de üretebilseydi Ford'un başına gelenin 2-3 katını düşünün o olurdu. Maalesef Sırbıstan da üretilecek bu araçlar sanırım.
Stellantis de Tofaş'a yeni görevler verecektir,Sonuçta karlı bir operasyon,2021 sonuna kadar yeni proje belli olur diye tahmin ediyorum ,bakalım.
y.t.degildir.
Stellantis*will share more details on batteries and its strategy*during an electrification day on July 8.
8 Temmuz da bir ipucu verilir diye tahmin ediyorum...
https://www.detroitnews.com/story/bu...25/7234691002/
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çip krizi çözülmüş gibi.
Ford Oto üretime erken başlayacak:
https://t.co/eHlTUtZni6
Mikroçip sorununun planlar dahilinde çözüldüğü ve bu yıl üretim kaybı olmamasının beklendiği açıklandı.
y.t.degildir.
deutche son 3 ayda 12 milyon lot satış yapmış..büyük ihtimal ak üzerinden satışlar onun..bugun de ak ın 400 bin uzerinde satışı var şu ana kadar..
artı endekste çok ciddi yabancı satışı yiyor. endeks eksiye dönünce bakalım başımıza neler gelecek..