hoopppp
3
2
1
Printable View
oley oley oley
addese dip fiyat 2.01 lira
yoksa tüm malı kaparlar.BÜTÜN KRİPTOCULAR ADESE'YE GELECEK.1 LİRAYA HİSSEMİ OLUR DİYECEKLER VE ADESE 5/7 LİRA OALCAK.İzleyelim görelim.1.68 şu anda/14:03
Adese tavan ol.şu and 1.69-tavan 1.79/hızla uzaklaşacaktır bu fiyatlardan 2-2.5 lara doğru.14:11
69 zorlu bir yer ..aşarsa devamı çabuk gelir
hopppp
1 2 3
oley oley oley
Serdar birde casa ya bak bakalım üzerinde 1re 60 bedelsiz tasiyor
Ana pazara geçmek için cabaliyor
Bit pazarına nurmu yagdı,bende hala maiyet 073 gözüküyor !!!,tam 160 üstü ile %110 yapmış,zamanında iflahımıza okumuştı kızdım 1.05 hepsini okutmuştum.
bankof boşaltırsa problem kısacılara ..uzunda daha yolu var
Yarın belli olur satış gelirse bank of kustugunu anlariz ama citi takasını cuma günü kontrol etmek lazim ytd
Hala yolun başındayız...
Daha top kalecide, geriden oyun kurulacak vs. gole daha çok
0,17 $ geçilirse oyun başlar
bilmek için Mahir olmağa gerek yok Çok hissede bu işi yapıyor ..adamlar kademeci
Şimdi birde Suriye-Irak kara harekatı hikayesi var çok yakın zamanda da olacak gibi .. endexsin güzel havasını bozmazsın temenimiz o
bunun kendi has dinamikleri var endexle pek işi yok ama yine de ..
Sn. Adnan Çolak'ın şimdi den YKB hayırlı olsun. İnşaAllah biz yatırımcıların da yüzü güler artık...
Babasının oğluysa gereğini yapar adaşım Adnan :))
Nazar değmesin gardaşım...
Sağda solda SPK SPK diye çok dillendiren insan var !!Bu hisseyi elinde tutan ve gerçekten yükselmesini isteyen iyi niyetli herkesten özellikle rica ediyorum , hissenin hareketlerine kızıpta orada bura SPK diye konuşup , yazmasınlar hatta daha ileri gidip şikayet falan etmesinler !! Bilmiyorlarsa önce araştırıp öğrensinler , SPK bir hisseye el atar ve cezalar gelmeye başlarsa en çok kime girer ve acısını kim çeker , sonra SPK diye konuşsunlar. Art niyetli olanları zaten Allah'a havale ediyorum. Saygılar....