Tesekkurler iyi kahkaha attim
Printable View
Herhangi bir sosyal guvencesi yok.
Aylik SGK primini yatiriyoruz onunla ilaclarinin bir kismini alabiliyor bakimevi, ama bazen katki payi nedeni ile almamak daha avantajli oluyor..
Sosyal guvencesi olsaydi bile bu tip kronik ve bakima muhtac hastalarin devlet tarafindan bakildigini bilmiyorum/duymadim.
Syg,
Turkiye Varlik Fonu uluslararasi piyasalardan 1 milyar Euro borclanmak ucin bankalara yetki vermis.
https://twitter.com/business/status/1093216326183763968
Varlık fonuna devredilen şirketlerin yarısından fazlası zarar yazıyor.Allah akıl fikir versin diyelim.Piyasayı olumlu yönde manüpüle etmek yerine dün iş bankasına el koyarız deniyor bugün ise bankalara faiz indirin diyerek aba altından sopa gösteriliyor.Ben uzun bir süre ülkemize dışarıdan yatırım yapılacağını düşünmüyorum.Gelse gelse araplara taviz verildiğinde ufak tefek yatırımlar gelir.Neden böyle olduğunu ınanın aklım almıyor.Söylemlerle piyasaya verdiğin zarar 10 milyar dolarlar sonra kapı kapı 1 milyar euro ara.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ırım tırım para aranıyor...sıra herkese gelecek...buradaki mevduatçılara da...ev sahiplerine de...
Eleştiri her zaman olacak
Hatta sert eleştiriye de varım ama küfür/hakaret/kötü söze yokum....
Burası sanal bir dünya çok da ciddiye almamak lazım...
Varsa Davanız ve/veya para piyasaları dışında insanların söylediklerini çok ciddiye almamak lazım...
Hele sanal alemde kişisel husumet/gıcıklık/kin gütmeler pehhhhh
Bana göre değil...
Ama davama laf eden olursa aslan kesilirim.....
Çünkü benim bu başlıkta başlıca bulunma nedenim/misyonum DAVAMI KİTLELERE YAYMAK...
"BEN BİR DAVA ADAMIYIM..."
saygılar/başarılar
O açıdan öyle haklısın .Hepsinin yeri ayrı doğru .
Lise mezunu polis olabilirken öğretmen olmak için fakülte sartı var .Arada ciddi eğitim farkı varken polisin öğretmenden çok maaş alması bence o ülkede bazı şeylerin ters veya yanlış olduğunu gösterir.Doktor ile hemşire maaşı aynı olması gibi birşey kastettiğim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burgan dijital oranini %20.50’a Düşürdü.
Burgan devri kapanir 😊
Adamlar hergün faizi düşürüyor..valla şaka gibi..
yeni oran paylaşayım.
Vakıfbank 10k dolares %3,5 1 aylık vade
Siz bir de onu polislere sorun, öğretmen nasıl bu kadar alıyor diye yırtınıyorlar bazıları -ki ek ders almayan bir öğretmen polisin yarısı gibi bir rakam alır-. Maalesef gelişkin devasa adalet binaları, hakim savcı ve polis sayısındaki bolluk ülkede başka şeylere işaret eder.
Eğer okumayan varsa şiddetle (ama küfürle değil:)) George Orwell'in "Hayvan Çiftliği" kitabını herkese öneriyorum lütfen ciddiye alın. Kitap çok ince, içinde çizimler var yalnız büyüklerin anlayacağı bir kitap. Hatta Sn. Tengri kesin okumuştur diye de tahmin ediyorum. (hayvanlar gerçek hayattaki insanların dahil olduğu sınıfları temsil ediyor.)
Saygılarımla.
Kusura bakmayın ama çok saçma olmuş. Herkese eşit fırsat tabi ki verilemiyor bu tartışmaya açık bile değil (yol geçmeyen köyde doğup at sırtında veya yürüyerek sobalı okulda da okuyabilirdiniz.)
Ayrıca tek çocuk ahlaklı olacak diye bir sistem mi var? human genom project mi uygulayacaksınız ahlaklı olma veya eğitim geni mi bulundu?
Bir de bazı iller ne demek? bu düşüncenin sonu ya faşizme ya Hitler'in ari ırk teorisine çıkar, oldu olacak sisteme yük diye engellileri de eleyin.
Umarım ben yanlış anlamışımdır, öyleyse başta peşinen kusura bakmayın dedim.
3 Saat İçerisinde %21.50 , 21.00 , 20.50 Oranlarina düşürdüler iyice kafayı yedi bankalarda galiba😀
Bugun Hsbc de indirecekmis.
Syg,
Geçenlerde Vampir olmayan likit fon hangisi diye sormuştum? Cevap Ziraat.
Ziraat Likit Fonu iş günü kapanır kapanmaz yeni günün fiyatından bozabiliyorsunuz. Ziraatın bu özelliği mükemmel benim açımdan. Diğer bankalarda bir sonraki iş gününün sabah mesaisi başlayana kadar yeni fiyattan bozduramıyorsunuz.
205 milyar TL..Piyasada açmaz: Bankalar, batık kredileri KGF’den istiyor, KGF ‘Yapılandır’ diyor
Bankaların, Kredi Garanti Fonu (KGF) garantörlüğündeki işletmelere verdiği kredilerden takibe attığı kısım (NPL) ağustos ayından bu yana tahsil edilemiyor.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...r-diyor/216209
BDDK banka kredi yönetmeliğine ilişkin taslak yayınladı. Taslağa göre ihtiyaç kredileri 60 aya kadar yapılandırılabilecek.
Burgan dijital ne indirdi yaw.22,5 idi dun 21,50 bugün 20,50.Dolar farz oldu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amcalar, ana paramun vade dönüşü Mayıs. O tarihe kadar ufak tefek kenardakileri %19 20 den bağlamaktansa ppf olarak yatırmak mantıklı değil mi? Yapıkredi 24 diyor mesela. Riski var mıdır? Birde son olarak stopaj oranı ne kadar acaba
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burgan bank güldüren hesapta 90 gün boyunca faiz aynı mı kalıyor? Faiz artsa da düşse de güldüren hesaptaki oran değişmiyor mu? Tşk.
Aşağıdaki konuda detayları bulabilirsiniz.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=32168
TL vadeli mevduat faizleri serbest düşüşe geçince ben de QNB Finans Invest'in dolar Eurobond fonuna girdim, fon olduğu için normal eurobond'a göre vergi avantajı var. Bu arada en son 6.25'ten dolar alıp vadeliye atmıştım ve kurun geldiği yer ortada, bakalım bu hareketten sonra doları nereye kadar düşürebileceğim? :)