gün..
https://i.hizliresim.com/Viateo.jpg
Printable View
Genel olarak borsada riskler arttı. covid vakalarındaki artış da yatırımcıların nakite geçme arzusunu kamçıladı. İşimiz uzun vadeye kalmış görünüyor.
Yarına bir tavan gorürmüyüz.
Pek ihtimal vermiyorum.
18.09.2020 tarihli Resmi Gazete' de yayınlanarak yürürlüğe giren 2948 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Türk Ticaret Kanunu'nun Geçici 13. maddesinin birinci fıkrasında belirtilen kar dağıtımının yüzde yirmi beşten fazlasına ilişkin kısmın dağıtımının 30 Eylül 2020 sonrasına ertelenmesi süreci üç ay daha uzatılmıştır. Söz konusu yasal düzenlemeye göre; 2019 yılı net dönem karının yüzde yirmi beşini aşan kısma ilişkin temettü ödeme tarihimiz de iş bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 31.12.2020'den daha ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yasal süreçlerin gelişmesine göre kar dağıtım tarihimiz ileride tekrar duyurulacaktır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Çok baskı var hisseye topluyor . 30 ekimde bilanço gelecek , anladığım kadarıyla okulların açılmasını pek önemsemiyor, ben kısa zamanda iyi bir hareket bekliyorum. Teknik olarak spek ayı tuzağı yağmaya çalışıyor, hisse sağlam güveniyorum inşallah ay sonu iyi yerlere geliriz
Okullar aciliyor bilisim sektoru hisseleri cok primlendi hala yukseliyorlar bu yerinde sayiyor endeks olmus 116000 bu endeksin 105000 seviyesinde hala .Eskiden cok guzel hisseydi kazandiriyordu son zamanlarda bozulmus seref yoksunu tahtacisi var .Allah tan bulun sizin olsun hisseniz .
Bırak bu ayı tuzaklarını götür yukarı artık. Ah alma...
16 Ekim itibariyle rengini belli eder. Fakat şuan tehlikeli sularda , kasıtlı hareketler bunlar, yatırımcıdan ne koparırız ona bakıyor şuan. Avarel...
Adel de böyle destekleri seviyordu, beni delirtsede sabredip çorbayı içtik. Sıra ALKA da güç toplayıp artık güzel tepki verme zamanı geldi diye düşünüyorum. Yaşayıp göreceğiz inşallah
Beklemeye devam
Kesinlikle YTD.
Gider dedikçe baskı artıyor. Diğer hisselere baktıkça keyfim kaçtı , neredeyse BİST in yarısı tavan yapacaktı. Bizimkisi haber mi bekliyor ne yapmaya çalışmakta anlayamadım
Endex kızarınca ne yapacak çok merak ediyorum. Yarın güzel bir gün Ümit ediyorum. İnşallah Allah yardımcımız olsun herkesin yüzü gülsün. ALKA çok iyi yerleri hak ediyor. Tahta yapıcı fazla stres yaptırmadan yavaş yavaş götürmesini istiyorum. Geleceğin kartn u ...
ALKA bir hareket cekermi geçen yıl gibi
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kağıtçının kağıdını çok boş bırakmışlar yahu, sn. Foton yok mu acaba, olmayan yatırımcısına selam olsun, herkes Alkim'de galiba.
Desteğe yapışacak 12,80 dener mi bilemiyorum ama Çok kışa zamanda acil tepki lazım. Dediğim gibi art niyetli para kazanma derdinde tahtacı bunun hayrını göremez . Neden iyi niyet yok bir yerden mutlaka çıkar. Bana verseler şu tahtayı şuan parti vardı
Adamlar üç şirketten iyi operasyonla güzel para kaldırdılar. Yani kora ailesi işin duayeni olmuşlar ,Detaya girmiyorum üç hissenin detayına bakın son iki yıllık göreceksiniz. Bu baskı yeni hareke sinyal mi yoksa.
Sonuçta alkim ve ALKA hisselerine baskı kurup yatırımcıyı korkutup hisseleri sattır panik yaptır sonra hisseleri uçur kime ne faydası var götürüyorsan götür adamın 40,000 var ne koparırımda ama bu işler bir gider iki gider üçüncüde donu kaybedersin
Benim bildiğim Güzel Şehir İzmir den adam çıkar ama, bu kadar Lale çıkacağını düşünemezdim
Yönetim ve tahtacı resmen kumpas masası kurup nereden ne koparsak hesabında . Ne oldum demiceksin Ne olacağım diyeceksin. Bir ateş Yeter
Tahtayı bu kadar süründürmeyin mal kapçaz diye , götürün gitsin art niyet oldumu çıkar bir yerden,
Giderse gider gitmezse de temettüsünü yerim diye düşünerek 2017de yine iyi bi yükseliş zamanı 5,10 maliyetle aldığım alka uzun süre bi daha maliyetime yaklaşmadı bile [emoji23][emoji23] Zararda oturup temettü kemirdik ta ki bu seneye kadar. Neyse ki daha gidecek yolu yiyecek temettülerimiz var inşallah.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şurada bir iki teknik temel konuşulsa grafik filan çizilse de sayfa şenlense.
Çok hareketli zamanlar olsa da son zamanlarda iyice dinlenmeye çekilmiş görünüyor.
Ağustos da Alkim'e 1 liradan fazla yukarıdaydı, şimdi tersi bir durum var, biraz boşlamışlar bu hisseyi.
Bunun da kağıtları kıymetli, öyle boş bırakılacak bir hisse değil, bekleyip görmek lazım.
https://invst.ly/shj0j
Yakında bir bomba haberler duyacağız az kaldı...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahsettiğiniz bamba haber temettü ile mi ilgili sayın tuta. Biraz daha açık olabilir misiniz?
Yukarı sert bir hareket yapması lazım hacimli
Sn foton nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli. İnşallah güzel günler görürüz hep beraber. Bilanço süper gelsin yüzler gülsün
Sizden cevap gelmeyince hisseden çıktığınızı düşünmüştüm, sizi burada görmek güzel.
Bİzim borsada son zamanlarda enteresan hareketlere şahit olduk, beş para etmez hisseler günlerce tavan tavan giderken bunun gibi temeli sağlam hisseler bu dönem hep yerinde saydı, hisse Mayıs 2020 fiyatında, endeks de zirveyi geçti.
Temel bir gün mutlaka fiyatlanır düşüncesiyle bekliyoruz bakalım. Alka'nın başka büyük beklentileri de bonusu, herkes biliyor o beklentileri zaten.
Alka temettü açısından ilk üç arasında beklemeye devam
zaten 6 aylık ederi 12-13 tl...bir o kadarda son 6 ayda açıklasa 24tl civarı ederi var
haftaya alka ve alkim çok hareketli olacak.. şimdiden ısınma turları atıyorlar.. bugün kaynama derecesine gelse bari... yıllık zirvesinin 1 tık üstü... :)
alka, alkim e göre primli gözükse de enteresan bir şekilde halen alkim e göre ucuz.. dolar dolar başka bişey... :)
Ayı tuzağımı yapıyorsun. Amacın ne ? Tekniğe bakınca üçgeni kırmış sanki aşağı gelecekmiş gibi yapıyor. Yeme bizi,bugünkü alkim ve bizim tahta tam anlamıyla lot kapma peşine koştular . 29 ekim saymazsak 4 gün kalıyor geriye bilanço güzel mi gelecek yoksa , Adam ol götür tahtayı bu ne kasıntılı işler .
Adam giden tahtaya fren koymak için herşeyi yapıyor. Herkes gitti sen say yerinde . Tam bilanço hissesi
Bu sene aldığım hisselerin çoğunu geri verdim , inşallah bu sefer kısmet ayağıma gelir . Allah ın izniyle