bankaların gecen günkü yukselişi agır agır verilir...zira bankaların ciddi sorunları var...dolar lazım...dolar...sendikasyonlar...neyse geçmiş karlarından öderler artık...
Printable View
bankaların gecen günkü yukselişi agır agır verilir...zira bankaların ciddi sorunları var...dolar lazım...dolar...sendikasyonlar...neyse geçmiş karlarından öderler artık...
Sat kurtul üstad
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha evvelde yazdım..
UNLU dendimi benim aklıma ulker ailesi gelir..
Ben bunun bankalardan daha fazla kredibilitesi kalmayan mecburen yurtdışından kendini yabancı gibi gösteren bir türk e ait olduğunu inanıyorum..
Çeşitli kereler yazdım..
Yabancı olarak gözüken lerin çoğu bizim kiler..
Yıllardır borsayı izlerim en tepede alır en dipte satar bu salak yabancılar :oleyo:
ünlünün elinde daha ne kadar satılacak lot var acaba
Unlu den hesap açtırayım bari karınca gibi ateşe su taşırız ufak da olsa :) garan da halka arz edilmişti toparladı.
Buralar gerçek yabancı nin çıkması için çok anormal düşük yerler arkadaşlar. Adam 2 usd üstüne ykb maliyetlendi şimdi bu paralara satıyor öyle mi?
1. Not gereği satmak zorunda olan kimi kurumsal fonlar olabilir.
2. Bıyıklı abiler ablalar olabilir onların işine akıl ermez.
Eğer emeklilik fonları ise onlar hep tepede kucaklar dipte satarlar iyi haber derim, diğer durumlarla ilgili yorumum yok.
Sanirim yabancilar ya da buyuk fonlar hisse bazli performans takip etmiyorlar, genel fon buyuklugu ve yillik getiriye bakiyorlar. Toplamda yillik EM benchmark degerini gecen bir getiri goruyorsa ve herhangi bir sebeple cikmak istiyorsa fiyata bakmadan satiyor. Adamin portfoyunda tuprs toaso thyao gibi dolar bazli %xxx prim yapmis hisse varsa ykbnk ya da garan da -%xx zarara bakmiyor bosaltiyor. Yerli kucukler mikro ve miyop baktigimiz icin nasil satarlar bu fiyata diyoruz.
bankalar içinde en yavaş tepki veren yapı kredi
Arkadaslar sadece fiyata odaklanin, bu serefsizlerin sacma sapan manipülasyon islemlerine odaklanip, sizi hiptonize etmesine izin vermeyiniz. Aslolan borsada fiyattir ve bu da Yapi kredi de ucuz konumundadir. Hisse degeri USD bazli 1997nin fiyatlarina paraleldir. Böyle firsatlar 6-7 yilda bir gelir. Gecen hafta Vakvaki 2,99 dan deli gibi satanlar bu hafta 3,50 altina alima müsaade etmiyorlar. Sadece sabredin!!!
http://fs5.directupload.net/images/180926/2qqtskfq.jpg
Evet ben de pahaliyi satar ucuzdan alirdim. Sanirim o yuzden hala KY konumundayim. Sanirim tepelerde isler farkli yapiliyor ki pahali daha pahali, ucuz daha ucuz kaliyor cogu zaman. Cunku ucuz malin ucuz olmak icin, pahali malin da pahali olmak icin bir sebebi var, o sebepler degismeden fiyat da degismiyor.
Tam Ünlü Menkul geldi 1.694.000 sattı sistemler gitti, robotları devre dışı kaldı..:plc:
Ykbnk nın bankacılık stres testi sonucu nasıl çıkar acaba, umarım sonuçlar iyi olur
aynı şeyi vakıfta da yapmışlardı
cb yargı ne karar verir bilemem demiş.papazı salacaklar sanırım
***YKBNK*** YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***YKBNK*** YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Bankamız Yönetim Kurulu'nun 26.09.2018 tarihli kararı ile Banka'nın tasfiye hesaplarında izlenen 31.07.2018 tarihi itibarıyla donuk alacak tutar toplamı 367.010.735,41 TL tahsili gecikmiş alacağın toplam 19.282.000,00 TL bedelle Güven Varlık Yönetimi A.Ş.'ye satılmasına karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/709515
BIST
(26/09/2018 - 18:00:35)
KAP haberi bizim için ne ifade eder, rica etsem bilgili arkadaşlar yorum yaparmı...teşekkür ederim..
sadece bankanın takipteki alacak oranı düştüğü için bankanın rasyosu sağlam gözükür.
370 milyon alacağın üstünü çizmişler..paralar uçmuş...
Bunun gibi Bizim bilmediğimiz daha ne kadar batık var.... sanırım stress testinde ortaya çıkacak....
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi günü yapılan satışlar tahminde ki gibi 36.650.000 lot Deutsche ve 13.269.000 lot Citi'nin takasından eksilmiş, yani yabancılar 1 günde 40 milyon lot satmış..
Dünkü satışların takası yarın yayınlanacak, muhtemelen aynı sonuç çıkacaktır..
Bugün de Ünlü menkul 19.001.000 lot daha satmış Credit 4.137.000 lot ve Tera da 2500.000 lot satış yapmış...
3 günlük Ünlü Menkulün toplam satışı 140 Milyon lota ulaşmış oldu...
İyi yere tezgah açmışız:vk:
Bu karamsarlığın üzerine bir züğürt tesellisi vereyim:plc:
Pazartesi günü Ünlü Menkulun 61.186.000 lot satışı görünürken, yabancı takasından çıkan ise 40 Milyon lot..
Yani 21.186.000 lot takaslara daha eksik yansımış..:agla:
yapı kredi borçlanma ihracı belirtti piyasada yansıması nasıl olur acaba..
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...175d2c88bb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b99db3c917.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3c23836307.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım küçük çiftçi dediğin gibi olur kısa sürede toplarız. Teşekkür ederim iyi akşamlar..
YKBNK: Banka Yönetim Kurulu'nun 26.09.2018 tarihli kararı ile Banka'nın tasfiye hesaplarında izlenen; 31.07.2018 tarihi itibarıyla donuk alacak tutar toplamı 367.010.735,41 TL tahsili gecikmiş alacağın toplam 19.282.000,00 TL bedelle Güven Varlık Yönetimi A.Ş.'ye satılmasına karar verilmiştir.
bu haberden ne anlamalıyız ???
bence öz sermayeyı son bedellı ıle ıyı artırdılar, 5-10 yıl böyle bedellı yapmadan gıder bence.
akenerjiye 1 mılyar tl kredı verdıler bıldıgım kadarıyla, gerı almaları mumkun degıl veya kac yılda alabılırler belırsız.
bugun yine Ünlü iş basında sattıkca satıyor...
bir açıklamada yok satıslarla ılgılı, kendımız calar kendımız oynarız , canımız nezaman ısterse ozaman yukselmeye baslar modudundalar..
tüpraş ın altı aylık karının 5 te biri
Bir kere Akenerji batik degil faal bir sirket ve oldukca yüksek bir enerji kapasitesine sahip, yani batirilmasina izin verilmeyecek kadar büyük! Suan Yapi Kredi son sermaye artirimiyla en avantajli banka sayilir. Digerlerine bedelli gelme ihtimali cok yüksek! Bu fiyatlar tam bir hayal fiyatdir, böyle fiyatlar 7-8 sene de bir gelir. Burada korkalara ekmek cikmadigi gibi kadayif olurlar...
Hissenin ayrica XBANK korelasyonu Taban yapmis! Hisse USD Bazli 1997 seviyelerinde, yeni sermaye artirimi yapmis ve arkasinda KOC-UNICREDIT var boru degil!!! Bu banka sallanirsa zaten biz coktan düsmüsüz demektir :))
http://fs1.directupload.net/images/180927/jzunwe9o.jpg
Ak enerji konusunda sızınle hemfıkır degılım, akenerji fiyatı (0,60 krs) ile soylemıs oldugunuz durum celısıyor..
batık soylemını yalnıs yorumluyorsunuz, ttkom gıbı..banka alacaklı tabi varsa para alır yoksa satılacakta tahsil edecekte nekadar zaman gecer belırsız...
sonucta aynı gemıdeyız umarım ben yalnılıyorumdur.
hissenin saglamlıgı ıle ılgılı kımsenın suphesı yok zaten ,
robotlar ısbasında yenı yatırımcılar gelıyor sanırım buralardan cevırıp duruyorlar..
Diğer bankalara nazaran fiyatı en uygun bu diye düşünüyorum. Vira bismillah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi