http://fs5.directupload.net/images/170911/h5zgzizt.jpg
Printable View
ben bugün zararına çıktım
kalan arkadaşlar için umarım iyi olur
çakallarla dans etmeyin çarpar yazık olur.... fakat biz millet olarak severiz nevalesi bozukları
Ben de sattım artık kurtuldum diyorum. 1,5 ayımı heba etti, elde var sıfır ve kaçırdığım diğer hisseler de cabası.
Bedelliyi ne zaman aciklarlar..
sabır...
Bu hissenin bir faydası oldu resmen sabır tası oldugumu anladım. Tesekkurler
Geçen cuma günü http://m.borsagundem.com/foto-haber/...erdi/1228494/1 bu haberi gördüm. Ama foreks vs başka yerde bedelli onaylandı haberi göremedim. Spk kararlarına mi baksam?
origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.
http://fs5.directupload.net/images/170918/32ibr77u.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +274 olurken, ortalama tahmin +278 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +571 puan olurken, en düşük beklenti -65 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 1'i negatif, 28'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +274
Ortalama : +278
Maksimum : +571
Minimum : -65
Katılımcı: 29[1(-)28(+)]
http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikb...enuheader=null of Allahım of.
Bedelli durumu: onay cıktı ama tarih acıklanmadı
Grafik: 2 li dip den sonra, 3 lu dip yapıldı (her halukarda dipte)
Yabancı oranı: fena degil. %5.9-6.0 arasında tutunmus durumda.
Gecmisi uzerinden tahmin: bu tip kagıtlar genelde gecmisiyle tutarsız yonler cizerek, yatırımcısını sasırtır. 3 ay da anca toparlar sanılırken, 3 gunde birseyler gerceklesebilir. Galip in etkisi olabilecegi goz ardı edilmemeli.
YTD
Kagıdı daha iyi tanıyorsan, sen de katkıda bulun.
Yükselmesini beklerken aylardır düşüyor. Ne zaman yükselecek bu kağıt
E2303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Merhaba arkadaşlar,sizlerle paylaşmak istedigim konular olustu aklımda,borsa ve atlas arasındaki kolarizaysona bakınca borsadan fazla düşmüş gibi görünüyo ama bedelli süreci tamamlanmadan atak zor gibi kanımca ama bu haftadan itibaren özellikjle borsalarda risk bana göre artabilir sebebleri ise 1 Kuzey Irak ref.2 Kuzey kore 3 Fedin ekimde bilanco daraltması 4 İranın 2000 km füze deneme iddiası ve son olarak Avrupa Merkezin Fed kakarları dogrultusunda atacagı kücülme ve parasala tesvigin kesilmesi gibipeki olmulu olay varmı dersek sadece asırı satımda oldugunu düsündügüm bendede olan atalasın tepki ihtimali baskada bir fikir aklıma gelmiyo insallah hepimiz kazanalım,yine diyorum bunlar sahşi fikirlerim yatırım danısmanı degilim tskler
2007 haziran'a uzanan bir gunluk grafigini acın.
1.62 de bir eksen olusturun ve 1.20 de de bir eksen olusturun.
1.62 kanımca kagıdın eder fiyatı.
1.20 altındaki su yasanan fiyat dususu oldukca sorgulatıcı. 1.62 eden kagıt, desteginin de altına sürüklenmeye zorlanmış.
Ayrıca iyi haber. Bu eksenleri cizdiginizde, Fincan-Kulp formasyonunu da goreceksiniz.
Kesin olacak demiyorum ancak, yeni yıla girme döneminde 1.62 civarına gelecektir.
YTD
kademeleri paylasablir misiniz. önüne gelene veriyor yaa
Bedelli onayı geldi...
Valla arkadaş elimde 1.25 maliyet 7329 kot var.ne yapmam gerekiyor.Nasıl bir yol izlemeliyiz
Bedelliye katılmak mantıklı mı sizce?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun bedellisinide bedelsizinide s........yim.....hepsi k9pek bunlarin... sirket degerinin yarisi kadar bilanco acikladi 2 nin ustune atmadi...
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşte bütün cevaplar burada.Avgyo bedellisini inceleyen bulur cevabı!!!
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten 1.08 bugünde 1 leri görür bedelliye girilecek bir ortam yok. avgyo bedellisinde neyi incelememiz lazım cevabı bulmak icin
Negatif dusunmeyin, onemli olan yok fiyata elinizdeki lot'ları kaptırmamak.
Onumuzde cok iyi bir "Fırat Kalkanı" harekatı ornegi var, 24.08.2016 de baslamıs ve o donemde ATLAS 0.80 bandında tutunmus, 1 ay bu banttan sasmamıs, 1 ay sonunda 0.74 e degmis o kadar. 2 ay a kalmadan da 0.80 den 1.07'e degerek %33 karlı bir cıkıs kapısı sunmus. Bu kadarla da bitmemis 1.07 ye degerek dar bir canak formasyonu nu tamaladıktan sonra, bir kac hafta sonra daha buyuk bir canak formasyonu nu da tamamlamıs.
V formasyonu nedir ne degildir arastırın, gunlukte ATLAS nasıl duruyor bu gozle bakın. Anlarsınız.
YTD.
Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim A+ A-
Özet Bilgi
Bedelli Sermaye Arttırımına İlişkin Rüchan Hakkı Kullanım Tarihleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
23.03.2017
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
100.000.000
Mevcut Sermaye (TL)
20.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL)
30.000.000
Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
Pay Grup Bilgileri
Mevcut Sermaye (TL)
Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL)
Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%)
Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL)
Verilecek Menkul Grubu
Verilecek Menkul Kıymet
Nevi
Rüçhan ISIN Kodu
Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL)
İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREATLS00016
0,583
0,29
49,74271
1
A Grubu
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREATLS00016
Hamiline
B Grubu, ATLAS, TRAATLAS91Q9
19.999.999,417
9.999.999,71
50,00000
1
B Grubu
B Grubu, ATLAS, TRAATLAS91Q9
Hamiline
Mevcut Sermaye (TL)
Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL)
Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%)
Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL)
İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM
20.000.000
10.000.000,000
50,00000
Satılamayan Payların Taahhüdüne İlişkin Açıklama
Yoktur
Rüçhan Hakkı Kullanımı Başlangıç Tarihi
28.09.2017
Rüçhan Hakkı Kullanımı Bitiş Tarihi
12.10.2017
Para Birimi
TRY
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
SPK Başvuru Tarihi
14.04.2017
SPK Başvuru Sonucu
Onay
SPK Onay Tarihi
08.09.2017
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği
Kaydi Pay
Ödeme Tarihi
02.10.2017 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına girececeği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
29.09.2017 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Ek Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") 20/09/2017 tarihli yazısı ile, Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin tamamı bedelli olarak 20.000.000 TL'den 30.000.000 TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 10.000.000 Türk Lirası nominal değerli paylara ilişkin izahnamenin onaylandığı Şirketimize bildirilmiştir.
- Pay sahiplerimizin, ellerindeki payların %50'si oranında yeni pay alma hakları bulunmaktadır.
- Yeni pay alma hakları (rüçhan haklarının), izahnamede belirtilen esaslara uygun olarak, 28.09.2017 ile 12.10.2017 tarihleri arasında, 15 gün süreyle kullandırılacaktır.
- Yeni pay alma haklarının (rüçhan haklarının) kullanımında, bir payın nominal değeri 0,01 Türk Lirası olup, 1 lot (100 adet) pay 1,00 Türk Lirası'ndan satışa arz edilecektir.
- Sermaye artırımına ilişkin izahnameye Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'ndan (www.kap.org.tr), Şirketimizin (www.atlasyo.com.tr) ve halka arzda satışa aracılık edecek Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin (www.metroyatirim.com.tr) adreslerindeki internet sitelerinden de ulaşılması mümkündür.
- Yeni pay alma hakkı (rüçhan hakkı)kullanılmasından sonra kalan paylar 2 iş günü süresince nominal değerin altında olmamak kaydıyla borsada oluşacak fiyattan halka arz edilecektir.
1 lot mu 1 tl 100 lot mu 1 tl anlamadım nasıl açıklama bu? Bilen biri hesaplama yapabilir mi acaba ne kadar lot için ne kadar ödeyeceğiz?
0/0.50. R. Gelecek 10.000 lot 5000.r gelecek 5.000.tl yatacak.
1.tl altı bölünürse tüm r. patrona kalıyor.
bu gün belli olacak ya katılacağız ya da katılamıyacagız aga nasıl uygun göreçek
r. patrona kalınca satmak için hisseyi bıktırma bezdirme olayından sonra toparlayıp pazarlama işine girecek önceden bir çok hissede yaptığı gibi. akşam kapanış beli edeçek niyetin
hocam iyice anlaşılması için herkesin anlayacağı bir şekilde anlatabilirmisiniz?
örneğin elinde 10.000 edet atlas olan biri kaç liradan kaç adet atlas alabilir ve aldığında yeni maliyeti kaç olur şeklinde anlatırsanız seivinrim
merhaba mt.tumer arkadaş elinde ne kadar hisse var ise yarısı kadar r. gelecek gelen r adedi örnek.1235 ise 1.235 tl ödüyeceksin
artı 1235 lot olacak
hisse 1.00. 1.20 fiyat aralıgında kalırsa örnek 1.13 kaldı r. de 13 kademe karlısın ana hissende ise malıyetın 1.13 üstü ise o kadar zararlısın 1.08 kapatırsa r. 0.8. 0lur 1 tl yarırırsan 1.08 o kadar hisse alırsın 0.8 r.satarsan para yatırmana gerek yok
hissemiz 1.07 kapattı yarin elimizdeki hissenin yarısı kadar R.hissesi gelecek bir anormal durum olmazsa 0.07. olacak ya 1. ek para yatırıp 1.07 ile ek hissemiz olacak ya da satıp başka yerlerde ve ya hissede kullanacagız. 20000*1.11=22200 tl.den -800 ZARAR.
Gelecek 10000 R. 0.07=700 tl yapar -100 tl zarar bu fırtınada şükür. yarın borsa art olursa oyunda olmaz ise iyi günler bizi bekliyor yoksa elden gelen sabır............bol şanslar.bol kazançlar.
KAP : 27.09.2017 18:24:08
Rüçhan Hakkı Referans Fiyatı
Referans fiyat : 0,024
Referans Alınacak Tarih : 28/09/2017
Peki 1,25 maliyetle hissedeyim. Bedelliye katılmazsam yani hiçbirşey yapmazsam ne olur. Bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ozelden yazdim kardesim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın ola hayrola rücanlar kaçtan işlem görecek genelde hisse fiyatından işlem görür.hisse fiyatından 1.tl çıkarınca r.fiyatı kalan oluyordu. 0.01,ile 0.04 arası acarsa kötü. atlasta 1.01 ile 1.04 fiyattan acar. aganın acil paraya ihtiyacı varsa .1.tl.üzerinde tutar ve bedelliye katılımı karlı hale getirir yoksa 1.tl. altında tutar ve katılan olmaz tüm r kendisine kalır.
katılıp katılmamak için 15 günümüz var
Gelen kutunuzu bakin.. iyi kazanclar
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.