[QUOTE=Alex13;4912455]Öğlen vedalaştım. biraz da nasibimi havacılıkta arayacağım:) yüzde 50 civarı bıraktı 8 ayda. Buna da şükür. Kalanlara mutluluklar...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
[QUOTE=birnickiste;4913461]Herkes oralarda :)
Bu kabız indes herkesin beklediği yükselişi yapamadan aşı ile beraber pandemiden beslenerek buralara kör topal geldi.. Esas işi KABZIMALLIK :) olduğundan bundan da bu beklenir.. ESAS YANILGI SEKTÖR ORTALAMASINA göre değer biçilmesi o yüzden ucuz gözüküyor... spek bunu çok iyi pazarlıyor..
Müritler şeyhi uçurması gibi bişey..
Elinde olanlara bol kazançlar
Indeks
Da ti eba belata
Merhabalar,
INDES 2020/9 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Hocam ederi ne size gore simdiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin ederi mevcut fiyatin çok üstünde ama alistik..
Sabırla tutmaya devam edeceğim.. sen inat ben inat :)
imtiyazlı payları olan şirketin hisse değeri olmaz. neye göre öleceksin ki. sermayenin yüz binde biri ile şirket adamın.
%3.32 artan borsada 95 milyon hacimle %4.32 düşüşün sebebini açıklayabilen var mı?
15 yildan fazladir borsa ile ilgilenirim bu kadar adi spek ve patron gormedim...rysas patronuna kotu diyorduk zamaninda bu tam adi...umarim birgun imana gelirsin...
Düşmaniniza indes aldirin rahatlayin....tam işkence hissesi...
Accık aldım. Elbet bi 18 görür
103 milyon kar var. Basın bakam hele nereye gidiyor?
Bu adi kağıda 3 5 kez girdim hepsinde şunu gördüm, rastlantısal mıdır nedir. Vakıf düşerken karşılıyor sonra vakıf nerdeyse bi yarısını zararına veriyor. Keriz mi bellemişler, kendilerimi anlamadım. Robot işlemlerle adam ütmece kağıdı.
Herkesi sıra dayağına çekmiş...
senmisin kar eden kağıdıma yapışan diye ...
O yüzden kar eden değerli şirketleri seçmek lazım.. bunun gibi üretmeyen KABZIMAL şirketler bi yere kadar dolandırıcı tahta sahibinin zulmüne tabi olurlar..
elinde olanlara bol kazançlar
Bu kadar baskilamalarinin sebebi ne olabilir acaba...kar aciklar gitmez borsa cikar gitmez ne oldugu belli degil...
Arena ile de cebelleştim çok.
5 TL lerden 7 olacak diyorum zart 3.30 lar
5 yıl oyalandı.Defter değeri düşük mutlaka gitmeli derdim.
Şimdi Uçtu
İndeks aylıkda haftalıkda yeni zirveleri gördü.YTD.
Günlük düşüşde
19,27 ve 19,03 görülerek kısada 2 li tepe yaptı.
Altta 16 ve 15,80 de en yakın destekler var. YTD
Gerçekten koca şirket ,
As sat vur kaç emmeli gömmeli kerrane kağıdı olmuş yazık ,patronda kapıda duruyor .
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gider gider. Bu karla eşşek gibi gidecek.
Hadi eşşek 3 5 para kazandır, info bedellliye katılacam
Hep aynı hareket
Ne yapacağını çok belli ediyor... daha öncede demişdim bu hamamoğlanı spek falan değil eline yüzüne bulaştırdı.. indes sektörün en adi kağıdı olmakla ismini kirletiyor.. mal oğlu mal :) :)
İkili dip yapacak büyük ihtimal mal oğlu mal
Kalanlara bol kazançlar ,bir ********le ortak olmak istemediğimden verdim.
Endeks dünyalara gitti bu hala al sat kumar kağıdı.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce havacılar şimdi banka sonra sanayi derken 145 bin endeks
Bu mal oğlu mal kabzımal işi bitiremeden sıçtı sıvadı
3. Çeyreği yediremeden dötünde patladı.. bi daha böyle korona pazarı bulurmusun nah bulursun
Bi daha böyle satış yaparmısın nah yaparsın 👊
Nedense bu eşşeğin gideceği gibi bir hisse kapılıyorum. Satışlar bitmez hocam. Bu millet telefon elektronik sever. Küçük amerika burası. Jon jonlar xbox playstation hediye eder bu ülkede. Nerde o bilyeler, gazoz kapakları.
İndeste gidecek. İstediği kadar ...tırsın.
Enseyi karartmayalım.Son çeyreğin yıldızı yine teknoloji sektörü olacak.Görünen köy klavuz istemez....
https://worldef.net/indirim-gunleri-...ni-katlayacak/
https://i.hizliresim.com/lTr7HJ.png
Arkadaşlar benim anlamadığım 280bin lotu 19 ortalama ile alan (5-10 ekimde) Globalin , bugün 205 bin lotunu 16,85 ortalama ile satması.Resmen tahtanın içine (450 bin tl zararla) etmesi.Anlayan varsa beri gelsin.
Global birden çok yabancıya alım yapıyor ,
Aldığı farklı sattığı farklı yabancıdır
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yalandan tepki gösterişleri
O kurumdan bu kuruma yalandan zararına satışlar
mal oğlu mal
Soyguncunun imana gelmesini bekliyoruz...
11 kuruş kara verdim. Dayanamadım bu uyuza
Akşam al sabah sat yine saat gibi işliyor
17.27 üzerine atması gerekiyor..
Artık bu rezil kepaze önlüğünü atman lazım indes ismini temizlemen lazım
Gün içi üç beş dilenme artık kabzımal
Ey ındeks sen ne yaparsan yap bu kadar zamandır al sat yapmadan yıllardır bekliyorum ya patron iflas edecek ya da yatırımcı olarak ben deniz.bende ömrüm olursa kafamdaki reklama ulaşmadan asla seni sarkıtacağım.nokta
Sektörün en adisisin utanmaz adamlar
Beş on kişiyi dökerim diye inat edeceğine kalıbına göre hareket et yoksa sittir git U100 den
Hissede potansiyel çok ama biktirma politikasi devam ediyor....aslinda hiç bakmamak lazim ama bakiyoruz...